Analize și opinii

Bogdan Duca: ”Vrem să vă vedem guvernând, luând decizii, comunicându-le cu fermitate!”

Ce nu înțeleg cei din PSD și ALDE e faptul că electoratul lor a cam obosit.



Sunt deja ani frumoși în care au fost la putere și toți am așteptat de la ei să guverneze. Adică să pună capăt mizeriei ăsteia, să ne redea demnitatea pierdută, să readucă domnia legii…

Am cam obosit să vedem că PSD și ALDE au chiar mai puțină forță decât Antena 3.

Ne simțim noi, cei care susținem guvernul, de-a dreptul umiliți când ne vedem demnitarii refuzând să guverneze pentru că le-a spus-o nu știu ce ambasador sau funcționar UE, sau a mai avut o criză de nervi în direct domnul Iohannis…

Și nu. Nu mai e suficient să ne imbrobodiți cu cuvinte mari pe la Antena 3 sau România TV, la două ore după ce ați încasat violul euro-atlantic.

Nici măcar nu ne mai este milă. Sunteți la guvernare: deci de ce v-am compătimi că nu sunteți în stare să vă protejați propria demnitate?

Vrem să vă vedem guvernând, luând decizii, comunicându-le cu fermitate.

Nu aveți oamenii potriviți? Găsiți alții.

Și, o tot spun și o repet, nu uitați că pe voi nu vă votează nici jigodiile alea de la Bruxelles, nici ambasadele, nici liberalii, nici hipsteroizii ăia fasciști în converși.

Vă votăm noi. Pe încrederea noastră funcționați.

Și că nu e nicio problemă că îi dezamăgiți pe ei. Dar devine o problemă dacă ne dezamăgiți pe noi.

Autor: Bogdan Duca

Sursa: Bogdan Duca Facebook

 

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Aici – DA!
    Singura problema este ca si nationalismul (botezat de marxisti drept – doar – “patriotism”) si internationalismul (sionismul ori globalismul) tintesc in aceeasi directie – supunerea majoritatii tembelizate cultural (ca politic n-a tinut) fata de aceeasi maestri ai disimularii, perfidiei si dusmani ai lui Hristos.
    De-aia materialismul, evolutionismul, feminismul… nu au cum sa produca decat sminteala ori guvernantii actuali mai o inertie de nationalism si o farama de discernamant.
    Cand vezi cum au actionat la Referendumul pentru viata, cum stau “capra” sa seerveasca j1d4n1mea mondiala, cum imping homosexualitatea si gender-ismul in scoala si distrug echilibrul psiho-afectiv al copiilor cu ruperea lor de familie…. ce sa mai guverneze?
    Ca fac un pas “in sus” si trei “in groapa”.
    … ceilalti – sa le fie alocate fonduri si spitalelor de psihiatrie sau ospiciilor (ca multi sint incurabili, este evident!) si puscariilor unde ar trebui izolati cei care actioneaza si fac si propagaganda anti-romaneasca si anti-crestina.
    Vedeti ca nu mai exista libertate religioasa – chiar daca te lasa sa macani “in sus propriu”, ca si capii BOR au apostaziat in Creta… – ci doar atacarea crestinismului lovind in minte (scoala, carti, mass-media, filme, muzica, arte… dar si la buzunar pe romani!

  • Imi doresc sa nu votez ca o mutanta, mutanti si strategii mutante pe fondul mutatiei globale.