Politică

Un călău american va veni la Bucureşti, iar Klaus Iohannis e la concurenţă cu Becali şi Copos

646x404E grav că o parte a presei îşi arogă dreptul de a se crede formatoare de opinie, de a ne educa în ghilimele, scopul fiind de fapt deformarea firii umane, a gîndirii şi acţiunii. Un jurnalist de la „Adevărul”, nu merită să-i scriu numele pe o pagină serioasă, cred că s-a angajat în slujba unei structuri din sînul Ocultei Mondiale, care doreşte manipularea femeilor tinere şi întoarcerea lor împotriva faptului firesc de a procrea într-o familie creştină.

Mişcarea „Childfreedom” zice că luptă pentru dreptul femeilor de a nu avea niciodată copii, dar de fapt este parte a planului Ocultei Mondiale, care promovează depopularea planetei. Împricinatul articol, „50 de motive pentru care viaţa fără copii este mai bună”, mi-a produs repulsie şi mînie. Acesta este un semnal că populaţia globului s-a înmulţit şi îi deranjează pe călăi, din ce în ce mai cinici şi mai agresivi. Iar eu am dreptul să le spun acestora că nu sînt de acord cu ticăloşiile lor. Vaccinarea şi susţinerea la nivel de şefi de state a deviaţilor-sexual sînt şi ele mijloace naturale de reglare şi stopare a creşterii populaţiei.

Să ne amintim ceea ce a declarat Bill Gates cu cîţiva ani în urmă:„Astăzi lumea are 6.8 miliarde de oameni. Şi ar putea creşte pînă la aproximativ nouă miliarde. Dacă am face o treabă foarte eficientă cu noile vaccinuri, cu asistenţa medicală, cu serviciile de sănătate şi control a reproducerii, am putea reduce aceste cifre cu 10 sau chiar 15 la sută..!” Ce-ar fi să se înceapă cu urmaşii lui?Aşadar, toate motivele înşiruite de jurnalistul plecat cu sorcova, fpreluate de la Oculta Mondială, au la bază un egoism feroce şi promovează destrăbălarea ca mod de viaţă al femeilor. Motivul cu numărul 28 spune că fără copii „poţi să înjuri sau să umbli goală prin casă”, fiecare motiv din cele 50 fiind absolut aberant şi retardat!

Rusia, ţară ortodoxă, nu tolerează dezmăţurile occidentale

Dacă astăzi 21 de state ale lumii, cu legislaţii potrivnice firii Dumnezeieşti, au legalizat căsătoria între doi indivizi de acelaşi sex, nu este exclus ca într-un viitor nu prea îndepărtat, violul, crima, hoţia şi tîlhăria să fie scoase de sub incidenţa legii, iar zoofilia, necrofilia şi alte forme de manifestare a maladiilor psihice să fie promovate ca fiind normale. Pînă mai ieri, la condiţiile de angajare în muncă se adăuga: permisul de conducere categoria B constituie un avantaj! Mîine-poimîine vom auzi că homosexualitatea constituie obligativitate eliminatorie! Uite unde am ajuns, ca popor, după 25 de ani de capitalism deviant! Specialiştii globalismului administrează periodic cîte un vaccin otrăvitor populaţiei, educaţiei, credinţei noastre creştine şi fiinţei naţionale. Se mai ocupă cineva de securitatea României? Dacă da, înseamnă că în curînd nu vom mai avea nici cetăţeni prea mulţi. Chiar credeţi că nu există un tratament eficient pentru vindecarea comportamentelor sexuale deviante, chiar credeţi că nu se pot lua măsuri drastice de stopare a infestării populaţiei creştine cu microbii Lesbian, Gay, Bisexual şi Transgender (L.G.B.T.). Există tratamente, ar fi şi măsuri, dar, mai presus de acestea, există interesul meschin, tot mai agresiv și acaparator de a legaliza căsătoriile între persoane de acelaşi sex, pentru a stopa natalitatea. Guvernatorul oraşului Sankt Petersburg a aprobat o lege cu amenzi uriaşe pentru cei care fac propagandă sexuală deviantă printre minori. Conform Reuters, legea prevede amenzi de 1.300 de euro pentru persoanele fizice care transmit mesaje propagandistice în favoarea minorităţilor sexuale şi pînă la 13.000 de euro pentru organizaţiile care desfăşoară acţiuni de acest tip, motivînd că prin efectul acestora, sănătatea, dezvoltarea morală şi spirituală a minorilor sînt periclitate. Deputatul Vitaly Milonov, membru al Partidului „Rusia Unită” al lui Vladimir Putin şi unul dintre iniţiatorii proiectului legislativ, a afirmat că această lege a dat semnalul corect că Rusia nu va tolera dezmăţurile occidentale.

Un criminal-mercenar care a ucis cu sînge rece vine la Bucureşti să-şi promoveze crimele comise în numele aşa-zisei libertăţi americane

Într-o altă ordine de idei, soldatul american Robert O’Neill, care l-ar fi împuşcat pe liderul Al Qaeda, Osama ben Laden, va participa, în 28 mai, la o conferinţă la Bucureşti, la eveniment fiind aşteptaţi militari români şi membri ai familiilor unor soldaţi morţi în misiunile din Afganistan, transmite Mediafax. Adică, un criminal-mercenar care a ucis cu sînge rece vine la Bucureşti să-şi promoveze crimele comise în numele aşa-zisei libertăţi americane, iar mass-media din România trebuie să fie impresionată prin somaţie biologică. Iată cum asasinii ţin conferinţe pe post eroi! Conferinţa va fi organizată de „McCann WorldGroup” şi „Thiess Holding”, care au anunţat într-o conferinţă de presă că va fi prezent şi contra-amiralul Scott Moore, cel care a coordonat echipele din timpul mai multor evenimente militare, precum „Furtună în Deşert” ori misiuni care au avut loc în Bosnia sau după atentatele din 11 septembrie 2001, îmi permit să adaug, misiuni care fac parte din ciclul „zece războaie americane, zece minciuni mediatice”. „Dacă vom reuşi să aducem oameni care fac istoria, vom avea multe lucruri de învăţat de la ei, indiferent de domeniu”, a declarat directorul general „McCann WorldGroup România”, Bogdan Enoiu. Oare cu se mănîncă acest fel de instituţii de comunicare de pe teritoriul Ţării?, că e prima dată cînd aud de ele. Vă înşelaţi amarnic domnule director general, românii nu vor fi extaziaţi cînd „excelenţa sa”, criminalul american, va păşi pe pămîntul românesc, iar România nu îşi va asocia imaginea cu crimele comise de către americani. Eu nu văd nimic eroic în persoana sa. Este un mercenar care a fost plătit ca să ucidă! În goana Americii după petrol şi după armele de distrugere în masă, dovedite a fi inexistente în Irak, asasinatele şi războaiele au devenit politică de stat în America. Iar Conferinţa din 28 mai, face parte din ciclul „noi promovăm, nu gîndim”. Săriţii de pe fix ai Occidentului au liber să se manifeste la noi potrivit pohtelor diabolice.

Graba cu scrisul cărţilor este apanajul elitelor corupte şi analfabete din puşcării, ca să scape de gratii

Ca să fim la curent cu lozinca „România lucrului bine făcut”, Klaus Iohannis, Jiji Becali, George Copos şi Cristi Borcea sînt la concurenţă. Care scrie mai multe cărţi? După „Pas cu pas”, o carte de paraliteratură, Iohannis va lansa la Bookfest altă apă de ploaie, intitulată „Primul pas”. Scriitoarea Tatiana Niculescu Bran (n-aţi pierdut nimic dacă nu i-aţi citit „opera” despre Tanacu), acum purtătoarea cu vorba, ştie de ce Preşedintele, scoate carte după carte şi, evident, nu se supără. Mai ţineţi minte, cred, reclama cu bebeluşul care uda canapeaua şi mama nu se supăra. Vom fi extrem de dezamăgiţi dacă în noua carte nu a consemnat niciun rînd despre prietenul său spînzurat, consilierul Primăriei Sibiu, afaceristul Cristian-Gheorghe Pavel, care l-a sponsorizat pe Klaus Iohannis cu 1,5 milioane de euro în campania prezidenţială, după care, nefericitul, printr-o minune, a fost găsit spînzurat. Dacă vreţi să aflaţi mai multe detalii, citiţi editorialul „Morţi suspecte ale sfertului de veac politic românesc”[1]. Aşteptăm cu interes şi un jurnal de excursii peste hotare. Dom’ Preşedinte are cam mult timp liber pentru Frau Merkel, pentru scrisul cărţilor şi pentru concedii în afară, dar insuficient, pentru resuscitarea României! Ceva la Cotroceni nu se leagă! Ziceam şi eu aşa, pentru că toată graba cu scrisul cărţilor este apanajul „elitelor” corupte şi analfabete din puşcării, ca să scape de gratii, în avans. Normal ar fi să aibă răbdare să-şi termine mandatul. Dacă din prima carte nu se pot detecta urmele genului literar pe care pretinde că-l abordează, decît într-o concentraţie suficient de slabă ca să nu creeze probleme unui consumator de literatură mainstream, să sperăm că în „Primul pas” va reuşi să pună în evidenţă măcar valenţele utilitar-recreative, inclusiv, naveta săptămînală Bucureşti-Sibiu, cu escadra de maşini oficiale şi girofaruri. Cartea nu poate fi primită nici ca termen de comparaţie, darămite ca model de imitat.

Klaus Iohannis îi face concurenţă Hertei Müller, care a primit Nobelul tot pe nişe politice

Paraliteratura nu înseamnă maculatură, ea este un fel de acadea edulcorată, nu tinde spre opera de artă, ea realizează diferite produse destinate consumului, satisfăcînd anumite trebuinţe ne-artistice, aşadar, perietorii, simpatizanţii şi linguşitorii se vor înghesui s-o cumpere. Deşi deficitar la capitolul educaţie literară şi disproporţionat în asimilarea corectă şi expresivă a limbii literare române, Klaus Iohannis simte o atracţie pentru lucrurile mari, gata calificate, cum ar fi aceea de scriitor, în mod special pentru împărţirea autografelor în „băile de mulţime” de la tîrgurile de carte. În final, permiteţi-mi o conjectură drăgălaşă: Dacă Obama a primit atît de uşor „Nobelul” pentru pace, promovînd şi practicînd conflictele militare la scară planetară, de ce Preşedintele Iohannis nu le-ar face concurenţă lui Cărtărescu, Hertei Müller, care au primit „Nobelul” pe linii politice, precum veţi citi în editorialul „Nobel, Oscar şi Gabriel”[2] , şi celorlalţi mai înainte menţionaţi, aspirînd la un „Nobel” pentru literatură? Nu de alta, dar atunci cînd nu-şi aruncă haina pe vreo maşină, între două deplasări, Domn Preşedinte investeşte aiurea şi escaladează „Pas cu pas” proiecte moarte din faşă.

[1] Morţi suspecte ale sfertului de veac politic românesc”:http://www.art-emis.ro/editoriale/2740-morti-suspecte-ale-sfertului-de-veac-politic-romanesc.html
[2] Nobel, Oscar şi Gabriel:http://www.art-emis.ro/editoriale/261-nobel-oskar-si-gabriel.html

Autor: Maria Diana Popescu

Sursa: Art-Emis

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Articol infect! Mi-a provocat silă bârfa de doi bani. Vai de capu’ tău Maria Diana Popescu.

  • Traiasca cel ma iubit popor dintre pamanteni , poporul porcesc , adica rus!
    Scarboseniilor o luati razna cu totul , provocati voma nu numai scarba!

  • @Similea;@dorint; Se vede treaba ca sunteti produsul occidentului decadent. A nu vedea pericolul cat un munte care ameninta omenirea cu adevarat denota ca propaganda extrem de fin elaborata de bogatii planetei a dat roade pana si in Romania, aceasta tara binecuvantata de Dumnezeu, leaganul civilizatiei pamantene.

  • Depopularea Planetei prin emancipare a femei legalizarea drogurilor .vaccinare. Prin spalarea creierului cu drogului….midozolan….pervitin. …Arma secreta a lui Hitler. …respiratia diavolului…. #drogul. 666…toate aceste lucruri sunt planuite de neo-nazisti…..mai bine dde republikani care conduc America….prin sektele satanice….si organizati secrete….Numai ca unii dintre voi …nu stiti despre aceste lucruri nu inseamna ca sunteti prosti….numai nestiitorii de cauza…germania este nazista. …lupu isi schimba parul dar naravul…ba…acest lucru il spun dupa 20 ani de germanie nazista