C O N T R A P R O P A G A N D Ă

Dan Diaconu: “CNCD- o instituţie a cenzurii, menită să castreze intelectual poporul!”

O altă instituţie inutilă, menită strict să pună pumnul în gură liberei exprimări, îşi face din ce în ce mai des simţită prezenţa: Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării.Iată ştirea cea mai recentă: Dăncilă e convocată de acest organism să dea explicaţii pentru c-a spus despre unii că „nu văd, nu aud, parc-ar fi autişti”. Din această exprimare, inutilii respectivului comitet au tras concluzia că Dăncilă a jignit comunitatea autiştilor. Citind ştirea, mi-am dat două palme, m-am dus în faţa oglinzii şi am spus tare: „Bă, eşti prost?”

Hai s-o luăm logic. Ce e autismul? Să luăm definiţia din DEX, că tot sunt tefelişti ăia care-au copiat DEX-ul în online şi-o fac pe deontologii. Aşadar avem: „autism = Stare patologică manifestată prin ruperea legăturilor psihice cu lumea exterioară și intensa trăire a vieții interioare.” Ce-mi rezultă de-aici? Că un autist are rupte legăturile cu lumea exterioară, deci „nu vede, nu aude”. Logica mea îmi spune că Dăncilă i-a jignit p-ăia, nu pe autişti!

Să mai dau un exemplu. Dacă un om e olog, e logic faptul că nu poate merge. Când unul din tribună se adresează fotbalistului care-l enervează spunându-i „alergi ca un olog”, n-are nicio treabă cu ologul, ci cu incapacitatea fotbalistului de a alerga, de a da rezultatele la care el, microbistul, se aşteaptă.

Desigur că sunt om şi n-am cum să nu fiu solidar cu suferinţa unui olog, sau unui autist. Puţini sunt cei care realizează cât de chinuită e viaţa unui părinte de autist. Ce eforturi monumentale trebuie să faci la noi pentru a recupera cât mai mult posibil un copil suferind de această crâncenă boală. Desigur, ştiu toate acestea, nu sunt o brută sau un cretin care să-mi permit să-mi bat joc de asemenea suferinţe. Însă trebuie să nu ajungem să cădem în penibil.

Instituţii de tipul CNCD, care se fac că fac dreptate, nu fac altceva decât să exercite o presiune inutilă, să crească frustrarea individului care se vede efectiv castrat, obligat să folosească o limbă falsă, fără semnificaţii. Problema autiştilor nu e aceea că i-a făcut Dăncilă pe unii autişti, ci că nu există fonduri suficiente pentru tratarea copiilor cu autism. Aici e problema, băi deontologii lu peşte de la CNCD! Şi pentru că tot ne învârtim în jurul cozii hai să punem o întrebare celor care au grijă de autişti: ar fi oare ei de acord să se desfiinţeze CNCD, iar bugetul de 6 milioane(DA, ŞASE MILIOANE!!!) să fie folosit pentru suplimentare programelor pentru tratamentul autismului?

Eu unul pur şi simplu nu cred că Dăncilă a jignit pe cineva şi, mai mult, nu cred că scopul CNCD este acela de a apăra pe cineva. NU! CNCD este o instituţie a cenzurii, menită să ne castreze intelectual poporul. Atât!

Autor: Dan Diaconu

Sursa: Trenduri economice

Related Posts

7 Responses “Dan Diaconu: “CNCD- o instituţie a cenzurii, menită să castreze intelectual poporul!””

 1. vlad tepes says:

  Cand stai si te gandesti ca aceste Iude din CND platite din bani publici(adica banii nostri, ai poporului, au primit ordin de la emisarii Papusarilor Externi sa-i invete pe romani „corectitudinea politica” , la pachet cu invatarea noilor genuri si acceptarea homalailor facuta sub presiunea sanctiunilor pecuniare, mai ca-ti vine sa-i tragi in tzeapa!!

 2. gheorghe says:

  Sa nu uitam adevarate iude – khazarii platiti din banii cetatenilor pe caree nu-i servesc ci ii mint, jignesc, acuza, batjocoresc:
  Cu nume de impostor, “Inchistitutul (inchis fata de Adevar, inchiZitorial, ca un “chist” – boala intr0un corp…) Elie Wiesel”.
  Sint mana-n-mana, tot semitismul (citeste vrajmasia fata de Hristos) violeaza libertatea de gandire si de exprimare a Adevarului.

 3. Gheorghe si Ion asupriti de straini says:

  dovada ca santem ocupati de straini de alogeni de occidentul “civilizat”, e ca si-au infiintat instrumente de terorizare si exterminare a poporului !!!
  oare cat mai rabdam ???

 4. lex says:

  CNCD, O ALTA CREATIE DE LABORATOR!

  SA NE IMPERECHEM PRECUM ANIMALELE, TRAGEM LA JUG, SUPORTAM BICIUL, SA GANDIM, SIMTIM, REACTIONAM, COMPORTAM CA ANIMALELE…CEVA NU-I IN ORDINE…

 5. Nelutu says:

  CNDC si DNA trebuie desfiintate urgent!!!Cei ce au lucrat sau lucreaza in aceste institutii antiromanesti trebuie lasati pe drumuri,fara venituri sau pensii,iar locuintele sa le fie confiscate!

 6. ... says:

  EXTERMINARE
  EX
  TER (TERRA TERAN TERESTRU TERITORIU SPATIO-TEMPORAL)
  MINA …

 7. haidamacul vesel says:

  Alta institutie parazitara care “suge sangele boborului”, speram ca foarte bine platita si cu perspectiva unor pensii super-nesimtite !

Let us talk about
Name and Mail are required
Join the discuss