Analize și opinii

Cațavencii despre „plecații de la Hotnews”: Tăpălagă și ălălalt au fost unele dintre cele mai demne de dispreț creaturi ale regimului Băsescu!

Plecarea celor doi lideri ai redacției Hotnews, Cristian Pantazi și Dan Tăpălagă, a fost comentată în fel și chip. Cei de la Cațavencii le-au făcut celor doi un portret necruțător, însă.



Mihai Radu scrie că „Acești băieți de la HotNews nu au fost ”intelectualii” lui Băsescu. Ei au făcut parte din garnizoana Rudimentari și Gălăgioși, secția ”Luptăm cu comunismul”. Evident că nu au fost jurnaliști vreodată – dracu’ a mai văzut jurnaliști care să scrie numai de Opoziție și să mozolească-n fund Puterea!”

Autorul mai notează că Hotnews și Evz erau publicațiile pe care serviciile de informații le foloseau pentru a-și transmite mesajele.

„HotNews, alături de Evz, erau publicațiile regimului, unde Serviciile își prezentau ascultările și stenogramele. Deontologi cum îi știm, Tăpălagă și cu ălălalt se puneau imediat pe scris, înfierând comunismul. Parcă-i văd, când simțeau că-i lasă inspirația, cum își apropiau de nas o bucată din roba de procuror comunist a Monicăi Macovei și cum inspirau cu putere, cum fetișul le urca sângele și ura în creiere și cum mânuțele începeau să zburde din nou pe tastatură”, scrie Radu.

Cei doi sunt acuzați că au întreținut ura din societatea românească.

„Tăpălagă și ălălalt au fost unele dintre cele mai demne de dispreț creaturi ale regimului Băsescu: au contribuit la ura creată de Băsescu între diferite părți ale societății, la ura față de bătrâni, la ura față de asistații social, timp în care au spus – deschis, asumat – publicului că Băsescu și Udrea și tot acel regim erau răul cel mai mic. S-a văzut imensitatea celui mai mic rău. Tăpălagă și ălălalt nu și-au asumat niciodată nimic din mizeria pe care au făcut-o, din lăturile pe care le-au ventilat în societate. Acești băieți au întreținut ura cum întreține un boșorog cu bani o pițipoancă de 20 de ani”, conchide jurnalistul.

Autor: Andrei Nicolae

Sursa: Active News

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu