Analize și opinii

Iulian Capsali: Cade cortina

După ce actuala administrație americană a făcut eforturi susținute pentru ca agenda sexomarxistă să fie implementată în România, după ce, profitând de slugărnicia politicienilor noştri, mai ales a regimului antinațional Băsescu, au acaparat procuratura şi serviciile, prin intruziunea cărora influențează decisiv agenda politică internă a Statului Român, iată că asistăm la punctul terminus al planului Departamentului de Stat: dezagregarea României, prin sprijinirea fățişă a politicii secesioniste maghiare.

tradare nationala

Asta după ce țara le-a fost pusă efectiv la discreție, fiind inclusiv o țintă principală în cazul unui conflict cu vecinul din răsărit. Totul se adaugă peste declarația ambasadorului din Rep. Moldova, care a spus ferm că România nu este Moldova. Au fost naivi care au crezut că declarațiile au fost date în nume personal, aşa cum vor fi destui caraghioși care vor inocenta această imagine în care ambasadorul Klemm apare ținând steagul unui aşa zis ținut secuiesc, împreună cu doi politicieni radicali maghiari.

Vom asista la destabilizarea României pe modelul deja exersat de administrația Clinton în Iugoslavia? Mai ales că Germania se opune ferm unirii cu Moldova, dar are şi interese în Transilvania care pot să conveargă cu cele maghiare?

Suntem pregătiți să facem față acestei stări de fapt? La această oră, răspunsul este clar negativ.

De aceea este nevoie de o insurecție paşnică pentru preluarea destinelor tării din mâinile trădătorilor şi a impotenților care au paralizat energiile naționale, preferând micile avantaje de clan în schimbul colonizării până la indistincție a României. Şi să sperăm că nenorocita administrație democrată, care a destabilizat cea mai mare parte a planetei la această oră, inclusiv a Europei, îşi va întrerupe acțiunile din fruntea unui stat deja captiv in interese străine de voința poporului american, în urma alegerilor din noiembrie a.c.

Ca prime măsuri ce ar trebui luate: declararea ambasadorului Klemm persona non grata şi expulzarea lui din țară, interzicerea ONG-urilor finanțate de Soros şi a oricăror finanțări externe care au ca scop destabilizarea României şi o ofensivă diplomatică spre partenerii din UE, precum şi consultări cu decidenții NATO.
Numai nişte inconştienți şi duşmani ai acestui neam ar asista pasivi la jocurile actualei administrații, care pun în pericol de moarte Statul național, unitar şi indivizibil, pivotul Constituțional pe care se structurează viața socială a națiunii in cadrul Statului Român.

După pozele ambasadorului Klemm ţinând în mâini steagul autonomiştilor din zona secuiască, împreună cu doi politicieni extremişti maghiari, în mass media din Ungaria apare o astfel de harta, care arată acelaşi modus operandi ca și în cazul Iugoslaviei. Autonomia aşa zisului ţinut secuiesc ar fi primul pas, un soi de Kosovo. De fapt ţintă este autonomia Transilvaniei şi destructurarea României pe modelul deja enunţat.

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Mai,ce-mi place.Voi credeti ca americanii,democrati sau republicani,vor dezmembrarea Romaniei pentru unguri.nu ,tata,ei o vor pentru ei,din acelasi motiv pentru care au `ajutat`poporul Roman in Decmbrie 1989.Cos de gunoi scrie pe noi:prntru alimente ce sunt in faza de incercare,pentru deseuri de tot felul(inclusiv radioactive),pentru experimente sociale,politice,economice si de tot felul(guvern de thnocrati,ca tot nu dau socotela in nici un fel si raspund bine la comenzi)