Politică

Şi tu, Brutus, doreşti întemeierea „Regiunilor interlope”?

dacian-ciolos-experiment-465x215Agresată şi zdruncinată de năvălitorii tocmiţi pentru a distruge Europa, şandramaua „uniunii” se clatină din temelii! La frontiere se înalţă garduri şi ziduri de apărare. Peste tot domneşte teama, iar Cioloş şi Iohannis fac planuri de regionalizare a Ţării, voind cu orice preţ să ne aplece spre iresponsabila federalizare a Europei, şi nu se ştie cît vom mai rezista în jocul ideologic al acestor bolnavi interni şi externi! Suporter al regionalizării, cum singur a declarat într-o conferinţă de presă, Dacian Cioloş se arată dispus să reia discuţiile pe această temă, nesocotind voinţa poporului.

O…!, Preamăritul de el, cît de patriot se arată şi noi cît de neînsemnaţi! Ce noroc pentru Ţară să aibă la cîrmă un bruxellist, ale cărui vitejii ne sînt cunoscute de pe vremea cînd, comisar european pentru Agricultură fiind, a semnat ca în România să fie implementat programul diabolic „Codex Alimentarius”, ţara noastră fiind prima obligată să aplice experimentul culturilor otrăvite cu iniţium. Cobai, cobai, dar pînă cînd?

Şi tu, Brutus, doreşti întemeierea „Regiunilor interlope”, cu urmări catastrofale pentru graniţele Ţării noastre? Asta presupune crearea unui surplus de mecanisme de corupţie şi manipularea poporului sărăcit şi bulversat de nesfîrşitele „reforme” antinaţionale. Şi tu, Brutus, eşti suportul regionalizării impuse de Uniunea Europeană? Să nu uităm servilismul maxim al europarlamentarilor noştri faţă de Bruxelles şi semnarea de către acești a documentului „Spinelli”, document care prevede desfiinţarea statelor naţionale şi înfiinţarea unei Europe federale post-naţionale! Cioloş şi Iohannis se conformează slugarnic  „Noului diktat  de la Bruxelles”.

Acest monstru birocratic cere grăbirea regionalizării, desfiinţarea statelor naţionale şi înfiinţarea unei structuri europene federative, mult mai simplu de controlat şi de stăpînit! Dar, ce nu fac „elitele” noastre cu suveranitatea Ţării, pentru a-şi păstra puterea! Suveranitatea politică a României a fost cedată Comisiei Europene, suveranitatea economică a fost cedată FMI-ului, graniţele Ţării au fost cedate, în decembrie, anul trecut, „Fortex”-ului (nou înfiinţata Poliţie de frontieră a U.E., dotată cu forţe militare navale şi terestre, care poate interveni în orice punct al graniţelor Uniunii, chiar dacă statul pe teritoriul căruia se află graniţa are obiecţiuni). Monstrul birocratic de la Bruxelles nu e deloc străin de mişcările separatiste din Scoţia şi Catalonia! Pe lîngă multe altele, regionalizarea înseamnă şi regionalizarea afacerilor, dar nu i-am auzit pe Ciloş şi Iohannis spunînd că mai potrivită ar fi unirea cu Moldova. Nu, ei vor Moldova, la pachet, pe calea europeană, dar nu pentru români!  „În 2015, la cîteva luni după investire, Iohannis afirma că „proiectul de descentralizare şi regionalizare trebuie să reprezinte o nouă viziune asupra statului român şi a organizării administrativ-teritoriale, avînd ca scop reducerea decalajelor şi dezvoltarea Ţării”. A cui dezvoltare, dom’ preşedinte? A clientelei politice mafiote, care a adunat averi cît Casa Poporului sau a foştilor ambasadori străini, actualmente samsari generali la „Fondul Proprietatea”? Noi, cetăţenii, ne tot dezvoltăm multilateral în trasul la jug, în sărăcie, de peste sfert de veac!

Cum acestea n-ar fi de ajuns, periodic sîntem speriaţi cu cîte o gripă porcină, aviară… sau, mai nou, cu „Zika”. Gogoşile alterate ce ne sînt livrate cu de-a sila, ţin de răfuielile politice dintre marile puteri, în Rusia, reactualizarea gripei porcine fiind expediată în plic din laboratoarele americane. La fel, virusul Zika! Noul produs revoluţionar a fost pregătit să trimită în veşnicie cît mai mulţi planetari Nu daţi fuga la vaccinări! E vorba doar de afaceri bănoase, cu urmări grave pentru sănătate, ca şi în cazul gripelor amintite. Noile tipuri de virusuri sînt fabricate pe lamelă în laboratoarele specializate ale marilor concerne farmaceutice. Manipulare şi minciună! Decesele înregistrate în Rusia sînt morţi cauzate de boli curente. Ştiţi povestea actorului român de la un post de televiziune naţional, care a murit de plămîni, dar pe certificatul de deces a fost trecut AH1N1, astfel ca frica să intre în oameni, să se vaccineze şi să accepte de bună voie pierzania prin vaccinare. Spitalul respectiv a pierdut procesul cu familia actorului, iar minciuna şi manipularea mediatică au ieşit la iveală. Rezultatul „pandemiilor” şi al vaccinărilor obligatorii constituie un dublu cîştig în favoarea Noii Ordini Mondiale: pe de o parte, banii obţinuţi pentru vaccinuri, pe de alta, „depopularea” deliberată a Terrei! Diabolicii Iluminaţi ai planetei  au afirmat public că vor să reducă populaţia globului prin intermediul vaccinurilor şi al „Codex Alimentarius”. Virusul Ebola a fost îngropat, groaza nu mai poate fi răspîndită pentru că adevărul a ieşit la iveală.

În concluzie, Cioloş şi Iohannis şi-au făcut protecţia muncii şi umblă fără mănuşi la propoziţia cu regionalizarea, în timp ce „watergate-ul” autohton este bîntuit de muze penale, care au scos ţara la trotuar. Uraa! În „Guvernul meu” tehnocrat ne-am văzut visul cu ochii! Numai că visul e un coşmar! Am găsit dictatura pe care o căutam! Ea ne va duce la ţărm, în pofida voinţei noastre. Chiar dacă ţărmul se numeşte Federaţia Statelor Europene sau jobenul unchiului Sam. Dovadă că România nu reprezintă pentru miliţienii planetari decît un spaţiu util intereselor geopolitice machiavelice, la recenta ceremonie de schimbare a conducerii bazei militare americane de la Deveselu, a fost arborat doar drapelul S.U.A., steagul nostru Tricolor fiind ascuns după scaune, „ca tapet pentru un perete al scenei”, cum concret a relatat „new active”. Probabil, pe noul căpitan James Craycraft îl deranjau culorile drapelului românesc. La ceremonie au luat parte şi oaspeţi români, dar au tăcut ca mutul în păpuşoi. Ce importanţă ar mai avea Tricolorul pentru vînzătorii de neam, dacă au amanetat România şi au transformat-o în colonie!

Autor: Maria Diana Popescu

Sursa: Ziarul Natiunea

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu