Analize și opinii Politică

Și tu Brutus…

de-la-juncker-la-ciolos-duelul-comisarilor-la-bruxelles-si-pe-dambovitaȘi tu Brutus, doreşti întemeierea „Regiunilor interlope”

Agresată şi zdruncinată de năvălitorii tocmiți pentru a distruge Europa, şandramaua „uniunii” se clatină din temelii! La frontiere se inalță garduri şi ziduri de apărare. Peste tot domneşte teama, iar Cioloş şi lohannis fac planuri de regionalizare a Țării, voind cu orice preț să ne aplece spre iresponsabila federalizare a Europei, şi nu se ştie cât vom mai rezista în jocul ideologic al acestor bolnavi interni şi externi! Suporter al regionalizării, cum singur a declarat într-o conferință de presă, Dacian Cioloş se arată dispus să reia discuțiile pe această temă, nesocotind voința poporului. O! Preamăritul de el, cât de patriot se arată şi noi cât de neinsemnați! Ce noroc pentru Țară să aibă la cârmă un bruxellist, ale cărui vitejii ne sunt cunoscute de pe vremea când, comisar european pentru Agricultură fiind, a semnat ca în România să fie implementat programul diabolic „Codex Alimentarius”, țara noastră fiind prima obligată să aplice experimentul culturilor otrăvite cu inițium. Cobai, cobai, dar până când? Și tu, Brutus, doreşti intemeierea „Regiunilor interlope”, cu urmări catastrofale pentru granițele Ţării noastre? Asta presupune crearea unui surplus de mecanisme de corupție şi manipulare a poporului sărăcit şi bulversat de nesfirşitele “reforme” antinaționale. Și tu, Brutus, eşti suportul regionalizării impuse de Uniunea Europeană? Scriam în editorialul precedent despre servilismul maxim al europarlamentarilor noştri fată de Bruxelles şi despre semnarea documentului „Spinelli” de către aceștia, document care prevede desființarea statelor naționale și înființarea unei Europe federale post-naționale! Cioloş şi lohannis se conformează slugarnic „Noului diktat” de la Bruxelles.

Fortex-ul nou inființata poliție de frontieră a U.E
Acest monstru birocratic cere grăbirea regionalizării, desființarea statelor naţionale şi inființarea unei structuri europene federative, mult mai simplu de controlat şi de stăpânit! Dar, ce nu fac „elitele” noastre cu suveranitatea Tării, pentru a-şi păstra puterea! Suveranitatea politică a României a fost cedată Comisiei Europene, suveranitatea economică a fost cedată FMI-ului, granitele Țării au fost cedate, în decembrie, anul trecut “Fortex”-ului (nou înființata Poliție de frontieră a U.E. dotată cu forțe militare navale şi terestre, care poate interveni în orice punct al granițelor Uniunii, chiar dacă statul pe teritoriul căruia se află granița are obiecțiuni). Monstrul birocratic de la Bruxelles nu e deloc străin de mişcările separatiste din Scoţia şi Catalonia! Pe lângă multe altele, regionalizarea înseamnă şi regionalizarea afacerilor, dar nu i-am auzit pe Cioloş şi lohannis spunând că mai potrivită ar fi unirea cu Moldova. Nu, ei vor Moldova, la pachet, pe calea europeană, dar nu pentru români! În 2015, la câteva luni după investire, lohannis afirma că „proiectul de descentralizare şi regionaltare trebuie să reprezinte o nouă viziune asupra statului român şi a organizării administrativ-teritoriale, având ca scop reducerea decalajelor şi dezvoltarea Țării”. A cui dezvoltare, dom’ preşedinte? A clientelei politice mafiote, care a adunat averi cât Casa Poporului sau a foştilor ambasadori străini, actualmente samsari generali la “Fondul Proprietatea”? Noi, cetățenii, ne tot dezvoltăm multilateral în trasul la jug, în sărăcie, de peste un sfert de veac!

Afaceri bănoase, cu urmări grave pentru sănătate
Cum acestea n-ar fi de ajuns, periodic suntem speriați cu câte o gripă porcină, aviară… sau, mai nou, cu “ZIKA”. Gogoşile alterate ce ne sunt livrate cu de-a sila, ţin de răfuielile politice dintre marile puteri, în Rusia, reactualizarea gripei porcine fiind expediată în plic din laboratoarele americane. La fel. virusul Zika! Noul produs revoluționar a fost pregătit să trimită în veşnicie cât mai multi planetari. Nu dați fuga la vaccinări! E vorba doar de afaceri bănoase, cu urmări grave pentru sănătate, ca şi în cazul gripelor amintite. Noile tipuri de virusuri sunt fabricate pe lamelă în laboratoarele specializate ale marilor concerne farmaceutice. Manipulare şi minciună! Decesele înregistrate în Rusia sunt morți cauzate de boli curente. ştiti povestea actorului romăn de la un post de televiziune național, care a murit de plămâni, dar pe certificatul de deces a fost trecut AH1N1, astfel că frica să intre în oameni, să se vaccineze şi să accepte de bună voie pierzania prin vaccinare. Spitalul respectiv a pierdut procesul cu familia actorului, iar minciuna şi manipularea mediatică au leşit la iveală. Rezultatul „pandemiilor” şi al vaccinărilor obligatorii constituie un dublu câştig în favoarea Noii Ordini Mondiale: pe de o parte, banii obținuți pentru vaccinuri, pe de alta, “depopularea” deliberată a Terrei! Diabolicii Iluminaţi ai planetei au afirmat public că vor să reducă populația globului prin intermediul vaccinurilor şi al “Codex Alimentarius”. Virusul Ebola a fost îngropat, groaza nu mai poate fi răspândită pentru că adevărul a ieşit la iveată. (http:/Nmw.art-emis.roieditoriale/2423-atevarul-despre-ebola-monsato-bill-a-mebnda-gates-foundation-si-fundatia-soros.html) (MDP)

Am găsit dictatura pe care o căutam!
În concluzie, Cioloş şi lohannis şi-au făcut protecția muncii şi umblă fără mănuși la propoziția cu regionalizarea în timp ce “watergate-ul” autohton este bântuit de muze penale, care au scos țara la trotuar. Uraa! În “Guvernul meu” tehnocrat ne-am văzut visul cu ochii! Numai că visul e un coşmar! Am găsit dictatura pe care o căuutam! Ea ne va duce la țărm, în pofida voinței noastre. Chiar dacă ţărmul se numeşte Federaţia Statelor Europene sau jobenul unchiului Sam. Dovadă ca România nu reprezintă pentru planetari decât un spaţiu util intereselor geopolitice machiavelice, la recenta ceremonie de schimbare a conducerii bazei militare americane de la Deveselu, a fost arborat doar drapelul S.U.A., steagul nostru Tricobr fiind ascuns după scaune, „ca tapet pentru un perete al scenei” cum concret a relatat “new active”. Probabil, pe noul căpitan James Craycraft îl deranjau culorile drapelului românesc. La ceremonie au luat parte şi oaspeți români, dar au tăcut ca mutul în păpuşoi. Ce importanță ar mai avea Tricolorul pentru vânzătorii de neam, dacă au amanetat România şi au transformat-o în colonie!

Maria Diana Popescu, Agero

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu