Analize și opinii

Cea mai mare și enormă și pe față și fără perdea fraudă electorală comisă vreodată în România!

De ceva zile incoace, Ionut Apahideanu se incapatineaza sa ne arate zeci, sute, mii de procese verbale de la sectiile de votare unde saracia aia de cheie de verificare nu se inchide, semn ca a fost o oaresce minareala la mijloc.



Cind le citesti, iti dai seama ca unele din mermelelile identificate ar fi de-a dreptul haioase, daca n-ar fi mai intii triste si penale si degraba ucigatoare de democratie.

Problemele, ce sa vezi, apar din cauza acelor pirdalnice de voturi pe listele suplimentare. Doar 1,5 milioane de voturi pe listele suplimentare. Doar decit.

Repet, ca poate n-ati inteles ordinul de magnitudine: un milion jumatate. Cea mai mare si enorma si pe fata si fara perdea frauda electorala comisa vreodata in Romania.

Nimeni nu zice nimic. Cum sa spui ceva impotriva democratiei pe baza de soft prost pus la punct de niste civili mediocri, care n-au inteles cum trebuie minarite procesele verbale?

Te ia duba. Te calca tramvaiul in sufragerie cind mergi sa-ti iei compot din biblioteca, din spatele cartilor de filosofie marxista.

Nu se face asa ceva. Nu e mai simplu sa tacem cu totii din gura, ca vitele cele blege si ascultatoare, ca cetatenii cei patrunsi de constiinta civica?

Autor: Mirel Palada

Sursa: Mirela Palada Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Din cronica “ELECTORADIADA PLANETARA”. Nici nu va imaginati cat ma straduiesc sa vad partea plina a paHarului! Adevarul e pe la mijloc, prin toamna, da doamne sa se evidentieze in toata spendoarea revelatiei ca sa ne eliberam odata din starea de captivitate globalista.