Analize și opinii

BORFAȘUL

Cât de nesimțit poți să fii ca să căpușezi bugetele instituțiilor de stat, și în același timp să vorbești, în nesimțirea ta, de corupție? Mai știam câte ceva despre Rareș Bogdan când se lăuda că-i dă Coldea mesaje în direct, cu ce să spună, dar să bagi mâna până la cot în banii statului și să te dai mare luptător anticorupție, nu numai că e hoție la drumul mare, dar este culmea tupeului de borfaș și a nesimțirii. Pentru că asta este Rareș Bogdan: Un borfaș de rând.



În legătură cu Hoția, dacă DNA ar face o mică anchetă, ar vedea că multe astfel de furăciuni sunt cu încredințare directă, adică e ditamai abuzul în serviciu acompaniat de complicitate la abuz în serviciu, adică Rareș Bogdan este, în opinia mea, bun de Pușcărie.

Lui nu o să i se întâmple nimic, pentru că e omul președintelui Iohannis, la rândul lui un hoț de case de la stat dovedit, care urlă despre corupție.

“280.000 de euro a luat şi de la Romgaz, aproape 100.000 de euro de la Electrica Transilvania Nord şi 110.000 de euro şi de la Hidroelectrica” (Blog Sorina Matei)

“Firmele lui Bogdan au primit de la Primăria Cluj Napoca cel puţin 177.972 de euro, bani publici” (blog Sorina Matei)

“firmele lui Rareş Bogdan au încheiat contracte de 127.000 de euro cu Universitatea de stat Babeş Bolyai din Cluj Napoca, de 23.000 de euro cu Universitatea Tehnică de stat din Cluj Napoca, de 2300 de euro cu ARCUB din subordinea Consiliului General al Municipiului Bucureşti şi de 308.000 de euro cu Autoritatea de Supraveghere Financiară condusă la acea vreme de Angela Toncescu, trimisă în judecată pentru fapte de corupţie.”(!!!) ( blog Sorina Matei)

În total vreo 1:300:000 de euro!

Am făcut politică activă vreo douăzeci și șapte de ani și nu prea am văzut așa ceva! Contracte de PR pentru toți, să nu stea la coadă! Ce dracu de nevoi o fi avut ASF( 308 000€, adică vreo cincisprezece miliarde de lei) Primăria Cluj(?!?), pe bune? Ăștia sunt acte de corupție pe față, jaf organizat din bani publici!

Cele mai tari sunt Romgaz( 280:000 €) Electrică Transilvania Nord( 100:000€) și Hidroelectrica( 110:000) €.

Romgaz( 280:000€!!!) Și ăștia, ca și ăia de la TransGaz- unde Kovesi a ascuns dosarul lui frates-o și a băgat-o pe Bica în Pușcărie pentru a-l acoperi, aveau nevoie de PR(!?!)

Una peste alta, jaf la drumul mare și hoție ca-n codru.

Normal ar fi ca Rareș Bogdan, prins cu furăciunile, să anunțe că se va retrage de pe lista PNL. Da’ de unde! Borfașul strigă “ Jos Corupția”, urlă ca apucatul pe scene și pe unde apucă, că-i ține Iohannis și DNA spatele și-i acoperă furăciunile.

Normal ar fi ca DNA să se autosesizeze, pentru că, de când s-a înscris în PNL, Bogdan e membru de partid. Mai vedeți!

Vă spun demult că asta este Măreața Luptă Anticorupție în România, făcută să apere hoțiile unora care fură ca-n codru.

Felicitări Sorina Matei pentru curaj și profesionalism!

Autor: Gelu Vișan

Sursa: Gelu Vișan Blog