Politică

Un regizor şi familia sa, găsiţi MORŢI în casă. David Crowley lucra la un film despre transformare SUA într-un STAT de tip BIG BROTHER

Remaxresdefaultgizorul de film independent și veteran al armatei americane ce a luptat in Iraq și Afghanistan, David Crowley, a fost găsit mort împreună cu soția și copilul, acum câteva zile.

Astfel pe 17 ianuarie 2015, David Crowley, Komel Crowley,soția sa și fetița în vârstă de doar 5 ani au fost descoperiți de către un vecin, cele 3 victime fiind împușcate mortal. Cei doi soți, David în vârsta de 29 de ani și Komel în vârstă de 28 de ani nu au mai fost văzuți încă din perioada Crăciunului, cadavrele finind în casă de ceva vreme.Oficial, s-a ajuns la concluzia că este o crimă urmată de sinucidere deși mulți dintre adepții săi cred că el și familia sa au fost uciși cu sânge rece.

David Crowley a fost un scriitor și un producător de film independent ce lucra la filmul „Gray State” al cărui trailer pe Youtube,  avut peste un 1.200.000 de vizualizări. Trailerul de film a costat 6.000 dolari, David Crowley  murind înainte de a putea ridica fondurile pentru a produce întreg filmul.


De altfel, o pagină Facebook intitulată Dreptate pentru David Crowley Din Fray State susține că David și familia sa au fost eliminați și chiar sugerează moduri prin care oamenii pot ajuta să se afle adevărul:

„Pentru început uite ce trebuie să facem pentru a ajuta filmul Gray State:
1. Distribuie filmul pe pagina ta pentru ca prietenii tăi să vadă. Fă tot ce poți pentru a aduce acest proiect la lumină. Ei au nevoie de sprijinul nostru mai mult ca niciodată acum. Oameni au luat atitudine pentru un motiv bun, pentru a expune puterea crescândă a poliției, care este o amenințare pentru cetățenii americani.
2. Distribuie această pagină pentru cât mai mulți oameni ca tine. răspândiți adevărul!David Crowley nu și-a ucis familia, nimeni nu crede așa ceva.

Suntem în contact cu o mulțime de oameni-cheie care pot ajuta această cauză, inclusiv obținerea de vizibilitate în mass-media independentă. Trebuie să ne unimși să anunțăm echipa de la Gray stat că îi susținem”.

Site-ul allnewspipeline.com susține chiar că regizorul a fost ucis de Noua Ordine Mondială:

„Cu străjeri si veterni ai armatei americane sub ceea ce pare a fi un asalt foarte bine coodonat pentru a-i reduce la tăcere, sunt morțile lui Crowley și a familiei sale o altă mișcare disperată a NWO de a-și continua planurile?

Controversatul film „Gray State” prezintă o Americă de după colaps, în care poliția are drepturi depline, cu tabere FEMA, dominată de legea marțială și în care americanii resping în masă „statului polițienesc” și sunt frustratți de minciunele si coruptia guvernului; un film despre care mulți spun că este prea aproape de realitate viitorul Americii. Au fost într-adevar aceste decese crima si sinucidere sau ceva mult mai sinistru?

Filmul include elemente ale conspirației cu scene ale armatei americane ce patrulează strazile, camere în case particulare, introducerea de cipuri RFID obligatorii pentru identificare, urmărire șipermanenta a indivizilor și colaps economic”.

Autor: Ioana Ivan

Sursa: Active News