Analize și opinii

Dan Chitic: “Suntem într-un plin război al lumilor”

Lumea se schimba! Radical. America #resist “exporta” revoluția urâciunii pustiirii. Deocamdată in Franța.



Plandemonia CoVidiana si a atins scopul și a devenit catalizatorul acestei schimbări. O întâmplare? Nicidecum! Cuțitele sunt ascuțite de mult și acum sunt doar scoase pe masa.

Un lucru e clar – suntem intr-un plin război al lumilor: lumea “veche”, lumea statusquoului democratic și constituțional se lupta din răsputeri sa reziste in fata asaltului dat de iluzia democratica a rețelelor sociale.

Cu alte cuvinte, Deepstateul global a declanșat un război concertat asupra parlamentarismului lumii vestice folosindu-se de nemulțumirile legitime ale populației sărăcite și isterizate de terorismul medical de stat – promovat si susținut frenetic de online-ul “reformator”. Clar, statele naționale sunt șubrezite de prostia, ticăloșia și incompetenta guvernanților aparent legitimi.

Paradoxul e ca beneficiarii protestelor săracilor, ale disperatilor, vor fi tocmai multinaționalele globaliste și globalizante care i-au pauperizat. Aceiași care controlau indirect și guvernanții ăștia împotriva cărora lumea acum s-a răsculat.

Viitorul? O lume sub un control plenar, “justificat” de însăși protestele revoltatilor de azi. Control exercitat de ideologii schimbării și “salvatorii” nemulțumiților, persoane aflate deja in straturile rarefiate ale puterii “virtuale” care sunt pe cale sa pună mâna pe puterea efectivă și nemijlocita la nivel global. Sunt ei, cei de genul Soros, Gates, Zuckenberg, Musk… cei pe care nimeni nu i-a ales la vot. Însă care au devenit aleșii noștri virtuali, prin simpla folosire a iluziilor cumparate scump de la aceștia.

Știu, e greu de imaginat ca un personaj rizibil și trivial precum Trump ar putea fi stavila împotriva acestui asalt al neantului statal. Dar este! Și, din nefericire pentru noi, e singura noastră speranță.

E vremea “uraciunea pustiiri”… Pregătiți-vă! Avem datoria sa ne opunem.

Autor: Dan Chitic

Sursa: Dan MV Chitic Facebook

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu