Politică

Un guvern după chipul și asemănarea străzii

proteste-miercuri-guvern-tehnocratAtentatele din Paris sunt un ”game-changer” în Europa. Uniunea Europeană s-a schimbat mult, iar schimbările vor continua. S-a găsit, în sfârșit, dușmanul extern. Acum, toți europenii sunt îngroziți de teroriști, iar politicienii și serviciile secrete vor profita. Europa va atinge ”paradisul american” în care totul este înregistrat și urmărit, bineînțeles pentru binele majorității, care trebuie apărată.

În acest context, în România, tinerii frumoși și liberi, care deși statistic nu sunt reprezentativi, prin frumusețea și tinereța lor schimbă guverne, pentru că nu-și mai doresc politicieni la conducerea țării. Iar pentru că dorința lor este lege, avem, după 15 ani, un nou guvern de tehnocrați, alcătuit nu din politicieni corupți, așa cum eram obișnuiți, ci din specialiști.

Acest guvern este imaginea fidelă a străzii. Este alcătuit din oameni controlați și manipulați, la fel ca strada, care pleacă la prima fentă. Este un guvern slab, la fel ca strada, care după 2-3 zile a plecat acasă fără să obțină nimic concret. Este un guvern ilegitim, la fel ca strada, care a numărat maximum 100.000 de oameni în cele 3 zile de prostest, guvernul Ponta fiind votat de peste 4 milioane de oameni. Acest guven este controlat de interese obscure, care este, la fel ca strada, condusă de ONG-urile lui Soros. Guvernul este plin de oameni noi dar totuși vechi în sistem, la fel ca strada, reprezentată de Liviu Mihaiu. În strada s-a strigat împotriva partidelor politice, dar în stradă erau și membrii de partid, guvernul este format din tehnocrați, dar majoritatea au carnetul de partid adânc imprimat pe frunte.

Acest guvern Cioloș, care se poate numi la fel de bine Iohannis sau Junker, fără să alterăm adevărul istoric, nu are nimic în comun cu interesele României. Departe de a face apologia guvernului condus de Victor Ponta, care a avut hibele lui, noul guvern se anunță mai mult un consiliu, format din nobilii trădători ai unui stat ajuns acum colonie, ce-și chinuie propriul popor la ordinele noilor stăpâni.

În momentul în care Europa se redesenează iar regulile Uniunii Europene sunt rescrise, deoarece mecanismele ei de apărare au dat greș, România instalează un guvern dictat de Bruxelles. Olanda propune o nouă variantă de Schengen, mult mai restrânsă decât cea actuală, premierul francez vorbește despre eșecul proiectului de acceptare a migranților și ridică semne de întrebare cu privire la întregul proiect Schengen. Franța, Germania, Austria, Belgia și Danemarca au început deja să impună controale riguroase la graniță, indiferent de statele din care provin vizitatorii. Peste tot în Uniunea Europeană este deja clar că birocrația excesivă, încercare de crearea a unui organism supra-național, îngrădirea și condamnarea manifestărilor cu caracter național au dus la slăbirea statelor și la crearea unor breșe de securitate pentru fiecare stat membru în parte. Și totuși, la București este înscăunat un guvern plin de tehnocrați europeni care ca nu înțeleg specificul național și cred că poți aplica niște metode care au dat greș în toată Europa, dar care în România sigur vor funcționa.

În ceea ce privește securitatea României și a NATO, ce poate fi mai potrivit la București decât un președinte creat de BND și un premier sensibil DGSE care să apere flancul estic!? Evident, odată cu alegerile prezidențiale din Statele Unite, din 2016, situația se va schimba, deoarece Unchiul Sam nu poate pierde un pion aflat într-o poziție favorabilă pe tabla de șah din cauza incursiunilor germano-franceze, dar până atunci, avem un guvern pe placul străzii, care execută ordinele unei Uniuni aproape decedate.

Autor: Alexandru David

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Guvern de ramasite ,intr-adevar ,la fel ca “strada”alcatuita din naimiti pe cateva sute de lei,agreata de un presedinte infractor,al carui nume va ramane in istorie ca mirosind a zeci de cadavre si a fum.Iohannis va ramane in istoria nenorocitei noastre de tari cu chip de cioclu care dansa pe cadavrele arse ale unor tineri neputand nici macar sa-si mascheze fericirea.Nu pot uita ca ,langa cei coplesiti de spaima si durere,unii topaiau,dand din mainile mizere,murdarite de mita.