Analize și opinii Cultură și Familie Economie Politică

Ponta, Ghiţă şi Diaconu au declarat război şefului SRI: Hellvig a fost plătit de Soroş!

Un cunoscut realizator de emisiuni tv cu specific politic, Răzvan Zamfir, a lansat un atac furibund la adresa lui Mirel Palada (foto), membru de vază în PRU şi purtător de cuvânt al acestei formaţiuni.

hotnews-ro-eduard-hellvig

Totodată, Zamfir face o paralelă şi atrage atenţia asupra unui război care a izbucnit recent între oamenii politici. El susţine că tridentul Ponta, Ghiţă şi Diaconu, preşedintele PRU, au declanşat un atac frontal împotriva şefului SRI. Jurnalistul aduce aminte că, în anii ’90, Eduard Raul Hellvig a fost coordonator al Fundaţiei Soros.

“Lăsaţi-l pe Mirel Palada, omul nu există. Stirea e că Ponta, Ghita si Diaconu tocmai i-au declarat razboi directorului SRI.

Eduard Raul Hellvig a fost coordonator de programe în cadrul Fundației Soros, filiala Cluj (1995-1996)”, a postat, în urmă cu puţin timp, pe un o reţea de socializare, realizatorul tv.

Autor: Denisa Miron

Sursa: Stiri pe surse

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Constat, ca unii instruiti prin fundatiile, onor domnului Soros au constientizat capcana in care au fost atrasi in mod insidios: functii, privilegii, titluri, foloase/beneficii diverse, realizand in mod cert ca li se fura identitatea, trecutul istoric, prezentul, viitorul copiilor. Intuiesc ca asa o fi gandind si acel domn Mirel. Problema-i la institutiile statului, servicii/ oo7, inalti demnitari, analisti, ong-isti etc in stare de dispozitie/drepti la ordinul si hachitele straine…zoombizareea

  • Sta in logica lucrurilor ca: instruit in strainataturi finantat prin burse de catre anume fundatii, academii si alte institutii, intors in tara, sa aplici ca si obligatie morala, invatatura, instructiunile, reformele, directivele, pana la atingerea tintei: devalizarea unei tari, ingenuncherea si epuizarea unui popor, preluarea resurselor si bogatiilor naturale, cu mentiunea expresa ca si in interiorul hotarelor misuna grupuri, tabere de “personalitati”, vedete in megadosare, puse pe capatuiala care acu le cam da batai de cap, spre mirarea poporului babuin care se cruceste, rugandu-se: “Doamne, iarta-i, ca nu stiu ce fac!”
    ps: vb unui banc “bea omul cat bea, da si cand vinde sticle” apropos de cantitatile nelimitate, refugiul nefericitilor, motiv de protocol, cauza multiplelor afectiuni pe fond etanolic, ex. polineuropatia diabetica, imbold in suicid…daca asta inseamna exercitarea unei profesii de rang inalt ?!