Analize și opinii

Dan Diaconu: ”Justiția terorii”

Gabriela Bârsan, fost președinte al secției de contencios administrativ și fiscal din cadrul ICCJ, acuzată de DNA de luare de mită a fost achitată de către ICCJ. Soțul său, la data începerii așa-zisei anchete judecător la CEDO, a fost interceptat ilegal pe un mandat de siguranță națională. Ceva atât de bizar nu s-a mai auzit: un demnitar de rang foarte înalt, reprezentant al României într-un for internațional, să fie interceptat pe mandat de siguranță!



Dacă ar fi fost tovarăș cu vreun membru ISIS și și-ar fi propus să se detoneze la CEDO, poate ar fi fost justificat, dar altfel e un abuz atât de grosier încât efectiv nu există termen pentru a-l descrie. După o groază de ani de terfelire publică, judecătoarea Bârsan a fost achitată! Dosarul, pritocit de DNA cu sprijinul nemijlocit al SRI, a picat precum puiul de curcă sub roata tractorului. Nu-i foarte clar care-o fi fost scopul lor, al acestor deținători de creiere micrometrice, atunci când au pus la cale făcătura. Probabil o acțiune de intimidare a judecătorilor, un fel de avertisment de genul „dacă p-asta am făcut-o, atunci putem pe oricine”. Halucinant este că în dosar, printre altele, se aflau denunțuri ale deputatului Mihai Boldea, aflat în arest la acea dată. Dosarul lui Boldea a fost întocmit de DIICOT și s-a închis și el cu puțin timp în urmă cu achitarea pe motiv că „fapta nu există”!

Victor Ponta – dosar penal pentru abuz în serviciu, trafic de influență și spălare de bani pe vremea când era prim-ministru. Puteau să mai adauge terorism și crime împotriva umanității ca să fie „rotund”! Responsabili pentru dosarul său au fost Coldea, care căuta să se răzbune, Iohannis, care dorea „guvernul meu” și Koveși „mâna însângerată” a celor doi. La trei ani de la „decapare” Ponta e declarat nevinovat pentru că „fapta nu există”! Dan Șova, victimă colaterală în dosarul lui Ponta, a fost agățat pentru a se putea ajunge la Ponta. După ce-a făcut arest preventiv, după înfierarea publică, la fel ca și Ponta este achitat.

Toni Greblă, interceptat pe „siguranță națională” a fost agățat de DNA din cauză că judecătorii CCR se opuneau legilor „Big Brother” a căror legiferare a fost forțată de SRI prin acoperiții din Parlament. Legile dădeau capacități sporite de abuz SRI. Prin intermediul DNA, Toni Greblă este agățat și acuzat, între altele, că soția sa ar fi primit de la finul lor mită … o rochie. Sau că ar fi făcut ilegal comerț din cauză că deținea – împreună cu alte persoane – o mini-fermă la țară din care se aprovizionau pentru necesitățile proprii. Hilarele acuzații au fost amplificate de vuvuzelele media dând impresia că blajinul domn Greblă este unul dintre marii corupți ai României. Iată că, la trei ani de la începerea abuzivului dosar, Toni Greblă este achitat de ICCJ. O nouă reușită a tandemului SRI-DNA!

Tiberiu Nițu, fost procuror general și unul dintre semnatarii protocoalelor cu SRI – deci chiar o slugă a sistemului, dar, se pare, nu atât de insider pe cât cerea poziția pe care o ocupa – a fost înhățat de DNA pe motivul absolut aberant că folosea o coloană oficială. Motivația reală a gestului a fost aceea de a-i face loc nulității Loăzărică, cel care i-a acoperit dosarele penale ale plăvanului, deci un obedient și o nulitate numai bună de manevrat așa cum își dorește sistemul. La câțiva ani diferență, Nițu este achitat pe motiv că fapta nu există. Alt atentat, altă gherlă juridică!

Ce-avem în acest succint tablou? Un judecător de la ICCJ, unul de la CCR, un fost prim ministru, un ministru și un procuror general. Toți eliminați de o conspirație ocultă formată din factori aparținând serviciilor secrete. Sunt patru agresiuni brutale care au ca armă a asasinării exasperantul parchet zis anticorupție. Și sunt doar câteva dintr-un ocean care deja e obsedant pentru opinia publică.

Se pune întrebarea cine plătește pentru aceste deranjuri? Sunt oameni care au pierdut funcții și ani din viață pentru a se lupta cu abuzurile DNA. Sunt oameni care au făcut absolut aiurea pușcărie. Mai țineți minte cazul Rarinca? Mai țineți minte modul abuziv în care DNA a repus pe tapet acuzațiile reluând procesul pentru că nu picase „pe culoar”? Vi-i mai amintiți pe Eva, Papici, Portocală, Man, etc? Foste vedete ale parchetului lui Koveși, toți cu probleme penale.

Cine va răspunde pentru aceste achitări, cine va plăti despăgubirile pe care victimele abuzurilor sunt îndreptățite să le solicite? Cine va cerceta dedesubturile acestor dosare cu schepsis pentru a se afla care au fost cauzele lor? În ceea ce privește dosarul lui Ponta, cei care l-au instrumentat, alături de cei care au comandat acțiunea, ar trebui să fie cercetați pentru lovitură de stat. De fapt, dacă privim retrospectiv tot ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani, parchetul lui Koveși ar trebui cercetat pentru terorism. Nu este totuși posibil ca într-o țară care consideră că are un minim de civilizație ca atâtea abuzuri să rămână nepedepsite.

Cei care se gândesc că Koveși ar trebui destituită, se înșală. E mult prea puțin! Cum adică, după toată tevatura să se pună batista pe țambal doar cu demiterea lui Koveși? Are cineva impresia că astfel se pot șterge cu buretele înfiorătoarele abuzuri comise? Ceea ce s-a petrecut cu România în ultimii ani a fost un act de terorism juridic, executat pentru beneficiul strict al unor interese externe. Avem de-a face cu infracțiuni extrem de grave: înaltă trădare, subminarea economiei, terorism. Cineva trebuie să răspundă, lucrurile nu pot fi lăsate așa. E o crimă împotriva poporului român, similară celor ale cominterniștilor.

Procesul terorismului juridic trebuie să fie o operațiune amplă în care să se dea pedepse exemplare și în urma căruia să fie condamnați nu doar cei care-au instrumentat direct abuzurile, ci și cei din spate, sprijinitorii aparatului de teroare, alături, desigur, de vuvuzelele media care trebuie căutate obligatoriu și la sursele de finanțare. E un buboi purulent care trebuie cumva vindecat. Iar o vindecare eficientă nu se poate face decât chirurgical, prin extirpare.

Autor: Dan Diaconu

Sursa: Trenduri economice

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Care teroare domne? Toți penalii scapă, sunt liberi și fericitți după ce au jefuit o țară!

  • La Sectiile de CONTENCIOS ADMINISTRATIV si FISCAL se SOLUTIONEAZA DOSARELE FIRMELOR CU CAPITAL AUTOHTON, INDUSE IN INSOLVENTA, LICHIDARE, FALIMENT. In SCOPUL favorizarii firmelor cu CAPITAL STRAIN trebuia “aranjata” procedura de “solutionare” in cadrul SECTIEI DE CONTENCIOS ADMINISTRATIV – sute de mii de firme mici si mijlocii (IMM-uri), companii de stat de interes strategic au fost astfel anihilate. Metoda monitorizata atent prin intermediul practicii judiciare bazata pe existenta PROTOCOALELOR SECRETE. Terorism economic sustinut prin terorism juridic, terorism executiv, expresia si materializarea TERORISMULUI CONSOLIDAT. A trebuit sa fie eliminati niste oameni din pozitie-cheie pentru ca subminarea economiei sa se poata desfasura in conditiile impuse pe fondul contextului geostrategic. Achitarea persoanelor mai sus mentionate s-a pronuntat in considerarea faptului ca “fapta nu exista”, respectiv fapta de a se opune procedurii de subminare a economiei de stat efectuata prin tactica justitiei selective fundamentata prin intelegerile secrete demascate, mediatizate. Apa trece, pietrele raman. Fapta de subminare a economiei de stat, ramane. Tradarea ramane. Pata pe justitie, constiinta, pata pe identitatea unui neam.
    Ne vindecam. N-avem incotro. Viata merge inainte vrem-nu vrem. Impacati, cu mainile curate, constiinta nepatata. De suferit, suferim cu totii. Hora suferintei. Lectia de tara.

  • Ma intreb daca protestarii inteleg mecanismul din spatele usilor inchise. Sa te prezinti la ordin fluturand steagul UE in necunostinta de CAUZA. Fasaiala unui protest in incercare de a atrage un semnal de alarma cu privire la ce…?! Justitia se face in sala de judecata in baza principiilor de drept, a regulilor statuate in proceduri legale, nu in baza protocoalelor secrete-practici ilegale.
    Sa protestezi pentru DECLASIFICAREA PROTOCOALELO SECRETE, DA, O CAUZA PERTINENTA, NOBILA. Dar pentru asa ceva nu trebuie sa vii in Piata Victoriei cu borduri…Demential!

  • Daca ONG-urile nu protesteaza pentru DECLASIFICAREA PROTOCOALELOR SECRETE = INDEPENDENTA JUSTITIEI, atunci se afla in stare de COMPLICITATE cu STATUL MAFIOT.

  • DECLASIFICAREA PROTOCOALELOR SECRETE – TEMA DE MEGAPROTEST. In rest…pseudo-proteste. Consum inutil de energie, resurse umane, financiare. ATENTIE LA “MAIDANIZARE”!
    In scopul eviterarii consecintelor periculoase DECLASIFICAREA PROTOCOALELOR SECRETE SE POATE FACE PASNIC, LEGAL, FIRESC. INDEPENDENTA JUSTITIEI = CHEIA STATULUI DE DREPT, TEMELIA DEMOCRATIEI AUTENTICE.

  • Se apropie data de 17 Mai 2018, Ziua Inaltarii Domnului nostru Iisus Hristos; Ziua Eroilor.
    De la actul rastignirii lui Iisus civilizatiile Pamantului traiesc zi de zi, clipa de clipa starea de fara de lege. Ne-a poruncit sa ne iubim unii pe altii, sa fim buni, intelepti, desavarsiti. Einstein a descoperit ca iubirea este cea mai puternica forta in univers. EXEMPLU de armonizare a stiintei cu religia in spiritualitate, PUNCTUL FORTE al intelegerii existentei noastre multidimensionale, moment istoric crucial in care in sfarsit toate conflictele lumii se dezleaga, impaca toate contradictiile stiute si nestiute, vizibile si invizibile, predictibile si impredictibile.
    Analiza SWOT pe viata de zi cu zi. Instabilitate la toate niv., domeniile de activitate, intern, extern, planetar, inter si extraplanetar; tensiune extrema, fenomene meteo extreme, terorism, nuclee de criza, focare de infectie, accidente, incidente, dezbinare, conflict intre generatii, familii destramate, destine, cariere distruse. Confuzie. Instigare la violenta. Atrofia neuronului, a muschilor, a institutiilor, organismelor nationale, internationale, a unei civilizatii. Traim virtual. Constient?! Inconstient, subconstient, supraconstient?! Ating tastele constienta de realitatea lumii inconjuratoare, orientata in timp si spatiu si la propria persoana. Undele cerebrale in aceasta stare emit, proceseaza, transmit in banda de unda, frecventa BETA. In ALFA ma rog, ma intreb, in theta, delta, dorm, visez, in gamma ma exprim in limbajul multidimensional al universului. Limbajul iubirii, al pacii, solutiilor potrivite. Daca jertfa lui Iisus reprezinta ceva pentru civilizatia sec. 21?! Daca jertfa Ecaterinei Teodoriu mai inseamna ceva in zilele de astazi in care dreptatea se distribuie selectiv, inechitabil, incoerent, neunitar, abuziv, justitia este afectata de practicile ilegale statuate prin intelegeri secrete, instituirea starii de teroare, politica se face cu biletele roz, pe tocuri, din locatii exotice, paradisuri fiscale, conturi protejate, distractia se practica in cluburi carand sampanie cu roaba, printre droguri, somnifere, alcool, multe grade, fitze. Traim virtual. Nu mai stim pe unde e cararea, care e legea, daca suntem vii, morti, anesteziati, hipnotizati, afectati electromagnetic. Autentici. Daca e povestea adevarata, vis, utopie, iluzie, nebunie.
    Oare Sophie cunoaste raspunsurile, concluziile, solutiile la STAREA DE CRIZA PLANETARA?! Cum ne vindecam de atrofie, adica de LIPSA DE TONICITATE FIZICA, PSIHO-EMOTIONALA, LIPSA DE REACTIE OBIECTIVA, PRAGMATICA, IN CONTEXT?! Pai, cu: apa rece ca gheata, exercitii fizice, cateva antrenamente, socializare, un stagiu de pregatire fizica!!!, consiliere psiho-emotionala, conlucrare PRACTICA!!! Fara furci si topoare, borduri, rachete. Din LEGE. Cu ocazia zilei care se apropie, de bun augur ar fi ca CSAT sa procedeze la instituirea masurilor de protectie care se impun in context. Simplu, firesc, clar ca lumina zilei, maret ca zilele omului parcurse intre Cer si Pamant, frumos si luminos. Doamne ajuta!

  • apendicita oricat de banala pare se TRATEAZA CHIRURGICAL, cu bisturiul, in caz contrar, genereaza complicatii, peritonita, septicemia – infectia generalizat – deces.

  • Eva vs. Sophie

    Are cunostinta Sophie despre procoloalele secrete si despre consecintele acestora asupra relatiilor interumane?

    Cu cine doreste Sophie sa se casatoreasca?

    In eventualitatea unui partaj succesoral, cum alege sa-si imparta Sophie, bunurile, circuitele, programele, aplicatiile, suruburile?
    ……….

  • Comunitatea reprezentata de SOPHIE o sa solicite cat de curand MODIFICAREA CONSTITUTIE privind institutia CASATORIEI, ADOPTIA DE COPII, PARTAJUL SUCCESORAL…DREPTURI ELECTORALE, CIBERNETICE… Seductia Sophiei…Am fost vrajiti!

    “VOTATI SOPHIE!”
    “VOTATI AI!”

    O LUME SCURT-CIRCUITATA!

    In conditiile date, planeta are nevoie ca de aer de un CODEX, SET DE LEGI UNIVERSALE.
    Legea Divina.