Analize și opinii

Ăştia sînt infractorii care ar trebui arestaţi în regim de urgenţă!

Ce ţară mişto au pe mînă huliganii Puterii, iar noi ţinem capul în nisip! Ce-o să mai mergem pe jos, mîncînd pîine goală! Încuiaţi bine uşile, daţi drumul la cîini, nu se ştie cum şi cînd, ăştia ne vor ocupa curţile şi casele! Destul sîntem piaţă de desfacere a gunoaielor şi otrăvurilor din vestul Europei şi preş pe care îşi şterg picioarele noii nazişti ai S.U.A. şi cei de sub masca U.E. – C.E.!



Ne-am învăţat cu aceşti maidanezi turbaţi şi nici măcar nu avem un băţ în mînă, să-i mai plesnim din cînd în cînd şi să-i punem pe fugă. Fără pic de respect pentru banul public, Parlamentul cheltuieşte, lună de lună, sute de mii de lei cu deplasările aleşilor la diferite evenimente în Europa şi pe alte meridiane. Nu sînt bani pentru electrificarea satelor, a sutelor de gospodării, care vieţuiesc în întuneric, nu sînt pentru autostrăzi, şcoli, spitale, salarii, pensii ca în U.E., că la taxe şi impozite depăşim orice stat european, dar sînt bani de tocat pe deplasările aleşilor la evenimente fără finalitate pentru România! Majoritatea acestor deplasări sînt excursii de relaxare pe banii noştri.

Pensionar de lux cu salariu de nabab

De parcă n-ar fi fost de ajuns că aleşii şi-au votat pensii şi îndemnizaţii speciale, Parlamentul a hotărît ca şi personalul administrativ, inclusiv, şoferii şi femeile de serviciu, care mătură şi şterg praful în clădirea Parlamentului, să beneficieze de pensii speciale. Bieţii medici şi profesori, ce bătaie de joc din partea statului! Oameni buni, salvaţi-vă de naţionalizarea corupţiei, altfel mafioţii ăştia vor pune ţara în genunchi în faţa copiilor noştri, luîndu-le speranţa unui viitor demn! Una e să traversezi o criză, alta e să fim spînzuraţi cu ea de gît pe termen nelimitat de mafioţi gen Isărescu, sfinxul de la B.N.R. (întotdeauna de partea băncilor evazioniste care au fraudat mii de romani şi bugetul de stat), pensionar de lux şi încă, guvernator, cu salariu de nabab, care şi-a bătut joc, aproape trei decenii, de banii României, alimentînd la sîn bancherii străini, distrîndu-se prin umflarea valutelor, în timp ce sărăcia multilateral dezvoltată umple cratiţa cetăţenilor. Să nu vă fie de mirare dacă Matusalemul de la B.N.R. va apărea, asemenea lui Mayer Amschel Rothschild, în revista „Forbes”, cap de afiş. Mugurel a urmat întocmai deviza numitului Rothschild: „Daţi-mi controlul asupra monedei naţionale şi mi-e indiferent cine face legile”. Şi i-a priit. Vivat C.F.R.-ul (nu căile Ferate Române, ci „Council Foreign Relations”, „Trilaterala”, „Bilderberg Group” & Co.)!

Coldea şi Koveşi au băgat România în buzunarele proprii

În cazul celor cu funcţii înalte în stat, parşivenia este un atú. Păi, cum stăm, onorată Justiţie română? Apa dată la moara impostorilor falsei case regale produce efecte în lanţ! Trîntorii urmaşi ai prihănitului rege cer statului român mărirea chiriei pentru castelul Peleş, un bun de patrimoniu naţional, cedat fără cap acestor paraziţi sociali, de la 5.000 de euro la 10.000. Nu sînt singurii vampiri ce sug gîtul statului, devenit pentru bogaţi mumă şi pentru săraci ciumă! Sîntem în România, nu? Şi România nu mai este a noastră, ci a huliganilor, interlopilor, cămătarilor cu funcţii şi legături mafiote în stat, este a traseiştilor care au colindat partidele după miros de fleică şi contracte cu statul, a celor care au furat banii ţării, nu cu sacoşa, ci cu tirul sau cu trenul! În timp ce Justiţia, D.N.A. şi S.R.I., „contribuiau” deontologic la măsluirea unor fapte penale, Coldea, Koveşi – doamna doctor 2% în drept şi nevăzutele verigi mafiote din ţară şi din afară băgau România în buzunarele proprii! Coldea ar fi trebuit încătuşat după dezvăluirile lui Ghiţă, însă generalul, fost prim-adjunct al directorului S.R.I., a dat „concurs” singur, a câştigat şi a devenit conferenţiar la Academia S.R.I., deşi nu îndeplinea unele criterii cerute de lege.

Koveşi trebuie cercetată „la pachet” cu Augustin Lazăr, Klaus Iohannis, cu alţi procurori şi judecători

În spatele perdelelor de fum ale anticorupţiei au tors cu spor furcile corupţiei. Unele cadre de nădejde ale americanilor în România, controlau o reţea întinsă de aliaţi din S.R.I., D.N.A. şi instituţii de stat, reţea care juca pe cadavrele „adversarilor”. Epurările dorite de reţea nu s-au terminat, iar anticorupţia e o simplă gogoaşă. Dacă Koveşi pică, se detonează o bombă nucleară, şi multe capete vor cădea. Koveşi trebuie cercetată la pachet cu Augustin Lazăr, Klaus Iohannis, cu alţi procurori şi judecători „neliniştiţi”. Nu sînt piese separate. Aşteptaţi-vă la o răzbunare dură! Oamenii pe care i-a călcat Koveşi în picioare nu sînt sfinţi. Dacă în reţeaua mafiotă nu ar fi apărut neînţelegeri pe ciolan şi putere, aceste „victime” ar fi comis noi infracţiuni în serie, iar media aservită ar fi stat mai departe cu ochii închişi. Ce va face Koveşi cu adevăratul duşman? Va mima răzbunarea, pentru ca în spatele uşii să se transforme în mieluşea, cerşind clemenţă sau se va răzbuna, intrînd în picaj.

„D.N.A. trebuie condamnată în ansamblu”

Koveşi e un om şiret cu mult sînge rece. Întotdeauna a dovedit o mare capacitate de a sfida şi a nu intra în rîndul laşilor, gata de fugă. N-o văd pe Koveşi, în genunchi, în faţa călăului. E încă susţinută să meargă în direcţia dorită, încă pe un cal mare, şi-l mînă spre orice zare sau apropiere doreşte. Vi se pare obscen? Teoretic, Koveşi, n-ar avea de ce să se teamă. Maleabilă şi ductilă precum o ştim, poate conlucra cu oricine, atîta vreme cît îi serveşte şi le serveşte interesele. De-aia, acum, face „ciocu’ mic” pînă se-aşează apele. Problema ar fi că şi-a cam pierdut toţi teleghidaţii din Justiţie, adică iubitorii „statului în poziţie de drepţi” în faţa ei! A rămas cu paravanul şubredului Augustin. Fără teleghidaţi, Koveşi are o nesiguranţă în acest setup complex. Şi totul i se trage de la răzbunarea copilului neastîmpărat, Ghiţă. Cătălin Beciu, liderul ALDE afirmă că „D.N.A., ca inhibitor al dezvoltării ţării trebuie condamnată în ansamblu. Nu ştiu ce mecanism i-a făcut pe ăştia să se simtă dumnezei. Exact tipul ăsta de dileală, combinată cu nemernicie multă, a făcut posibilă apariţia lagărelor. Este incredibil ce se întâmplă! Jumătate din ăia de la D.N.A. ar trebui să facă puşcărie, pentru abuzurile făcute şi pentru felul jegos în care şi-au arogat o aparentă susţinere populară. Ţara asta n-a avut niciodată aşa trib de sălbatici cu atâtea pârghii în mâini. Trebuie să se termine. Ţine tot de parchet. De ăla militar…”, a fost mesajul postat de liderul ALDE. Ăştia ar trebui să nu mai iasă din beciuri niciodată! Dacă ăştia, în frunte cu Băsescu şi cu toţii infractorii ştiuţi, ar fi arestaţi şi judecaţi corect, multe treburi în ţară s-ar schimba în bine! Să mai adăugăm aici şi pe jurnaliştii care susţin prin manipulare şi fac parte din acest masacru al României, comis de o justiţie a morţii şi a asasinatului social. Mediocrităţile Facultăţii de Drept, ca să nu spun scursuri, ajung magistraţi, iar un sistem care face din aceştia magistraţi, duce o politică de exterminare!

Din zecile de figuri mafiote, la mînă cu ceasuri care ticăie de 10 mii de euro şi case de milioane de euro să-l aducem în prim plan pe Blaga! „Amărîtul” ăsta de Blaga a fost văzut la mare, într-un hotel de lux, unde numai avansul pentru cazare a costat 200 de mii de euro! Mafia asta care se întrepătrunde la toate nivelurile instituţiilor de stat are oameni în servicii care ţin „de şase”! Mama lor de penali! Pe deasupra, noii finanţişti de la guvern au luat-o şi ei pe arătură! Vor iarăşi schimbarea Codului Fiscal, creşterea preţului la benzină, de aici, implicit, alte preţuri ale traiului zilnic şi taxe noi! Adică, le reduc pe unele, inventînd altele, tot ca să scuture buzunarul românului!

Avem cel mai nenorocit sistem de salarii şi pensii

Hagi Tudose e la fel ca toţi, adicătelea, „cîinii latră, ursul merge”! Vrea vaccinare obligatorie prin lege, adică facilitarea cîştigului pentru companiile farmaceutice, face o politică printre dinţi, care îi seamănă leit! În România avem cel mai nenorocit sistem de pensii şi de salarii! Peste patru milioane de români au pensii de 400 de lei, iar cei care se ocupă cu statul pe scaune înalte, complicii acestora şi obedienţii sînt recompensaţi cu salarii şi pensii care nu se pot număra decît cu aparatul! Un medic are 1.500 de lei pensie, iar un ciocoi care a frecat menta şi a fraudat din gros, are sute de mii de lei! Şi noul guvern a băut apa de la cîine! Cu toţii par turbaţi! Unii îşi cară salariile şi pensiile cu geamantanul, în timp ce sate întregi şi sute de gospodării rămân în continuare neelectrificate, iar pensionarii care au construit o Românie, au educat şi tratat generaţii, mor cu zile de sărăcie şi boală.

Autor: Maria Diana Popescu

Sursa: Revista Art-Emis

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu