Politică

Victor Ponta: Cum să fim respectați dacă luăm funcționari mărunți și-i facem miniștri?!

646x404Fostul premier Victor Ponta a postat pe contul său de Facebook, un mesaj dur la adresa Guvernului condus de Dacian Cioloş. El nu-l ratează nici pe președintele Klaus Iohannis, care a declarat că e mai bine să fie slugă la americani, decât la ruși.

“Cum sa fim respectati daca luam de la Bruxelles si Londra niste functionari marunti sa ii facem ministri, daca acceptam cu aplauze grotesti de fericire umilirile gen MCV si Schengen, daca mereu ne bucuram ca niste maimute cand primesc banane de scatoalcele pe care orice birocrat de mana a saptea ni le administreaza la cererea unor siteuri “deontologice” de pe la noi??? Cand cineva afirma ca e mandru ca e sluga la altii, nu la Rusia ?!?! Pai suntem tratati asa cum ne comportam si ne autopromovam!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Pe de altă parte, fostul premier a lăudat faptul că ţara noastră “îşi câştigă poziţia economică în cadrul UE” şi susţine că trendul ascendent poate fi păstrat dacă se continuă politica de creştere a salariilor şi se vor stimula investiţiile.

“Ma bucur ca Romania isi castiga in ultimii ani pozitia economica pentru care are potential in cadrul Uniunii Europene!

Si evident ca in perioada urmatoare putem in continuare sa pastram trendul, mai repede si mai bine – daca lasam stabile masurile din Noul Cod Fiscal, continuam politica de crestere a veniturilor populatiei, stimulam in continuare investitiile care au sens si eficienta, si nu ne apucam iar sa vindem si sa distrugem tot ce mai avem companii romanesti doar ca sa dam satisfactie “stapanilor” vremelnici din afara tarii!!!

Nu pot insa sa nu intreb iar: ne comportam in Europa ca o tara medie, cu o populatie si putere economica si politica ?!? Raspunsul este categoric NU, si nu din vina altora, ci a cozilor de topor marca “Macovei”, care mereu au tradat si vandut Romania altora pentru functiile si beneficiile lor personale”, a mai scris Victor Ponta.

Autor: Cristi Selaru

Sursa: Stiri pe surse

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Cristi Selaru ești lăudătorul lui Ponta-cel care a fost “CAMPION ” la investiții? El vorbește de investiții când și-a bătut joc de România nefăcând deloc investiții?Nu îți este rușine să scrii minciuni? Nu toți românii sunt proști să te creadă.

  • cum sa fim respectati cand dupa 89 am avut doar fricosi si naivi in fruntea tarii? Ponta nu e naiv, el e un mare fricos.

  • “Rade ciob de oala sparta” – glasuieste zicala. Pentru Victoras Viorelutz Ponta ,el insusi e “cineva”, in vreme ce un om normal, care insa nu a fost lingau politic spre a ajunge “cineva”, pentru el e “functionar marunt”.
    O adevarata “famiglia”, nu din functionari marunti, ci din oameni marunti: Bombonel, Hrebe, Victoras , Daciana, Ilie Sarbu (preotul care in urma cu cativa ani si-a inrosit ouale de Craciun -semn de maaare evlavie) si ceilalti actuali sau viitori scriitori consacrati de Editura Jilava.