Extern

Organizatia Mondială a Sănătăţii vrea să ne taxeze pana ne omoara

http://www.infowars.com/world-health-org-wants-to-tax-us-to-death/

“Organizaţia Mondială a Sănătăţii promoveaza proiecte de impozitare pentru miliarde, aplicate la Internet şi altele”.

“Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), braţul de sănătate publică al Naţiunilor Unite, se deplasează cu toată viteza înainte cu un plan controversat de a impune taxe de consum la nivel mondial cu privire la lucruri cum ar fi activitatea de zi cu zi pe internet şi tranzacţiile financiare online- de tipul platii facturilor – în timp ce cheltuielile sale cresc şi contabilitatea proprie este într-o dezordine totala. ”

http://www.foxnews.com/world/2010/05/10/world-health-organization-moving-ahead-billion-dollar-internet-tax/

Maniacii genocidului doresc să-i impoziteze pe bogati, astfel încât acestia să poată crea noi “medicamente” pentru a decima populaţia săracă!

Exact! Acei eugenisti nebuni de la OMS, care v-au adus pandemia frauduloasa H1N1, care nu a existat niciodată (Margaret Chan si ceilalti), şi au cheltuit miliarde de dolari pentru a produce nu numai vaccinuri inutile, dar si vaccinuri potenţial mortale-ce sunt în mare parte bazate pe fraudă şi lăcomie , nu ştiinţa.

Nu uitati de Dr. Len Horowitz, absolvent de Harvard şi epidemiolog, care a arătat că OMS a introdus arma biologica preparata in laborator, SIDA, în Africa şi în lume prin intermediul vaccinurilor contaminate intenţionat, în 1976!

Acum noi trebuie sa plătim pentru crimele lor împotriva umanităţii.

Cercetarea şi dezvoltarea de medicamente costisitoare şi de vaccinuri periculoase, aceste activitati sunt concepute pentru a distruge sănătatea şi sistemul imunitar al plictisitor “inutili consumatori de hrana”. Cercetarea şi dezvoltarea include, de asemenea, dezvoltarea unor tulpini de bacterii şi viruşi mai eficiente şi mai virulente, despre care cei precum Dr. Henry Niman, de la Recombinomics, le place să declame. În cazul în care boala nu va rapune, leacul cu siguranţă va reusi!

În primul rând se creaza boala. În continuare, introduceti-o in organismul oamenilor! (Chemtrails, vaccinuri, organisme modificate genetic). Apoi, furnizaţi elixirul magic, care va costa o avere şi va servi drept eliminator sigur! Problemă, reacţie, soluţie!

Cine cred cei de la OMS că sunt si de ce considera că au dreptul de a jefui oamenii pentru a finanţa programele lor de genocid, de reducere a populaţiei? Şi cât timp va mai dormi publicul, primind “moartea” în trupurile lor?

Sistemul sanitar din SUA este acum a treia cauză de deces!(Starfield, B. (2000, 26-07) Este oare sănătatea din SUA cu adevărat cea mai bune din lume? (Jurnalul Asociatiei Medicale Americane, 284, 483-485)! Acest model medical esuat constă în mare măsură in medicamente toxice, vaccinuri, radiaţii / chimioterapie şi chirurgie.
Dacă această abordare farmaceutica a bolilor este acum a treia cauză de deces în America, doar in spatele bolilor de inima si cancer, de ce ne-ar dori să se extindă acest model mortal pentru naţiunile sărace? Cateva cuvinte spun totul:

“Inutili consumatori de hrana!”

Ei bine, oameni, aveti de gând să stati pe spate şi sa lăsaţi acest al patrulea Reich de nazisti psihopaţi sa ii inlature pe toti? Cel mai probabil, da!…

Keith Howe / HenryMakow.com

sursa: ide4ortodox.blogspot.com

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Concluzie :Incet,incet,dar sigur,LUMEA se AUTODISTRUGE !
    La cele relatate mai sus adaugati poluarea, infometarea,confruntarile militare,secarea resurselor de pe glob si veti ajunge la aceeasi concluzie.

  • CRED ca cel mai bine ar fi la iesirea la pensie cei care au indeplinit virsta sa fie injectai letal…….si BASE ar fi cel mai fericit.

  • @ghe
    Clar nu aceasta este solutia.
    Asa cum pana acum in Romania nu a existat nici un plan pe termen mediu si lung in nici un domeniu, si sistemul de pensii a avut parte de aceeasi soarta din partea alesilor nostrii. Totul s-a rezumat doar la masuri pe termen scurt (si/sau foarte scurt). De cele mai multe ori au fost masuri populiste si luate fara a avea la baza o analiza/studiu amanuntit a fenomenului. Astfel actualul sistem de pensii din Romania nu mai are nici o legatura cu nevoile pensionarilor, cu situatia reala a societatii.

    PS: Ieri (26.05.2010) a incetat din viata Jean Constantin. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Tot ieri guvernul a aprobat masurile din “Scrisoarea FMI”…