Politică

Secretele lui Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naţionale a României

basescu-isarescuNoi prostimea acestei ţări vă adresam câteva întrebări de bun simţ:

1. Unde era Isarescu cand CARITAS-ul facea ravagii in Romania?
2. Unde era Isarescu cand FNI-ul facea ravagii in Romania?
3. Unde era Isarescu cand se petrecea jaful de la BANCOREX in Romania?
4. Unde era Isarescu cand se petrecea jaful de la Banca Columna in Romania?
5. Unde era Isarescu cand Tariceanu a facut deficit de 8% in plina cresterea economica a tarii?
6. Unde era Isarescu cand bancile romanesti au fost privatizate pe nimic?
7. Unde era Isarescu cand bancile straine au pus dobanzi camataresti la credite – dobanzile cele mai mari din Europa?
8. Unde era Isarescu cand bancile straine au dat credite ‘cu buletinul’?
9. Unde era Isarescu cand Romania intra in criza economica din 2009, criza pe care BNR-ul n-a prevazut-o deloc?
10. De ce a mutat Isarescu rezervele de aur ale Romaniei, in afara Romaniei, in timp ce Germania si le repatriaza iar China si le-a crescut cu 517% ?
11. De ce a luat Isarescu impreuna cu Basescu si Boc 20 de miliarde de euro imprumut, dintre care 14 miliarde i-a luat BNR-ul pentru a finanta gratuit bancile straine din Romania – prin reducerea depozitelor bancilor de la BNR (depozite care de fapt nu erau ale bancilor ci ale deponetilor la acele banci) ?
12. De ce a tinut Isarescu ani in sir dobanda BNR la cel mai mare nivel din UE, sufocand creditarea de care avea nevoie economia romaneasca?
13. De ce a facut si face Isarescu o politica impotriva cetatenilor romani in problema creditelor in franci elvetieni?

Escrocul banilor – arhiva cu ciurucuri

Când România a contractat cel mai mare împrumut din istoria acordurilor cu FMI (FMI, UE, Banca Mondială şi BERD în sumă de 19,95 mld. euro,) TOPIT într-un an, ai tăcut ca prostul complice, acum te-ai trezi cu codul fiscal javră?

O întrebare de 100 de puncte: unde s-au evaporat banii? Bancherul lui pește prăjit Ițărescu, ştie ban cu ban, pas cu pas unde s-au evaporat?

Oare Beţivul ordinar ştie pentru ce s-au împrumutat banii şi care a fost trocul?

Istoria acordurilor României cu FMI

În primăvara anului 2009, România a convenit asupra unui pachet de finanţare externă de la FMI, UE, Banca Mondială şi BERD în sumă de 19,95 mld. euro, reprezentând cel mai mare credit extern din istoria ţării şi aproape jumătate din bugetul pe 2009. FMI a decis să pună la dispoziţia autorităţilor fonduri de circa 13 mld. euro, printr-un acord stand-by pe doi ani.

1. Acuzatii grave de tradare nationala: BASESCU SI BNR au falsificat impreuna cu Jeffrey Franks datele macroeconomice pentru a se realiza acordul cu FMI – (Sursa: inpolitics.ro)
2. Ipoteza soc! Romania a taiat pensiile si salariile pentru a finanta S.U.A.!
3. ASASINI ECONOMICI, TERORIȘTI ȘI CRIMINALI CU ȘTAIF (video)
https://www.facebook.com/100009346964727/videos/1393371897651029/?pnref=story
4. Iţărescu, nemulţumit de taxele mari la stat, 06.05.14.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1471264483195103&set=pb.100009346964727.-2207520000.1450357225.&type=3&theater

Mugur Isarescu, la puscarie 7-10 ani! (Sursa: Nasul.tv)

Cel putin 5 Banci straine au externalizat in strainatate dobinzile „fraierilor” de romani, care au credite! Practic, romanii care au credite la Banci au fost furati de vreo 7 miliarde de euro !

Potrivit Legilor din Romania si reglementarilor BNR, romanii puteau plati dobinzi doar unor entitati legalizate si agreate in Romania! Din rata lunara, peste 80% insemna dobinda, practic cel mai mare efort al romanului care se zbatea sa isi plateasca „rata”! La o rata lunara de 800 de euro (sau franci), 640 de euro erau pentru dobinda. La 60 de luni „externalizare” de credit, inseamna ca dobinda platita la un srl din strainatate a fost de 38.400 de euro! Ilegal si imoral!

Acesti bani trebuie returnati de Banca automat in buzunarul „fraierului”! Daca eu, Radu Moraru, imi deschid in Romania un srl care ia dobinda si srl-ul nu este recunoscut de BNR, atunci se cheama camata, intru in puscarie si mi se confisca toti banii!!! Mugur Isarescu a permis camata la nivel de export! Peste 7 miliarde de euro au iesit din tara ilegal!

Acest articol se adreseaza fiecarui roman care are un credit: in franci elvetieni, yeni, dolari, euro, etc! Daca Banca v-a externalizat creditul (performant sau neperformant) atunci trebuie sa primiti inapoi intreaga DOBINDA pe care ati platit-o in anii de „externalizare”! Pe Mugur Isarescu o sa il vedeti la DNA, nu are scapare! Este cel mai mare „killer” ! Subminarea economiei nationale nu mai exista insa exista in Noul Cod „atentat la siguranta nationala”!  7-10 ani de puscarie! Dar pina atunci, mergeti la Banci si cereti sa va spuna daca au externalizat creditul d-voastra si pentru cit timp!

Sa fiti iubiti! Radu Moraru

Sursa: Virgil T. Iordache

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Foarte bine ridicata problema, domnule Radu Moraru.
    Eu totusi ma intreb de ce abordati aceasta problema atat de tarziu…
    Dv. unde erati in 2009> Nu cumva erati prea ocupat cu ghetele lui Base’ de n-ati observat ce face Itzarescu si cu Boc…
    Ati avut cel mai mare acces la a informa oamenii: in fiecare seara in “prime time”…

  • “Mugur Isărescu la pușcărie! 7-10 ani”

    Sa fim seriosi! Nu se va atinge nimeni din justitia din tara asta, de vreun fir de par din capul marelui mason Isarescu, seful Ocultei Mondiale pt Romanaia.
    Din contra, tinanad cont de functia suprema pe care o are in Romania, el este cel care conduce si deci propune sentintele pt grangurii si grupurile din aceasta tara, care nu au respectat intocmai, planurile Ocultei.
    Asa ca Radu Moraru n-ar trebui sa se mai mire de astfel de manevre ale bancilor din Romania, ci sa revina cu picioarele pe pamant, in cea mai infecta colonie SUA-UE, unde nenea mason Isarescu face “ceea ce trebuie”, adica pune in aplicare ceea ce i-a transmis Oculta, dupa principiul: “ordinele primite nu se discuta , ci se executa”.

  • Avocatul Gheorghe Piperea face dezvăluiri importante despre statutul BNR:
    ”E bine de stiut. Poate ca, pas cu pas, ajungem sa constientizam ca BNR este o autoritate publica ignorata de Constitutie si cu un statut legal foarte, foarte ciudat.

    Ca sa va cruciti, va rog sa observati ca legea statutului BNR spune ca aceasta institutie a Statului roman (???) nu primeste instructiuni de la nicio alta autoritate publica; nu exista o procedura de raportare in Parlament (ci doar una de numire si revocare a membrilor CA ai BNR), iar membri CA ai BNR au imunitate penala totala si neconditionata. E o imunitate care nu poate fi ridicata sub nicio forma, de nicio autoritate publica a Romaniei. Asadar, orice ar face dnii Isarescu & co in exercitiul mandatului lor, ei nu pot fi trasi la raspundere penala.

    Avind in vedere ca parlamentarilor li se poate ridica imunitatea, iar Presedintele Romaniei poate fi suspendat si judecat pentru inalta tradare, judecati va rog in aceasta tenta iesirile frecvente ale BNR in apararea acelor banci care incalca legea in Romania. Veti avea niste surprize.

    PS: Legea nu apara de raspundere civila sau penala pe acei membri ai CA ai BNR care, in afara mandatului lor, incalca legea. Spre exemplu, ei nu sunt aparati de raspundere pentru conflicte de interese.

    Buna dimineata soare!
    Tantalaul asta inca nu a aflat ca BNR, banca nationala A ROMANIEI nu are nici o legatura cu Romania fiindca ESTE O BANCA PRIVATA!
    BNR a fost banca Statului Roman la inceputuri si pe vremea lui Ceausescu. De ce Isarescu si ceilalti de la BNR au imunitate totala? Pentru ca BNR este o banca privata, care face parte dintr-o MAFIE SUPRASTATALA, la fel ca si FED-ul americanilor.

    Cine e taticul BNR si al tuturor bancilor asa zise “nationale”?
    BIS alias Bank of International Settlements (Banca Internationala a Reglementelor).
    Gasiti aici un articol pe aceasta tema, iar daca vreti mai mult gasiti documentare pe Jewtube:
    – Banca Bancilor Centrale
    http://www.chiazna.ro/6682/banca-bancilor-centrale

    Pe siteul BNR la sectiunea istorie (totul este la vedere pana in 1989, restul este ascuns) se spune clar ca BNR este banca PRIVATA aproape de la inceputuri:
    “Până la declanşarea Primului Război Mondial, Banca Naţională a României s-a implicat în susţinerea dezvoltării economiei naţionale, prin volumul creditelor acordate şi nivelul redus al taxei scontului. De asemenea, alături de guvernul român, a contribuit în anii 1890-1892 la elaborarea legilor care au consacrat schimbarea etalonului monetar, prin renunţarea la bimetalism în favoarea monometalismului aur. Între 1900 şi 1925, statul s-a retras dintre acţionarii băncii, fapt pentru care BNR a devenit o instituţie particulară privilegiată, dar care avea aceleaşi responsabilităţi naţionale.”

    Puneti mana si cititi istoria BNR pe siteul oficial si cand mai urmariti filme documentare cu “teorii conspirationiste” in care se arata cum FED-ul american printeaza bani din “thin air” ori “out of nothing”, inlocuiti FED cu BNR. Este exact acelasi lucru! Dobanda o plateste poporul nu “statul roman” care se imprumuta in numele si “pentru binele poporului”!
    – Istoria BNR
    http://www.bnr.ro/Istoria-BNR-1052.aspx

    Ghici al cui este “tezaurul” trimis la rusi si care se pare ca a ajuns prin Germania, Anglia si SUA: al Statului Roman, adica al romanilor sau al privatilor care detineau BNR?
    Ghici cand va fi recuperat? Raspuns: NICIODATA! De ce? Pentru ca privatii care detineau BNR si-au pus propriul aur la adapost, nu l-au “salvat” de nemti. Si-au luat propria “ulcica cu cocosei ingropata la talpa casei” si au dus-o acolo unde s-au dus si ei: in vest/occident. Sa speri sa “recuperezi” ceva ce nu a fost al tau este o naivitate.

    Apropo, tonele de aur scoase de Isarescu afara din Romania din visteria BNR dupa 1990, nu este exclus sa fie vre-o despagubire/donanda ceva, catre privatii care au detinut BNR pana la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial.

  • – Documentar: Adevarul despre sistemul Monetar-Bancar
    https://www.youtube.com/watch?v=n-wVFKZk82Y

    Seria de mini documentare despre istoria banilor realizata de catre Mike Malony: HIDDEN SECRETS OF MONEY.

    – Ep1: Money vs Currency – Hidden Secrets Of Money
    https://www.youtube.com/watch?v=DyV0OfU3-FU

    – Ep2: Seven Stages Of Empire – Hidden Secrets Of Money
    https://www.youtube.com/watch?v=EdSq5H7awi8

    – Ep3: Death Of The Dollar – Hidden Secrets Of Money
    https://www.youtube.com/watch?v=y-IemeM-Ado

    – Ep4: The Biggest Scam In The History Of Mankind – Hidden Secrets of Money
    https://www.youtube.com/watch?v=iFDe5kUUyT0

    – Ep5: Ultimate History Of Money – Hidden Secrets Of Money
    https://www.youtube.com/watch?v=OQWMd_NPSBA

    – Ep6: Rollercoaster Crash: Top 4 Reasons For Deflation – Hidden Secrets Of Money
    https://www.youtube.com/watch?v=8GP87dgTqF8