Analize și opinii Politică

Sunt atat de obisnuiti cu luxul si li se pare atat de normal incat nici nu se mai obosesc sa il ascunda

SaracieAm impresia ca strig in pustiu si ca incerc sa fac bine cu forta. M-am saturat sa avertizez. M-am saturat sa le arat unde gresesc pentru ca  de fiecare data avertismentele mele sunt percepute ca atacuri si provocari.

Cei care aplauda, lauda si aproba tot ce spun politicienii sunt cei buni.

Nimeni nu ii apreciaza pe cei carora nu le este frica sa spuna “Asa nu este bine domnilor”.

Sunt atat de obisnuiti cu luxul incat nici nu se mai obosesc sa il ascunda.

Saracii Romaniei le cer politicienilor sa fie solidari cu ei dar politicienii sunt surzi la strigatele celor saraci.

Aproape intodeauna acolo unde este saracie este si multa suferinta. Dar au si politicienii suferintele lor. Nu-i asa?

Ce mai vor si sarantocii astia? Ei nu vad cat ne sacrificam noi pentru binele lor.

Cum se simte un roman plin de datorii si caruia ii este foame cand vede luxul in care traiesc ei si risipa pe care o fac?

Daca le atragi atentia, daca ii avertizezi ca nu este bine cum procedeaza te privesc de parca ai fi un nebun. Te acuza de populism ieftin.

Cum adica nu este bine? Este dreptul lor.  Si la urma urmei nici nu este un lux. Este normal si au dreptul sa aiba toate alea. Asa cum bietul Boc, in prostia lui, declara ca si-a cumparat o tableta “ca tot romanul”.

sursa: theodora0303.wordpress.com

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Da,e Romania,ca toata Romania ce nu mai poate de bine.Suntem romani si asta ne ocupa tot timpul.De ce oare nu facem si noi ceva,ceva mai pe intelesul tuturor,adic asa ne cerem drepturi de bun simt,nu nesimtite,cum fac ei ,care nu le cer ci si le aproba singuri?oare ce avem de gand !?Ce faceti voi romani,nu aveti nimic de zis ,va e bine asa ,sunteti multumiti?De e drept ,nu e drept ,e cinstit ,nu e cinstit ,nu s-a discutat pe la guvernare .Sau daca se afla vom avea probleme ,pe cine sa mituim ,ca poporul nu e prost .Cred ca s-a tacut cam mult ca s-a ajuns sa nu ne mai bage inseama ce credem,bine ca nu zicem nimic.Poate cred ca suntem prosti,cine stie?!Poate nu .Voi ce ziceti?????

  • AJUTA LA CEVA TEXTUL ASTA ? ARE VREO FINALITATE? PACAT CA SUNT DOAR VORBE CE NU II IMPRESIONEAZA PE NIMENI