Politică

Tinerii “frumoși”, liberi, proşti, idioţi și leneşi sunt chemaţi, din nou, să iasă în stradă. Se vor lăsa prostiţi din nou?

Oricât de antipatic îmi este Oprea trebuie să o spun pe șleau: orice om care gândește puţin își dă seama că vinovați de moartea polițistului se fac cei care au săpat groapa, nu au astupat-o în termenul prevăzut în autorizație și, în plus, nu au semnalizat-o conform prevederilor legale…

sa-fi-idiot

Deci, acuzarea lui Oprea de omor din culpă, este un abuz prin care, DNA = POLIŢIA POLITICĂ, voia să-l agațe pe Oprea pentru ca să-l determine, prin șantaj și amenințări, să facă o plângere sau denunț împotriva lui Ponta…

Iohannis și PDL în piele de PNL știu că nu au nici o șansă să câștige alegerile atâta timp cât Ponta e liber, mai ales că oamenii care l-au votat pe Iohannis, în cea mai mare parte, și-au dat seama că au făcut cea mai mare prostie din viata lor votându-l.

În timpul vizitei președintelui Franței, a căzut un motociclist! Ar fi putut să moară… Cine ar fi fost vinovat atunci?

După logica DNA şi a voastră (cei care vreţi să ieşiţi în stradă), în cazul în care motociclistul murea, lui Hollande trebuia să i se facă dosar pentru ucidere din culpă, exact ca și lui Oprea.

În fine, Oprea este vinovat de abuz de putere sau abuz în serviciu dar nu de omor din culpă… Propriu zis a fost un accident de muncă şi vinovaţii sunt cei cu groapa și, eventual, primăria din zona unde era groapa pentru că nu a verificat dacă autorizația dată pentru lucrările respective a fost respectată.

Incă ceva:
1. DNA nu are ca și competenţă anchetarea accidentelor rutiere ci faptele de corupție şi prejudicii de peste 10 000 de Euro.
2. Despre DNA:
DNA este o entitate independentă (asta este discutabil de vreo12 ani incoace) în raport cu branșele (ramurile) judiciare, cu parchetele de pe lângă acestea, precum și în relațiile cu celelalte autorități publice.
Infracțiunile care intră în jurisdicția(sub autoritatea) Parchetului sunt cele care au ca obiect al infracțiunii bunuri sau sume care sunt echivalentul a peste 10.000 de euro, în acest caz putând fi cercetate persoane indiferent de calitatea acestora. Parchetul poate cerceta și infracțiunile conectate actelor de corupție dacă aceste infracțiuni au cauzat o dauna mai mare de 200.000 de euro sau dacă aceste tipuri de activități au compromis grav bunul mers al autorităților publice, instituțiilor publice. DNA are jurisdicție exclusivă și nelimitată în combaterea corupției la nivel înalt, inclusiv în urmărirea membrilor Parlamentului.

2016-09-22_07-20-52

Deci, tineri “frumoși”, liberi, proşti, idioţi și leneşi, înainte de a ieși în stradă pentru o tâmpenie, folosiți-vă măcar un neuron ca să gândiți cu propriul cap.

Nu ați ieșit în stradă când mureau bebelușii în Argeș. Nu ieșiți în stradă că mor, ACUM, copii de rujeolă, dar ieșiți în stradă pentru că aşa vrea Kovesi, o slugă băsisto-iohannistă, care a transformat DNA-ul și justiția în POLIŢIE POLITICĂ, pentru că aşa vrea Iohannis şi PDL în piele de PNL şi Băsescu cu PMP. Nu ați ieșit în stradă când mameluca de la justiție a spus că drepturile și libertățile omului sunt un lux. Nu ați ieșit în stradă când miss Pigy de la finanțe voia ca românii să lucreze pe 2 lei. Nu ați ieșit în stradă când guvernul CIOLANNIS a finanțat firme străine în detrimentul firmelor autohtone. Nu ați ieșit în stradă când Cioloş a spus că suveranitatea și independenţa României sunt lucruri abstracte. Nu ați ieșit în stradă când guvernul CIOLANNIS, pe ascuns, voia să mărească CAS-ul de la 5,5% la 16,7%, etc. Dar vreți să ieșiți în stradă pentru un motiv inexistent: acuzarea lui Oprea pentru omor din culpă(?)…

Incă o dată:
Aveți creier. FOLOSIȚI-L și gândiți cu capul vostru! NU VĂ MAI LĂSAŢI MANIPULAŢI! Aţi făcut-o în noiembrie 2014 şi noiembrie 2015 şi, pentru România şi români, a fost rău.

Aceasta (foto de mai jos) a fost postarea mea de azi dimineață de pe facebook cu acest articol de pe blog… Asa-i că am avut dreptate şi că nu au întârziat injuriile la care mă așteptam?

2016-09-22_15-54-44

Autor: Valter Cojman

Sursa: Valter Cojman Blog

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • greu mi a fost sa citesc pana la sfrasit. cei care au iesit in starada, au facut o pentru ca nu mai suporta sa se acopere intre ei, acesti dumezei numiti politiceni sau durbaci. nu spun ca este un lucru bun sa se iasa in strada la fiecare mica manevra dar noi tineretul am ajuns sa fim FRUSTRATI cand jumatate din prietenii nostri sunt plecati din tara.

  • La prima vedere, vinovati de moartea politistului – Dumnezeu sa-l ocroteasca in Imparatia Cerurilor!, sunt ca de obicei, cei care au sapat groapa: Dorel-Acarul Paun… Oprea si campul tactic care leaga evenimentele din nov 2014, nov 2015, tinerii alintati “frumosi si liberi” atentionand de data aceasta ca NOIEMBRIE 2016, sa ne gaseasca VIGILENTI, cu CAPUL PE UMERI, sa ALEGEM GRAUL de NEGHINA!
    Poate aflam si noi cine ne tot finanteaza si sapa GROAPA in care ne ingropam cu tara cu tot, daca nu deschidem OCHII si MINTEA!

  • Pe de-o parte, tinerii, sanctioneaza atitudinea unui vicepremier de a face politica in mod fals, arogant, agresiv, opulent: jacuzzi, coloana oficiala si pt o vizita la birt/toaleta…uitand de unde-a plecat, cine l-a ales si in numele si slujba cui este chemat sa-si faca datoria; pe de alta parte, sanctioneaza modalitatea incendiara de a se inlocui un grup politic cu altul, in varianta strategic tehnocrata…cu rezultate la vedere: zero barat!
    Se sanctioneaza : abuzul de putere in general si la toate nivelurile, imparteala nedreapta, inechitatea…imoralitatea, incorectitudinea, ilegalitatea!
    Mesajul transmite dorinta spre adoptarea unei VARIANTE VIABILE/ALTERNATIVA CORECTA, MORALA, LEGALA, potrivita in context, compatibila cu nevoile reale, potentialul, resursele, valorile, principiile, specificul si interesul national, in beneficiul tuturor!

  • Pt Similea: e normal sa fii frustrat, cand singurul neuron pe care il ai, nu iti permite sa intelegi ceva din acest articol!

  • V-ati dat iar arama pe fata,indivizi puturosi,vanduti,fara nicio profesie care merg unde li se da banul,ca sa aiba cu ce se imbata la Curtea Veche.O sa zdrobim noi aceasta mizerie iohanista foarte curand!

  • Foarte bine spus! Ungurul evreu soros, a carui scop este Ungaria Mare, e pe cai mari. Și și-a găsit și ‘idiotii utii’ care sa-i facă mendrele.

  • La ora actuala in Univers, demonstrat si confirmat stiintific, istoric, se petrec schimbari menite a reabilita, corecta greselile care au amprentat distructiv umanitatea, context in care, daca strategia euro-regionala de ex., in egala masura, valabil si pt alte formule/teorii in aliante/parteneriate, nu este in acord cu noile energii universal-valabile, ma tem ca nu se va materializa, ba dimpotriva, ne va afecta in mod grav, la niv mondial, planetar!