Analize și opinii

Chris Terheș: ”Președintele mut”

In curand se implinesc 3 ani de cand a fost ales Iohannis presedintele Romaniei. In toata aceasta perioada, omul acesta nu a construit absolut nimic pentru Romania.



In afara faptului ca a implementat conceptul de “securitate nationala extinsa”, prin care orice activitate a societatii a fost calificata ca fiind risc, amenintare ori vulnerabilitate la adresa securitatii nationale si, prin aceasta, absolut fiecare sector al societatii romanesti a fost subjugat SRI-ului, omul acesta nu a propus, dezvoltat si dus la capat nici un proiect pentru romani.

Vorbea despre “Romania educata”. Praful s-a ales de ea. Si de Romania si de educatie.

Justitia este praf. Vedeti scandalurile fara sfarsit din CSM, IJ, cu controlul la DNA, care nu accepta ca pot fi controlati de cineva, cu procurori care spun ca ei “paradesc cetateni” si la toate acestea Presedintele este mut.

Drumurile sunt praf. Spitalele sunt praf. In Schengen nu suntem primiti. Flota la Marea Neagra nu s-a facut pentru ca bulgarii i-au dat flit. Romanii din jurul Romaniei sunt agresati de toate statele iar el tace (vedeti Ucraina, Serbia).

Iohannis a primit medalii de la fel si fel de asociatii din SUA pe motiv ca este mare aparator al drepturilor omului, insa in Romania nu scoate UN CUVANT despre faptul ca institutiile statului calca in picioare drepturile si demnitatea cetatenilor romani, ca procurorii pe care el ii sustine neconditionat se ocupa cu a “paradi” oameni, ca acei procurori au suferit esecuri rasunatoare traduse prin nenorocirea unor cetateni. Iohanis este mut si aici.

Cand am fost in Romania in vara am discutat cu multi si, printre altele, am spus ca daca se continua in ritmul acesta, “in maxim 20 de ani Romania se sparge”. Nici un stat nu a rezistat in istorie cand s-a intors impotriva propriilor cetateni. Raspunsul tuturor a fost ca sunt optimist, Romania se va sparge mai devreme. In anumite medii din Romania ruptura este deja un dat.

Suntem aici pentru ca Securitatea veche si noua a distrus Romania. Unii au luptat sute de ani pentru a forma si impune recunoasterea natiunii romane cu drepturi inalienabile, pentru a cladi o identitate romaneasca si a construi un stat pentru romani. De partea cealalta, in 70 de ani Securitatea veche si noua a distrus tot ce s-a construit in sute de ani.

Securitatea si urmasii ei sunt dispusi sa parjoleasca toata Romania pentru a-si pastra puterea si controlul. Iar Iohannis sta si priveste tacut la ce se intampla.

Autor: Chris Terheș

Sursa: Chris Terheș

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu