Analize și opinii

Dan Diaconu: ”Grupul infracţional şi adevărata corupţie”

Imediat ce Plăvanul cel inutil a câştigat alegerile, „pă sistem”, Livia Stanciu l-a achitat în procesul care, ce să vezi?, ajunsese la ICCJ. După ce Livia Stanciu a şters-o de la ICCJ, acelaşi Plăvan inutil a teleportat-o la Curtea Constituţională. Iată un rahat în faţa căruia poţi exclama: „Curat murdar, monşer!”.



Dacă ar fi fost vorba doar de-atât, n-ar fi fost nimic. Numai că, în mandatul moluştei naţionale s-au mai întâmplat câteva tărăşenii. Cum ar fi, spre exemplu, debarcarea Procurorului General Niţu, prin intermediul uneltei Kovesi, şi ea, întâmplător, tot din Sibiu. Şi, tot întâmplător, ea deschidea dosare penale in draci în campania electorală împotriva „corupţilor”, adică a ălora care-l concurau pe pllăvan.

La Niţu a fost un dosar cu cântec, în urmă căruia „inculpatul” şi-a dat demisia şi la care acum, după atâta amar de vreme, se dă achitare pe motivul că „fapta nu există”. În locul lui Niţu, securista Prună l-a numit pe repede-înainte, pe fosila Loazărică, un fel de Moş Tăgârţă adus de la Alba Iulia. Nu s-a ştiut mult timp ce anume l-a făcut pe „odiosul sistem” să-l scoată pe acest întunericit la lumină. Unii spuneau că relaţia cu Iohannis, alţii că aia cu Sfânta Securitate. Cu ochii ăia limpezi prin care – asemeni blondelor din bancuri – se poate zări „Space: the final frontier”, Loazărică a negat că l-ar cunoaşte pe Plăvan sau că s-ar fi amestecat în mizeria cu protocoalele. Mulţi l-au crezut, doar era un bătrânel cu părul alb. Chiar dacă avea el faţa aia mai de prostovan, cum să nu-l crezi când te priveşte cu ochii ăia goi şi-ţi declara fără nicio grimasă toate aceste năstruşnicii?

Dar iată că mizeriile au ieşit la lumină. Prima dată s-a văzut limpede că nulitatea Loazăr nu era nici pe departe „imaculata concepţie” care se dădea. A rezultat din ticăloşia cu protocoalele. De unde imaculat când el se tăvălea cu securiştii precum ultima boarfă de pe centură? Şi ce te faci când constaţi că ăla de-i ziceai prost e ticălos cât cuprinde. Ce ne spune nouă Tudorel Toader? Că Loazărică nici măcar n-a avut toate hârţoagele în ordine când a fost numit şi, mai mult, că a dosarul pe care l-a trimis la preşedinţie pentru avizare conţinea NUP-ul dat Plăvanului într-un dosar penal.

Şi iată-ne într-un ciudat cerc amoros al cărui miez e Plăvanul cu sulfuroasele sale probleme juridice. Ce-avem noi de fapt? O cavalcadă în care un individ cu probleme îi promovează p-ăia care i-au păzit curul atuncicând simţea că flacăra „cremenalului” îl cam prăjea la buci. Oare toată tevatura asta nu se numeşte grup infracţional? N-ar trebui cercetat de cineva?

Asta este doar mica realitate care se vede acum. În spate, în mod sigur, mai sunt o groază de scheleţi. Doar de-aia prin Sibiul ăla, micuţa gaşcă a dulapului face regulile. Doar de-aia amicul amicului taie pădurile ţării fără să-i mai ceară nimeni socoteală. Doar de-aia în scandalul Diesel Gate, România a tăcut chitic, în condiţiile în care făraşele VW poluează la fel ca-n SUA, doar că aici n-are nimeni curaj să ridice fruntea. Doar de-aia nu există niciun dosar EADS. Doar şi doar şi doar şi doar de-aia de-aia şi de-aia.

Te doare capul de câtă ticăloşie se găseşte aici. Aşadar, acest teleleu se pune el pe baricada luptei anticorupţie şi cere – Dumnezeule, mare! Tocmai el cere! – să nu se întrerupă lupta împotriva corupţiei. Şi probabil acum va face precum titirezul în scandalul momentului cu loaza naţională. Iar o s-o bage p-aiai cu corupţia, cu statul de drepţi, cu mă-sa, cu tac-su. Nu pentru c-ar avea el vreun fetiş cu corupţia, ci pentru că trebuie să acopere cea mai mare corupţie din istoria României, anume cedarea rezervelor de gaz ale Româniai din Marea Neagră pe absolut nimic. Iar pentru asta, chiar şi-o jigodie ca Loazărică merită sacrificată. Aţi înţeles, sau iar aţi fugit după fentă?

Dacă aţi crezut-o p-aia cu anticorupţia, mă scuzaţi că spun aşa, dar sunteţi proşti. Dac-aţi crezut-o p-aia cu statul de drept, la fel. Iar dacă tot mai credeţi în baliverna cu democraţia, poate c-ar fi cazul să vă vadă un doctor. Sau, de fapt, de ce să vă vadă? Oricum n-are ce vă face!

Autor: Dan Diaconu

Sursa: Trenduri economice

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • IN CARE VEDEM RAVAGIILE FACUTE DE NEOMARXISTI IN OCCIDENTUL “CIVILIZAT” : TUPEU, AGRESIVITATE, MINCIUNA SI VICLENIE – CARACTERISTICILE SOROSISTILOR ONEGISTILOR REZISTENTI SPALATI PE CREIER CU “VALORILE” OCCIDENTULUI :

    Dr. Vasile Astărăstoae: „Prima mea întâlnire cu… corectitudinea politică”

    De către
    Anonimus
    24 octombrie, 2018

    Pentru cei care idealizează tot ce vine din vest și bagatelizeaza tot ce este autohton m-am decis (deși nu o fac frecvent) să relatez o amintire.
    Prin 1995 – 1996, nu rețin exact data, am fost invitat la o sesiune de dezbateri cu tema „Bioetică și genetică” în Luxemburg. Organizatorii, (un centru catolic afiliat Universității din Luxembourg), asigurau taxa de congres și masa. Bineînțeles, fiind la începutul carierei mele în Bioetică, m-a onorat invitația și am făcut toate eforturile pentru a participa. La acea conferință, au fost prezenți 60 de participanți din Uniunea Europeană, noi românii, fiind singurii din afara „spațiului european”. În prima zi, printre vorbitori a fost și un genetician francez (nu un nume recunoscut, de aceea pentru a-l identifica ar trebui să caut în arhivă și chiar nu merită acest efort), care, cu aroganța caracteristică francezilor, și-a început expunerea în felul următor: „Deși sentimentele mele de ateu sunt jignite de faptul că în această sală este afișat un crucifix și sunt persoane îmbrăcate în preoți, totuși am să vă spun câteva lucruri”.

    Expunerea sa era plină de platitudini și, în același timp, dovedea că nu are nici cele mai elementare cunoștințe de etică și bioetică. Am așteptat o reacție a sălii. Liniște. Nimeni nu a luat cuvântul. Nici măcar pe marginea prezentării. Atunci, am cerut cuvântul și am spus că: „Sentimentele mele de creștin sunt jignite de afirmațiile vorbitorului și mă aștept ca în spiritul politeței franceze să-și ceară scuze. Cu atât mai mult cu cât într-o sală, aparținând unui centru catolic, vorbitorul știa că va găsi un crucifix și nu portretul lui Marx”.

    Am mai făcut câteva comentarii cu privire la conținutul științific al prezentării, (pentru cei care nu știu, începutul carierei mele universitare a fost la Genetică), după care m-am așezat. Aceeași liniște în sală. A urmat pauza de masă. Nu cunoșteam pe niciunul dintre participanți și de aceea am fost uimit când absolut toți s-au înghesuit în jurul meu și m-au invitat să stau cu ei la masă. A făcut ordine decanul Facultății de Teologie din Luxembourg, care a spus că voi sta cu staff-ul la masă. În timpul mesei, toți m-au felicitat pentru intervenție, dar m-au întrebat un lucru, care atunci m-a siderat: „Nu vă este frică de repercusiunile din universitate pentru intervenția dumneavoastră? Oricare dintre noi, dacă am fi avut o asemenea intervenție, am fi fost raportați și a doua zi am fi fost excluși din universitate, chiar si dintr-o universitate catolică”. Am rămas uimit. Am răspuns: „aceasta a fost opinia mea și nu văd de ce universitatea trebuie să mă cenzureze”. Și am primit următoarea replică: „Ce fericiți sunteți că puteți să vă susțineți deschis opiniile. Asta deoarece încă nu știți ce înseamnă corectitudinea politică”.

    Acest episod m-a marcat mai mult decât am conștientizat și de aceea peste tot unde am fost am militat pentru libertatea de opinie și împotriva așa-zisei corectitudini politice.

    P.S.1: Celor dezamăgiți de rezultatul referendumului le transmit că ar trebui să fie mândri. O inițiativă civică a adunat în jurul ei peste 3 milioane jumătate de aderenți. Niciun partid politic, în ultimul timp, nu a avut un număr de simpatizanți atât de mare.

    P.S..2: Săptămâna aceasta, având în vedere că sunt în așteptare peste 400 de cereri, voi face curățenie în lista de prieteni de pe Facebook pentru a face loc celor cu care împărtășesc aceleași valori.

    dr. Vasile Astărăstoae

    Vasile Astărăstoae (n. 1 august 1949, Fălticeni) în perioada 1990-1996 a fost prodecan al Facultăţii de Medicină Iaşi, iar din 2008 rector al Universităţii de Medicină şi Farmacie «Grigore T. Popa» Iaşi. În 1996-1999 a fost membru în Consiliul Colegiului Medicilor Iaşi, iar din 1999 preşedinte al Colegiului Medicilor Iaşi. În perioada 2003–2007 a fost secretar general al Colegiului Medicilor din România, iar din 2007 preşedinte al Colegiului Medicilor din România. În perioada 1997-1998 a fost director al Direcţiei Sanitare Judeţene Iaşi, iar din 2001 director al Institutului de Medicină Legală Iaşi.

    https://m.facebook.com/notes/vasile-ast%C4%83r%C4%83stoae/prima-mea-%C3%AEnt%C3%A2lnire-cu-corectitudinea-politic%C4%83/615868972142117/

    http://anonimus.ro/2018/10/dr-vasile-astarastoae-prima-mea-intalnire-cu-corectitudinea-politica/

    CINSTE SI RECUNOSTINTA PENTRU ASTFEL DE PATRIOTI SI OAMENI NORMALI ! IATA ADEVARATELE VALORI PE CARE TREBUIE SA LE PRETUIM SI CARE MERITA SE NE CONDUCA TARA ! NU COZI DE TOPOR TRADATORI SI ALOGENI, STRAINI DE NEAM CARE NE VAND TARA SI NE TRANSFORMA IN COLONIA DE SCLAVI A OCCIDENTULUI IUDEOMASON !

  • MEMBRII GRUPULUI INFRACTIONAL CARE PAPUSEAZA SAU GESTIONEAZA MAREA CORUPTIE IN ROMANIA SI NU NUMAI STAU ASCUNSI. LA VEDERE SUNT DOAR PAPUSELE SAU GHIDONATII JUCAUSI.

  • iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac!

    vindeca-i! tamaduieste-i… trezeste, ocroteste, lumineaza….si pe noi, pe toti oriunde ne-am afla… pana la unul…amin!

  • Multumesc, Anonimus!

    …intri intr-un cabinet medical (clinica, spital, farmacie, laborator de investigatii si analize med), examinezi peretii, pliantele, reclamele la medicamente, vezi firma-industria farmaceutica-megaprofitul, si-ti pui singur diagnosticul, prescrii reteta…ne crucim!