Economie

Annunaki și Istoria Secretă a Conspirațiilor Globale

NU TE UITA LA ACEST FILM (daca nu esti pregatit)!

Va prezentam astazi un minidocumentar de 30 de minute, realizat de Eugenio Carlos Lopez, care se doreste a fi o chintesenta a tuturor teoriilor conspiratiei, o viziune interesanta despre anunaki si istoria secreta a omenirii.  In film se mai vorbeste si despre aurul monoatomic (ORMUS), despre metodele de atac psihotronic, despre Societati Oculte, bazele subterane DUMBS si bugetele negre (niste gauri negre in bugetele tuturor guvernelor unde dispar triliarde de dolari), tehnologii neconventionale, specii de extraterestrii, Chivotul Legamantului (ARK OF THE COVENANT), liniile de sange (BLOODLINES), antigravitatie, rezonanta armonica, energia libera, 11 septembrie 2001,  HAARP, samd.

In completare studiati articolele si documentarele de pe blogul nostru dincategoriile:  ENIGMA CHANNELNASSIM HARAMEIN si OZN.

Pentru cei interesati sa afle mai multe informatii de ORMUS (aurul monoatomic) va recomandam sa studiati articolul de aici. Acest aur poate fi cumparat si folosit in uzul intern al fiintelor umane.

Multumim lui LiberCugetatorul pentru traducerea acestui film.
sursA: fymaaa.blogspot.ro

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Citeva chesti doar sint adevarate same they are very twisted so this is my opinion…

  • După milenii de îndoctrinare, este extrem de dificil să mai modifici comportamenul și credințele turmei, voința umanității de a evolua în lumină și iubire a fost suspendată.