Analize și opinii

Andreea Arsene: ”Libertatea liberei exprimări – după canoanele stăpânitorilor străini…!?”

Libertatea presei este unul dintre clișeele demagogice folosite foarte des de către cei „sus puși” ca  manevre de atragere a popularității, însă  în realitate fiecare televiziune are în culise un finanțator care face jocurile  unor cercuri închise  care doresc să controleze opinia publică prin manevre de manipulare și intoxicare informațională.

fhfhu

Există o competiție accerbă între trusturile de presă în sfera audio-vizuală,  însă toate aceste canale de propagare a informației își duc activitatea după instrucțiunile aceleiași agende. Filiera care controlează mass-media din România este alcătuită în primul rând din serviciile secrete, care la rândul lor sunt subordonate altor ierarhii piramidale.

Cu alte cuvinte mass-media din România nu este românească… monopolul a sute de publicații plus televiziuni îl au magnați  în mare parte evrei la origine  dar și  non-evrei din  Statele Unite, Israel sau țări din vestul Europei.  Iată câteva dintre numele imperiilor mediatice internaționale care au acaparat presa din România: „Hearst” a cărui proprietar este evreul Wiliam Randolph Hearst…, iar în România se numește «Sanoma Hearst Romania SRL»; „Ringer.” Michael Ringier și soția sa Ellen Ringier sunt evreii din Elveția; „Central European Media Enterprises” – proprietarul acestui imperiu este un alt evreu numit Ronald Lauder; „News Corporation” – deținătorul acestui mare brand mediatic este miliardarul evreu RUPERT MURDOCH; „Kohlberg Kravis Roberts”, fondatorii și patronii sunt evreii: Jerome Kohlberg, Henry Kravis si George R. Roberts.

Lista este mai lungă și mai detaliată, însă  am ales să o simplific fiindcă mai există  zeci de articole care abordează acest subiect.Pentru o mare parte dintre oameni nu mai este un secret faptul că cei care își spun „poporul ales, (evreii) conduc lumea prin cei patru mari vectori de putere și influență: băncile, mass-media, politica și religia. Este o certitudine istorică faptul că evreii au au  înființat comunismul, flagelul care a secerat 260.000.000 de vieți de pe pământ.  Desigur, foarte puțini cunosc acest aspect, fiindcă evreii au avut grijă ca prin monstruoasa mașinațiune propagandistică să inoculeze în mentalul colectiv al oamenilor doar existența Holocaustului. Mulți dintre voi știți că în multe țări, negarea sau contestarea Holocastului evreiesc, conduce la încarcerare automată. Evreii dau vina pe non-evrei  pentru tot ceea ce ei înșiși fac. Acest lucru creează confuzie, pentru a instaura o diversiune și distragerea efectivă a atenției  oamenilor de la adevăratele probleme cu care se confruntă societatea umană.Holocaustul sau lagărele morții , locurile în care se pretinde că aprox. Șase milioane de evrei au fost exterminați, nu a putut fi dovedit cu adevărat niciodată. Există  doar niște documentare propagandistice regizate în cadrul cărora au fost amenajate decoruri speciale care să creeze efectele aproape reale a unui holocaust. Mai mult decât atât, există contestatari ai holocaustului  chiar din rândul evreimii, care au mărturisit că toată această poveste este o înscenare pusă la cale, servind creeării  statului Israel și desigur pentru a  se  putea estorca bani din mai multe  state europene, printre care și România, pe motivul despăgubirilor.

Cum se face că dintre atâția oameni de pe planetă care au suferit enorm, au fost uciși în război, se distinge doar o POPULAȚIE APATRIDĂ, care se bucură de RECUNOAȘTERE ȘI EMPATIE LA NIVEL INTERNAȚIONAL, iar celălalte  victime umane ale războiului sunt ignorate? Păi, cum avea să ia naștere STATUL ARTIFICIAL ISRAEL, decât prin astfel de mașinațiuni propagandistice uriașe? Holocaustul   a devenit ISTORIA OFICIALĂ a evreilor, care trebuia impusă  la nivel mondial pentru că evreii  nu aveau o istorie propriu-zisă, ci  DOAR un back-ground istoric bazat pe mitologii religioase… și acelea  plagiate  din religiile antice,   istorioare patetice prin care își  susțin dreptul   legitimității  asupra TUTUROR POPOARELOR, considerându-se dintre toate națiile lumii, doar ei, aleși ai lui EHOVA, Dumnezeul biblic. După ce s-au limpezit apele și au ieșit la interval contestatarii Holocaustului  cu dovezi, REVIZIONISMUL IUDAIC, a schimbat registrul și s-a pus pe amenințări, dând dispoziție guvernelor aflate sub controlul lor să IMPLEMENTEZE LEGI ABSURDE care să le  interzică contestatarilor să  susțină pe baza unor probe veridice  inexistența mult prea trâmbițatului genocid uman.Când auzi cum unii susțin sus și tare  teoria  drepturilor și libertăților aplicată în societate, te gândești, oare unde și în ce fel sunt acordate acestea, dacă dreptul la libertatea cuvântului o poți avea doar în anumite limite? Nu există libertate sau drepturi  acordate parțial! Fiindcă aceste noțiuni fundamentale nu cunosc jumătăți sau sferturi de măsură!

Referitor la acest aspect voi aduce la cunoștință un caz a unei persoane, care a ajuns să fie marginalizat, amenințat și concediat în urma unor apariții televizate. Românul cu pricina, se numește Gabriel Apreutesei din Iași  și este  boxer de profesie, care de câțiva ani s-a lansat într-o luptă adevărată împotriva tarelor societății și a politicului abject. Ca dovadă că reminiscențele comunismuluin n-au dispărut, Gabriel a trebuit să infrunte o groază de impedimente din partea cățeilor de pază ai sistemului mafiotizat. Gabriel a pierdut câteva locuri de muncă, fiindcă respectivii angajatorii îi cereau să renunțe la statutul de activist patriot. Într-o țară  așa zis democrată, ți se impune să nu îți manifești mândria patriotică,  nu ai voie să faci cunoscute pe plan public situația dezastruoasă a țării sau să lupți pentru normalizare? Este o gravă încălcare a drepturilor și a demnității umane ca în poziția de angajator, să condiționezi un candidat în funcție de niște criterii absurde care nu au tangență cu cerințele pentru obținerea unui loc de muncă. AȘA CEVA SE ÎNTÂMPLĂ N ROMÂNIA …și în țările încă COMUNISTE! Drepturile și libertățile umane există doar scrise pe hârtie. Dacă intri în luptă contra nedreptăților, abuzurilor, ilegalităților comise de către cei care ar trebui să respecte legile și drepturile cetățenești,  cei care se simt vizați își vor pune în funcțiune manevrele de intimidare folosind tertipuri mafiote , mai întâi vei fi avertizat , apoi dacă continui să scotocești și să scoți la iveală chestiuni incomode vei fi amenințat cu siguranță și chiar lichidat.

Într-un stat securisto-mafiot, pârghiile puterii  le au oligarhii care își planifică activitatea după directivele unei agende impusă de la un nivel superior lor, adică din afara țării.Cetățenii trebuie să se conformeze acestor rigori asupritoare și să-și accepte condiția de sclavi moderni. Unii dintre cei care au intrat în luptă, au abandonat în cele din urmă orice speranță de schimbare în bine, fiindcă s-au văzut învinși și neputincioși, neprimind niciun suport moral sau finaciar cât de mic din partea fraților de neam.Cei care au plecat din țară pentru o viață mai bună, nu pot fi condamnați, fiindcă intră în firescul naturii umane, ca unii  să-și dorească o viață decentă.

În România, majoritatea cetățenilor, trăiesc la limita subzistenței. Ești obligat să plătești taxe  statului român, chiar dacă nu ai  nici o sursă de venit. O zi de spitalizare, în caz că nu beneficiezi de asigurare medicală, costă câtă o zi la un hotel de cinci stele… iar serviciile medicale sunt execrabile, echipamentul medical este vechi și uzat iar personalul medical prost plătit pretinde șpagă, desigur! Spitalele din România au devenit adevărate focare de infecție, oamenii cu imunitatea scăzută care se internează vii, părăsesc spitalul morți sau mai bolnavi decât înainte de a se spitaliza. Această situație este generalizată fiindcă s-a extins  asupra tuturor domeniilor societății și roade ca un cancer la temelia ei până o să o dărâme total.

Autor: Andreea Arsene

Andreea ArseneAndreea Vasilica Arsene este scriitoare debutantă și jurnalistă. Debut jurnalistic în 2013.  A publicat articole de atitudine în ziarul Națiunea pe subiecte socio-politice și istorice, a fost redactor la grupul de presă Alcero-Națiunea 2014- 2015. Debut scriitoricesc-2014 în antologia colectivă de poezii ,,Vise Târzii’’ în cadrul evenimentului internațional de lansare de carte Bookfest.

Cărți de autor publicate: carte de poezii ,,Clipă Măiastră’’ publicată în toamna anului 2014 și lansată la evenimentul de carte național Gaudeamus ROMEXPO. Al doilea volum de poezii intitulat ,,Alter ego-uri’’ publicat în toamna acestui an și prezentat în cadrul evenimentului Gaudeamus București 2015.Alte lucrări scriitoricești în curs de publicare pentru anul viitor. ,,Tăcerea mieilor de gheață’’ carte de poezii și o carte de proză ce va cuprinde majoritatea articolelor scrise pentru diverse publicații.

Cărți de autor publicate: carte de poezii ,,Clipă Măiastră’’ publicată în toamna anului 2014 și lansată la evenimentul de carte național Gaudeamus ROMEXPO. Al doilea volum de poezii intitulat ,,Alter ego-uri’’ publicat în toamna acestui an și prezentat în cadrul evenimentului Gaudeamus București 2015.Alte lucrări scriitoricești în curs de publicare pentru anul viitor. ,,Tăcerea mieilor de gheață’’ carte de poezii și o carte de proză ce va cuprinde majoritatea articolelor scrise pentru diverse publicații.

Sursa: Ziarul Natiunea

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Un alt exemplu de patriot pus la zid este bloggerul deveghepatriei.wordpress.com al carui blog a fost inchis de… prieteni.
    Apropo: noul blog se numeste acum veghepatriei.wordpress.com
    Astept sa se inmulteasca numarul patriotilor care fac ceva in tara asta.
    Felicitari din nou, Andrrea Arsene pentru articolul minunat!