Analize și opinii

RETEAUA SOROS A ACAPARAT MARILE PARCHETE!

Miliardarul George Soros controleaza marile parchete din Romania, prin intermediul fundatiilor si ONG-urilor pe care le finanteaza. Acuzatia, extrem de grava, ii apartine deputatului Sebastian Ghita, care sustine ca exista procurori platiti din fondurile lui George Soros si care raspund la ordinele diverselor ONG-uri. Ceea ce spune Ghita nu este insa o noutate.

Oamenii lui Soros

Deputatul nu face altceva decat sa confirme nenumaratele dezvaluiri ale Lumeajustitiei.ro privind magistratii care incaseaza bani de la diverse ONG-uri finanantate din banii lui Soros si care sunt plimbati pe la seminarii si fel de fel de intalniri organizate de aceleasi ONG-uri (click aici pentru a citi mai multe detalii). Inclusiv sefa DNA Laura Kovesi a luat parte la evenimente unde implicata a fost, spre exemplu, Freedom House, organizatia de suflet a Monicai Macovei, condusa de prietena Monicai Macovei, Cristina Guseth, organizata sponsorizata de acelasi George Soros.

Intr-o interventie telefonica la postul Realitatea TV, de marti seara 7 septembrie 2016, Sebastian Ghita a dezvaluit ca in Romania s-a format deja un stat paralel, compus din entitati finantate de George Soros. Ghita pretinde ca detine o lista cu procurori aflati pe statele de plata ale ONG-urilor lui Soros si acuza ca reteaua miliardarului ar fi penetrat toate parchetele din Romania. Ghita a precizat ca exista procurori selectati de respectivele ONG-uri, care sunt plimbati pe la diferite evenimente si care primesc premii in bani, spunandu-li-se apoi cui sa faca dosare penale.

Mai mult, deputatul afirma ca reteaua lui George Soros a penetrat inclusiv serviciile de informatii din Romania. Totusi, Sebastian Ghita sustine ca in cadrul serviciilor de informatii inca exista ofiteri romani, care cunosc si strang date referitoare la procurorii finantati de ONG-urile lui Soros.

Iata declaratia lui Sebastian Ghita:

Exista doua variante: ori eu nu sunt serios, ori asa cum ati vazut ca se intampla in Romania, nu doar in cazul procurorilor, in cazul tehnocratilor, in multe alte cazuri, dar in ceea ce priveste procurorii este o chestiune de o gravitate extraordinara, diverse organisme neguvernamentale, entitati care nu fac parte din statul roman si care sunt finantate in principal din bani ai Fundatiei Soros… Pot sa va dau lista. Exista un numar de ONG-uri, si dumneavoastra ca jurnalisti priceputi le stiti, care pentru diferite evenimente, in diferite week-end-uri, la diferite momente de premiere aduna cu voia sefilor si cu voia CSM procurori din DNA, din Parchetul General, din diverse alte locuri si sub pretextul unor asa-zise premii, instruiri sau scoliri, reuniuni organizate de ONG-uri duc acesti domni procurori, dupa ce i-au selectat, i-au treinuit si infiltrat in parchete, ii duc la plimbare, scolarizare, petrecere, instruire, si acolo acei procurori primesc bani, primesc premii, primesc recunoastere internationala.

De principiu, oengistii ii premiaza pe procurori de buni ce sunt. Dar, dimineata la cafea, le spun: ‘domne’, l-ai vazut pe Ghita, l-ati vazut pe Ponta ce nesimtit e, cum n-are parere ca noi, hai sa-i facem un dosar lui Ponta’. Chestiunea asta se intampla de ceva timp. Si vreau sa va spun un lucru pe care sa-l retineti. Astazi, in Romania, s-a creat deja un stat paralel, un stat care nu reprezinta vointa cetatenilor, nu reprezinta ponderea vointei cetatenilor in Parlament, nu reprezinta sub nicio forma vointa Parlamentului, a presedintelui Romaniei.

(…)

Sustin (n.r. – faptul ca exista procurori controlati de ONG-uri finantate de Soros) si au date si serviciile de informatii din Romania. Sa stiti ca inca exista ofiteri romani in serviciile de informatii si aceste date se strang. Romania are aceste date. (…) Inseamna bani in buzunarele procurorilor, sub diverse forme mai mult sau mai putin legale. Cred ca acest stat paralel se formeaza, se ajuta si se dezvolta in majoritatea parchetelor din Romania. Si in Parchetul General, si in DNA, si in DIICOT, si in serviciile de informatii. (…) Cei care cred si ne baga pe gat ca Romania trebuie sa fie un pamant unde trebuie sa acceptam sa fim colonizati, sa ni se aduca importuri, sa ne incredem in viitorul nostru la pensie bazat pe forta de munca adusa din Siria, cred ca nu ii cunosc pe romani”.

Autor: George TARATA

Sursa: Lumea Justitiei

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu