Analize și opinii

Aurelian Pavelescu: “PIȚIPOANCA EMMANUEL MACRON ÎN GENUNCHI ÎN POLONIA!”

După ce a cotcodăcit ani și ani împotriva Poloniei, că nu respectă statul de drept, că este anti-europeană și naționalistă, dând curs și la art. 7 din Tratatul UE – spaima proștilor, Emmanuel Macron a capitulat azi la Varșovia! Nu doar el, ci întrega protipendadă bruxelleză de sicofanți.



Ce-a spus Macron? Că ”doresc ca această vizită și discuțiile noastre să marcheze o veritabilă cotitură în rolul pe care îl putem juca împreună pentru Europa de mâine”, că ”să se facă proiectul european mai puternic, pentru că, în realitate, în prezent există, după Brexit, o fragilitate și o îndoială care s-au instalat”, că ”Franța și Polonia să-și dezvolte cooperarea în domeniile energiei și industriei militar, de pildă în cazul viitorului tanc european”, că e nevoie de un summit franco-germano-polonez al ”Triunghiului de la Weimar”! Despre art. 7 și statului de drept – mucles!

Cum este posibil așa ceva? Pentru că Polonia nu a cedat nimic. N-a acceptat stat paralel ca România! A bătut cu pumnul în masă pentru drepturile economice în UE! Pe partea militară a negociat puternic cu americanii, în detrimentul europenilor, dar punându-i și pe americani să accepte contracte profitabile lor: în comparație cu România care a cumpărat F16 second-hand, Polonia cumpăra F35… noi, iar SUA plătește nu glumă propria sa prezență în Polonia, iar nu ca la noi – taman invers! A luat bani cu nemiluita de la UE, fără a accepta niciun șantaj! A afirmat clar că Polonia rămâne o țară creștină, atașată valorilor familiei, în contra tuturor presiunilor neo-marxiste, promovând cea mai serioasă legislație contra-avort și de protecție a tradițiilor poloneze!

Așa încât, Polonia tocmai a reușit să facă împrumuturi externe cu dobândă negativă, economia ei fiind solidă și în puternică creștere, cu un climat social stabil, bucurându-se de respectul câștigat prin luptă!

Prin comparație, când a venit în România, Macron a bătut cu pumnul în masă și, în timpul în care se semnau contracte de vreo 9 miliarde de euro – cu titlu de bir dat Franței -, în fața lui Iohannis, Macron urla că suntem corupți și că vom fi și mai rău pedepsiți! Azi, pițipoanca este în genunchi în fața Poloniei, care a fost și este OPUSUL ROMÂNIEI ÎN UE!

Fugărit la Paris de vestele galbene și sindicate, alungat din Africa, Orientul Mijlociu și din Univers – cu o Franță adusă la cheremul Germaniei, pe jumătate islamizată -, Emmanuel Macron a devenit azi simbolul rușinii în politica internațională. Vizita din Polonia, vă amintiți, urmează vizitei în Rusia cu puțin timp în urmă, unde Macron s-a dus de asemenea în genunchi în fața lui Putin, cerșind orice.

Bat șaua să priceapă iapa! În comparație cu Polonia, România a cedat tot, de bună voie, fiind transformată într-o sinistră colonie. Responsabil este statul paralel trădător și manipulator, dar și aceia care s-au lăsat și se lasă manipulați din lipsă de educație și patriotism: pedeapsa a venit, va veni și în viitor – am ajuns neoiobagii Europei, cum tragic prevestea în urmă cu aproape 100 de ani Iuliu Maniu! Hai, români, mai votați încă o dată Iohannis și PNL, vestita politică a ”muii”!

Autor: Aurelian Pavelescu

Sursa: Aurelian Pavelescu Facebook

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Natiunile europene se impart in 2 categorii: 1.natiuni de stapani;
    2.natiuni de slugoi si iobagi.
    Noi, romanii in frunte cu Iudele si alogenii care ne conduc vreme de 30 de ani, avem locul nostru asigurat, acela de “slugoii slugoilor”!