Analize și opinii

Bill Gates ar fi trimis kituri de testare deja infectate

Informații bombă! Jurnaliștii Daily Telegraph au descoperit că „Fundația Bill și Melinda Gates” ar fi trimis Marii Britanii kituri de testare pentru coronavirus deja infectate.



Conform rapoartelor intrate în posesia ziariștilor englezi, care au publicat informațiile, kiturile de testare destinate Regatului Unit erau deja contaminate cu coronavirus când au ajuns pe aeroporturile marilor orașe!

Guvernul de la Londra se laudă că are capacitatea de a rula până la 11.000 teste pe zi, dar la un moment viza chiar 25.000. De fapt, tocmai de la atingerea acestei cifre a plecat demersul Ministerului Sănătății de a cumpăra kituri din străinătate. Cu o săptămână în urmă, secretarul de stat Matt Hancock dezvăluia că au fost comandate 3,5 milioane teste. O parte dintre ele, aduse de la compania „luxemburgheză” Eurofins, erau, însă, deja infectate cu virusul Covid-19!

În raportul prezentat de „Telegraph”, Eurofins le confirmă britanicilor că „o parte din «sondele» trimise” sunt contaminate, dar se spune că nu e o problemă gravă, „poate fi rezolvată printr-o curățare adecvată”.

Ce nu spune, însă, firma Eurofins este că britanicii bănuiesc altceva. Kiturile comandate de ei ar proveni, de fapt, de la un laborator de analiză american pe care Eurofins l-a achiziționat în 2018. Este vorba despre Craft Technologies, iar în urma parafării acestei afaceri se convenea ca laboratorul să furnizeze companiei din Europa „de la probe biologice până la țesuturi și teste clinice”.

Iar Craft Technologie este un laborator finanțat de fundația „Bill și Melinda Gates”! 844.395 de dolari a investit miliardarul de la Microsoft în „dezvoltarea de metode de testare”, printre altele.

Să fie doar o coincidență că Marea Britanie a primit kituri de testare pentru Covid-19 deja infectate cu coronavirus de la o firmă aflată pe orbita familei Bill și Melinda Gates? Aceeași coincidență l-a făcut pe miliardarul american să finanțeze în septembrie 2019 (în parteneriat cu Forumul Economic Mondial al lui George Soros) un exercițiu de pandemie (în teorie) derulat de John Hopkins University? Iar la șase săptămâni distanță, ce surpriză, apar primele cazuri de infectare cu noul coronavirus în China, la Wuhan, oraș în care există un laborator de virusologie sponsorizat de George Soros!

Autor: Alexandru Pătrașcu

Sursa: Bugetul.ro

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Eu sunt convins ca sclavii vor sta in puscaria de acasa, mult mai mult timp, si anume pana cand va apare pe piata „vaccinul salvator”, dupa cum zice acest nene bine informat de pe Planeta, numit Bill Gates(Portile Satanei)!
    Stie el, de ce! Si nu doar in Romanica, ci cam peste tot in Lume!

  • Umanitatea a fost indusa artificial in adormire/anestezie si cine a sapat groapa umanitatii sigur va cadea in ea conform legilor universale. Niciun proiect pe Terra fara implicarea lui Bill Gates, obsedat de “salvarea umanitatii”. Planeta se afla in suferinta extrema si are nevoie de ajutor celest. Personal, ii doresc sa treaca de partea Binelui macar in al 12-lea ceas. Stam “arestati la domiciliu”. O sa stea si domnia sa mai devreme sau mai tarziu.

  • Fiti atenti!

    INTELIGENTA ARTIFICIALA
    INSEMINARE ARTIFICIALA
    ORGANISME MODIFICATE ARTIFICIAL
    CONTROL, SUPRAVEGHERE, SPIONAJ ARTIFICIAL

    SELECTIE ARTIFICIALA
    Toate acestea fara acordul omului sau cu acordul obtinut in mod insidios si dolosiv. Absolut criminal!

    E de competenta Consiliului Suprem responsabil cu organizarea si functionarea Universului in rezonanta cu normele divine.

  • Nu exista nici un “consiliu suprem responsabil cu organizarea si functionarea universului” …
    gina – lasa ezoterismele ca te bate Dumnezeu pentru astfel de tampenii…

  • Grupe de diagnostice (Diagnostic Related Groups – DRG): o schemă de clasificare a pacienților externați (în funcție de diagnostic), care asigură o modalitate de a asocia tipurile de pacienți cu cheltuielile spitalicești efectuate!!!

    Categorii majore de diagnostice (CMD): o clasificare mai largă a pacienților doar pe baza diagnosticelor.

    Valoare relativă (VR): număr fără unitate care exprimă raportul dintre tariful unui DRG și tariful mediu al tuturor DRG-urilor.

    Coeficient atribuit în funcție de cantitatea relativă de muncă, consumabile și resursele de capital necesare pentru tratamentul complet al bolnavului cu afecțiunea/afecțiunile respective.

    Grouper: aplicație computerizată (software)!!! care permite alocarea automată a unui pacient într-un anumit DRG (pe baza datelor ce caracterizează fiecare caz externat).

    Case-mix (complexitatea cazurilor): tipurile de pacienți tratați într-un spital, în funcție de diagnostic și gravitate!!!

    Indicele de case mix (indicele de complexitate a cazurilor): număr (fără unitate) care exprimă resursele necesare spitalului în concordanță cu pacienții tratați!!!!!!!! Conform Fox News, cazul declarat de covid confirmat = 19 000 dolari; cazul de covid ventilat = 39 000 dolari – informatii mediatizate opiniei publice mondiale, de notorietate fiind finantarea unor fundatii private, spitale, de catre PRODUCATORII GLOBALI DE MEDICAMENTE… cu consecintele la vedere, Masoneria stie de ce… pana la un punct; mai departe intra in sfera entitatilor de sorginte artificiala – non-umana – capcana indusa pamantenilor din motive diverse (resurse naturale, zacaminte, metale rare, pretioase, resurse umane, resurse spirituale, motive experimentale, teste, lectii-scoala)

    ICM pentru spitalul A = SUMA (Valoare Relativă DRG(i)x nr. de cazuri DRG(i))/Total nr. cazuri spital A
    Pacienți ponderați (cazuri ponderate – CP): pacienți “virtuali” generați prin ajustarea cazurilor externate, în funcție de resursele asociate cu fiecare tip de caz. Pacienti virtuali, artificiali… spete raportat la care cineva din Universul infinit trebuie sa se pronunte cumva…

    Nr. CP = Nr. cazuri x ICM

    Costul pe caz ponderat (rata de bază) – CCP: valoare de referință, ce reflectă costul unui caz ponderat. Poate fi calculat la nivel de spital, regional, național.

    – pentru un spital: vezi DRG!!!

    Fiinte umane sau coduri?!
    Uman sau Non-uman…

    Cineva ar trebui sa cunoasca raspunsul… un Consiliu precum in Cer asa si pe Pamant, responsabil, in subordinea Creatorului Suprem Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat Lumina din Lumina.

    Azi, de ziua Mamei Pamant…
    Multumim pentru solutia potrivita!

  • Din cauza unor înlesniri tehnologice la care are acces, specia umană actuală are simțurile intrate în declin vizibil, iar super-simțurile proprii materiei vii au rămas blocate în subconștient. Omul reacționează doar la stimuli vizuali, auditivi și tactili pe care îi percepe în mod accidental din mediul ambiant. Nu investighează prin simțurile sale lumea în care trăiește. Din această cauză, cercetătorii au remarcat o reducere semnificativă a inteligentei umane. Pentru a ne convinge de acest fapt, este suficient să observăm comportamentul sinucigaș al speciei umane terestre, care își distruge cu premeditare mediul ambiant, otrăvind solul, subsolul, apele de suprafață și pe cele subterane și aerul pe care îl respiră. La fel a procedat omenirea și pe planeta Marte; cu consecințele de rigoare. A se vedea în acest sens, articolul din JURNAL PARANORMAL, intitulat Fizicianul John Brandenburg: Civilizația de tip umanoid de pe planeta Marte a fost distrusă în urma unui atac nuclear!

    Trebuie să înființăm o Fundație europeană, pentru recuperarea simțurilor umane. Trebuie să ne grăbim; mâine va fi prea târziu!