Analize și opinii

„Valorile euroatlantice” şi propaganda homosexualităţii

O serie de evenimente recente demonstrează fără echivoc faptul că atât Uniunea Europeană cât şi SUA îşi folosesc influenţa politică pentru a facilita adoptarea legislaţiei pro-gay şi pentru crearea unor condiţii sociale confortabile pentru minorităţile sexuale. Accesul în „clubul occidental” este condiţionat de distrugerea familiei tradiţionale şi de facilitarea propagandei gay.

În România, ambasada SUA a fost una dintre structurile care au susţinut manifestările pro-gay de la Muzeul Ţăranului Român. Mai mult, ambasada SUA a fost printre organizatorii marşului gay din mai 2013. Însărcinatul cu afaceri al ambasadei SUA la Bucureşti, Duane C. Butcher a invocat declaraţia fostului secretar de stat Hillary Clinton care susţine că „drepturile homosexualilor sunt echivalente cu drepturile omului şi drepturile omului sunt echivalente cu drepturile homosexualilor”.

La Atena, ambasada americană a fost una dintre structurile care s-a implicat direct în organizarea marşului gay, iar diplomaţii americani au fost printre participanţii la această manifestare. Influenţa lobbyului homosexual nu se limitează la SUA. Diplomaţii europeni sunt întotdeauna dispuşi să-şi utilizeze forţele pentru a promova interesele comunităţii LGBT.

Negociatorii Uniunii Europene au explicat în clar text autorităţilor de la Kiev că organizarea unei parade gay în capitala ucraineană este una dintre condiţiile esenţiale care trebuie îndeplinite pentru finalizarea negocierilor în privinţa acordului de asociere cu UE. Marşul a fost organizat, iar câţiva zeci de activişti gay au fost păziţi de sute de poliţişti care i-au protejat de miile de protestatari care au dorit să împiedice desfăşurarea paradei gay.

În Republica Moldova, negociatorii europeni au reuşit să forţeze alianţa de guvernare să treacă prin parlament aşa-zisa „Lege cu privire la asigurarea egalităţii de şanse”. Partidele din opoziţie le-au dăruit deputaţilor care au votat legea pro-gay un borcan de vaselină ca simbol al modului prin care aceştia au ales să se integreze în „comunitatea europeană”.

Democraţia reală, democraţia participativă nu mai are nicio legătură cu politica practicată în Uniunea Europeană. Sute de mii de protestatari francezi cer ca legea care permite cuplurilor homosexuale să se căsătorească şi să adopte copii să fie supusă unui referendum. Poliţia franceză le răspunde cu lovituri de bastoane şi gaz lacrimogen, folosit inclusiv împotriva bătrânilor, femeilor şi copiilor.

Oricât ar vrea unii filoeuropeni şi filoamericani să se ascundă după deget, realitatea este implacabilă. „Dictatura homosexuală” a devenit o obsesie ideologică a Occidentului, la fel cum „dictatura proletariatului” a fost o obsesie ideologică a URSS. Obsesia cu drepturile şi discriminarea pozitivă a homosexualilor a devenit absolut indisolubilă de practica politică a Occidentului zilelor noastre. În curând vom asista la o scindare definitivă şi irevocabilă a societăţii româneşti. Cu siguranţă, maşinăria de propagandă şi conformismul îşi vor face datoria şi mulţi vor fi de acord cu ideea renunţării la valorile tradiţionale în numele „integrării în Europa”. Cum rămâne cu cei care vor rămâne fideli valorilor tradiţionale şi normalităţii biologice? Ce preţ vor trebui să plătească pentru convingerile lor?

sursa: romanian.ruvr.ru
Autor: Valentin Mândrăşescu
Foto: EPA

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Pana acum o tot intrebam (pe unde puteam, pe unde mi se dadea ocazia) pe Coana Europa cum de nu ii este rusine sa se faca (sic) ca era plecata din localitate cand au aparut pe harta sa doua Romanii. Acum ma vad obligat sa o intreb cum poate fi atat de curva si imorala incat sa ne oblige sa devenim sodomisti sau sa ii asimilam pe acesti taratzi si gretosi cu noi cei normali. Ma opresc de comentat acest aberant subiect intrucat sunt, fara sa vreau, cu voma-n gat. De scarba !

  • De fapt,toți oamenii politici ai lumii care susțin cu înverșunare aceasta ideologie homosexuala,fac parte dintr-un grup masaon care dorește sa destabilizeze întreaga lume și sa ridice la rang de cultura legea homosexuala ca ramura tradițională în locul familiei bărbat și femeie.E o bătaie de joc,o blasfemie la adresa CARTII SFINTE,UN AFRONT ADUS DIRECT CREATORULUI.Dacă aprobi căsătoria dintre bărbat și bărbat,dar și dintre o femeie și o alta femeie,îl aprobi pe diavol sa intre în viata ta.DAR CUM MAI ARE LOC REPRODUCEREA NATURALA?ADOPTI UN COPIL,IL CRESTI,SI IL EDUCI CUM!SA SE IMPERECHEZE IN MOD ANIMALIC SI DEZGUSTATOR CU CINEVA DE ACELASI SEX!!E DEMONIC SI ÎNSPĂIMÂNTĂTOR!Acesta este poate motivul pentru care puterea politica a lumii dorește sa destabilizeze și sa distrugă la propriu familia,reproducerea naturala data prin Scriptura,dacă faci sex bărbat cu bărbat și femeie cu femeie,adopți copii,aceștia vor proceda inevitabil la fel,asa vor dispărea copii,asa va dispărea lumea.