Analize și opinii

Rusul eşti tu!

BAZA MILITARA MIHAIL KOGALNICEANU“Antrenamentele” de la baza militară Mihail Kogălniceanu-pregatiri pentru “revoluţii” orange liberal-bolsevice?!

Trupele americane nu sunt aici sa ne pazeasca de rusi. Rusii le extermina in 10 minute cu rachete de croaziera in caz de razboi. Nu sunt o provocare pentru rusi cateva mii de soldati americani. De fapt nici toate trupele americane din Europa nu sunt vreo provocare serioasa pentru Rusia.

Daca americanii nu sunt capabili sa descarce vreo 10.000 de tancuri si 5 milioane de soldati peste noapte in Europa, armata rusa ajunge rapid pana la Dublin in caz de razboi conventional, ca armatele europene oricum sunt frectie la picior de lemn. Si nici nu sunt convins ca ar vrea sa lupte, generalii europeni fiind la fel de dezinteresati sa lupte pentru interesele oligarhiei financiare americane asa cum erau generalii francezi din 1940 dezinteresati sa lupte impotriva lui Hitler pentru aceeasi oligarhie. Mai degraba cred ca ar intoarce armele…

Si nu poate niciodata mobiliza SUA zeci de milioane de soldati in Europa. Nu a putut nici in al doilea razboi mondial, cand au luptat doar cu 10% din armata germana, care 90% a fost infranta de URSS.

Cu atat mai putin acum, in conditiile cultural-sociale de azi, SUA nu poate realiza mobilizari cu arcanul fiindca ar avea revolutie acasa. Si nici nu poate crea in America un elan “patriotic” sa se inroleze 5-10-20 de milioane de soldati voluntar. Pe cand Rusia poate inrola 20 de milioane de soldati sub arme…

Deci nu, trupele americane nu pot “proteja” Europa de rusi decat prin descurajarea reprezentata de arsenalul nuclear. Cititi analizele documentate ale lui Saker pe tema asta. E fost analist de informatii militare in armata americana, asa ca stie ce vorbeste.

Deci nu, trupele americane nu sunt aici pentru ca “ne apara de rusi”. Sunt aici ca sa apere statul colonial de noi.

Dupa cum nu am intrat in NATO fiindca “ne apara de rusi”, ci ca sa ne “aparam” chiar de NATO, care altfel ne-ar fi sters de pe fata pamantului, cum a facut in Irak, Serbia, Libia, Siria. Bine, ne-au sters oricum de pe fata pamantului in alt mod, demografic, economic, cultural, politic, asa ca nu stiu daca a fost un targ prea bun…

Trupele americane sunt aici ca sa rastoarne orice guvern roman “neascultator”, in caz de ajunge la putere vreo forta patriotica.

Sunt aici sa lupte impotriva armatei romane si impotriva romanilor in caz ca vrem sa ne urmam interesul national.

Sunt o forta de politie coloniala, nu armata. De asta se antreneaza in tehnici de lupte civile de strada.

Si de asta au avut interesul sa ne distruga armata, in loc sa o intareasca, cum ar fi fost normal pentru un “aliat” atat de important ca Romania. Fiindca au dorit sa poata zdrobi usor orice rezistenta civila sau militara interna, nu pe rusi.

Pentru ei, noi suntem inamicul, nu rusii…

Autor: Cosmin Manescu

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Nu sunt aici nici macar ca sa lupte impotriva armatei romane ! Care armata romana ? Eu unul n-o mai vad nici cu microscopul ….

  • Banuiesc ca asta e si motivul pentru care domnul presedinte in discursurile sale sustine nato si ue … Cand era in campanie .. Nu imi aduc aminte sa fi rostit afirmatii pro ue sau nato .. Era nationalist , facea declaratii , dar pentru noi … . Si-a schimbat pozitia , practic impotriva traditiilor romanesti , a Romaniei lucrului bine facut .. Ca urmare , nu e de mirare ca romanii care citesc pe net sunt dezamagiti sau incep sa fie dezamagiti ..

  • Un singur soldat american lovit insemna conflict direct cu USA. Iar asta nici Putin (totusi destul de inteligent) nu isi permite.Povestea cu rusi care ajung pana la dublin ma face sa rad … pentru asta iti trebuie economie care sa genereze plus valoare iar asta rusii nu au
    .. cel putin nu acum mai incolo mai vedem

  • Supraestimezi puterea rusiei exagerat de mult… crezi ca rusii si-ar putea lua toata armata pentru a o muta pe unde vor ei in Europa?

    Nu are sens sa ne gandim ca America ar fii obligata sa intre pe defensiva pentru Europa. Ar putea ataca direct Rusia, asa ca rusii nu si-ar permite sa-si ia toata armata din tara pentru a ataca statele NATO – vor fii nevoiti sa-si lase o mare parte din rezerve acasa, in orice moment, pentru defensiva.

    De asemenea, lasand numerele laoparte, pentru ca nu mai suntem intr-o era in care se lupta cu scute si cu sabii, conteaza foarte mult si tehnologia/ resursele fiecarui stat. Iar Rusia, la capitolul tehnologie, e la pamant fata de multe state NATO. E absurd sa compari armamentele lor cu armamentele pe care le are SUA – sunt cu mult, mult inferioare.

    Cu alte cuvinte, articolul tau e unul aberant si lipsit din plin de adevar.

  • Nelutu. iti spun eu ce ii va trezi pe romani. mitraliera la tampla. si nici de asta nu sunt sigur.

  • cata șterge-ți mucii și așteaptă să mai crești, n-ai prins ideea, citez: “Deci nu, trupele americane nu sunt aici pentru ca “ne apara de rusi”. Sunt aici ca sa apere statul colonial de noi.”

  • mare rusnac esti, tinere. platit bine. cum iti inchipui tu ca nu inseamna nimic citeva mii de americani pentru rusi? rusii au o armata de cacat, mai mult de carton. restul e propaganda bolsevica, din care faci si tu parte, secatura si tradator de tara ce esti. hai, publica asta, daca ai curaj.

  • […]
    “Cei mai multi americani nu stiu ca un urias exercitiu militar, ce va cuprinde 10 state americane, va pune in miscare trupe militare, elipcotere, blindate si armament militar, direct pe strazile oraselor din intreaga tara. ‘Operatiunea Jade Helm va incepe in luna iulie si va dura timp de 8 saptamani’, raporteaza Daily Mail.”
    […]

    Articol integral aici: https://pietrelevorbesc.wordpress.com/2015/03/31/operatiunea-jade-helm-un-exercitiu-militar-privind-instaurarea-legii-martiale/

  • “Sunt aici sa lupte impotriva armatei romane si impotriva romanilor in caz ca vrem sa ne urmam interesul national.”
    I now have brain cancer :)

  • 5 milioane de soldati?!? Ba esti nebun? Cea mai numeroasa armata din lume e cea a Chinei si are in jur de 2 milioane de soldati. Si chiar asa, crezi ca rusii pot sa ridice 20 milioane de soldati cand au probleme la ei acasa?!!? Sa zicem ca reusesc, desi n-o s-o faca. Aia vor fi cei 20 milioane de morti in luptele cu armatele de profesionisti, pentru ca fiind civili inainte sa-i trimita la razboi nici macar pusca nu stiu incotro s-o indrepte.

  • Ce interesant mod de gandire.. Intr-adevar, americanii nu ne vor binele si nici rusii !! Dar sunt mult mai de acord cu practicile americane, decat cele ruse care ucid libera exprimare, promoveaza coruptia, mafia, etc. Iar un razboi mondial se duce pe tehnologie, resurse si apoi capacitate militara, iar din cate stiu Rusia este in criza iar la capitolul tehnologie tot America este mai dezvoltata.

  • Nu-mi sunt dragi nici rusii nici americanii, ambele tari se considera superioare tuturor.

    Dar sa nu uitam ca atat unii cat si ceilalti si-au luat-o pe coaja de mai multe ori in istoria recenta, de la natiuni pe care le considerau inferioare.

  • Toate lucrurile astea dovedesc faptul că l-am supărat foarte mult pe Dumnezeu, și că încă ne așteaptă să ne revenim din nesimțire. Eu așa văd lucrurile. Când vom reveni la normalitate și ne vom lăsa de gogomăniile și aiurelile zilnice se va termina și mizeria asta, în caz contrar să ne ferească Bunul Dumnezeu de război, sau de altceva mai grav.

  • aha ai ajuns la aceeasi concluzie ca mine ..am scris cu mai mult de trei luni in urma ca astia nu vor putea cara peste ocean atata trupe incat sa contrabalasenze forta rusiei care nu-i asa , la ea acasa .. de asemenea tot atunci sustineam ca introducerea de trupe straine in tara pune in pericol independenta romaniei ..nu stim ce urmaresc astia,. dar daca pregatesc terenul pt. instalarea gusatilor in romania , sau daca pregatesc terenul separarii transilvaniei si popularea ei cu gusati ..cine se va putea opune, ..ce armata mai avem noi si ce politicieni care sa lupte pt tara asta mai avem noi ..cum au putut acesti nemernici in frunte cu tradatorul basescu sa permita instalarea de baze si trupe straine pe teritoriul tarii …dracu-i mai da pe astia afara..

  • Ivan e pericol….daca tot vede ca Ion trage spre NATO……adica-si da seama omul ca suntem varza….si e normal sa ne atace. Ion trebuie sa mearga la el si sa negocieze o alianta, schimburi comerciale, sa ceara ajutor de la el ca sa repare ce a faramat FMI, UE, BM in tara noastra; Este unica sansa de a scapa de corporatistii occidentali care sug sangele tarii de 25 de ani.

    Nu poti sa digeri asta?…….Du-te la un control…cere asistenta Google…..informeaza-te……si poate in final o sa ai o revelatie .

  • Discutăm aici despre viitorii “jandarmi români” eu așa cred. Ei vin și se pretind a fi forțe NATO, dar mai apoi vor intra cu uniforme de jandarmi români în revolte ca să facă represiune din cauza agitatorilor infiltrați care tot ei vor fi. Atunci când vedem jandarmerie, nu trebuie neapărat să credem asta și la fel este și cu protestatarii.

  • Prietene, esti asa de paralel cu realitatea incat mi-e greu sa cred ca existi. Daca Rusia ar fi avut vreo data un asemenea avantaj, era demult la Dublin cum zici tu. Problema ta este ca in loc de propaganda “iudeo-masonoica-occidentala” tu vrei sa ne hranesti cu bullshit sovietic. Articol mai prost nu am citit demult. Mama TA Rusie a invins cu greu o amarata de guerilla in Cecenia, dupa ani de lupte si pierderi masive. In Afganistan a fugit cu coada intre picioare. Asa ca las-o balta cu mareata armata rosie. Cand i-au invins pe nemti au murit 20 de rusi pentru un neamt. Si asta pentru ca americanii si englezii i-au pompat cu arme prin nord.

  • C Mânescu este un personaj creat.
    Prin zicerea lui, sunt chemați la pareri cei lipsiți de orice urma de cultura, istorie și logica elementara.
    Ignoranta lor nu merita atenție și oricum vor fi în linia unu în fata prietenului rus iar din spate nu îi va vana NKVD ul. Armata Roșie îi așteaptă!
    Felicitări celor 2-3 cu abordare matura.

  • Rar un articol mai dement decât ăsta. Deci de ce reusita stavilirii rușilor se relatează la câteva zeci de mii de soldați americani, când Armata Romană are 62.000 de soldați si de ex. Bundeswehr 182.000, numărul celor pot fi mobilizați fiind la 34,6 milioane. Iar generalii din vest nu vor sa se lupte pentru oligarhismul vestic. Sigur ca prefera sa spele Putinul in Rusia. Sigur ca exista un teritoriu tampon, care va fi România și Ucraina, care, in cazul unui război, va fi implicta, dar ca Armata Roșie o sa ajungă in Dublin așa repede trădează imaginea politica a autorului. Iar ca sistemul antiracheta ar fi distrus ca o jucărie de rachete mi se pare o ignoranta totala la puterea de judecată a cititorului. Si încoronarea este scena cum ca americanii ar ataca intern un regim român. Când s-ar ajunge la asta, sa mulțumim americanilor dacă ar fi in țara, ca ar fi vorba din nou de o abolire organizata de derbedei comuniști, ca in 45, din care autorul asta minidemagogic se pare ca face pârț – pardon, parte!

  • Am uitat de unguri !!
    Un alt scenariu este cel in care Transilvania o dau ungurilor iar in “REGAT” se muta Israelul(ma rog…cica “doar” 4-5 milioane) cand arabii ii vor impinge in mare !!

  • Te apucă râsul-plânsul când vezi atâția diletanți îndoctrinați vestic, echipament militar rus inferior, armată rusă nepregătită șamd !?! Sunteți complet neinformați onorabililor, știți care este cel mai bun avion de luptă, cel mai bun tanc, cele mai bune rachete, cele mai bune submarine, cele mai bune trupe de comando ? Dacă nu știți, consultați site-uri serioase, unde generali americani recunosc superioritatea rușilor în tehnica armamentului convențional, motiv de mare îngrijorare în interiorul NATO !

  • Este modelul saudit de putere: Trupele americane stationate pe teritoriu pentru a preîntâmpina răsturnarea regimului si represiunea localnicilor, serviciile cakaresc oponentii, camarilă trauta in huzur si intrugi, prostime jalnică pusa pe sobolaneala si inutil, aservire si accesul nrmijoocit la resurse.
    Ce mai avem noi dr dat? Se pot lua celorlalți ce s a dat in materie de petrol, zăcăminte, ape minerale mai ales ( Califonia e sub criza apei si a secetei si in 2020 criza apei e mondială), lista poate continua…
    Nu stiu daca americanii au vreo vina, poate ca ei au încercat sa se comporte partenerial cu cei de la putere dar vor fi găsit pe cei de azi si asta ii va fi facut sa isi adaoteze conduita duoa situație, ceea ce eu cred ca e posibil

  • m-am uitat pe harta, mi s-a facut rau cand am vazut cat de mare ste prietenul nostru, ce vorbesti domnule, jumatate de mapamond.

  • Imi place cati rusnaci is pe aici , pai mai , voi credeti ca degeaba or bagat americanii cei mai multi bani pe inarmare dintre toate tarile ? habar nu aveti ce arme are USA . Rachetele rusesti nici nu pleaca de pe loc . USA au sateliti cu laser mai nou , cele mai rapide avioane din lume , nici nu ati auzit de ele …mai informati-va putin .

  • De ce se tem rusii daca “toate trupele NATO din Europa nu sunt o… provocare pentru ei” ? Zice unul p-aici ca ” Pem-urile rusesti ar anihila toate armele americanilor” Inventatorul PC-ului nu a fost rus ci american. Crezi ca acesta nu a luat in calcul si eventualitatea acestui lucru ? Exista si alte “medii” de telecomanda in afara de cele binecunoscute…

  • Derbedeiii care conduc Romania de 25 de ani sunt rezultati din fostii comunisi adusi aici de rusi. Datorita Americanilor, DNA-ul a inceput sa-i rada pe corupti ! Poporul roman a sperat mereu in ultimii 70 de ani ca ” sa vina americanii !” Despre rusii… “salvatori” bunicii nostrii spuneau: “davai ceas, davai balton ” ” mujici (badarani, violatori, marlani)” – ” Stalin si poporu’ rus a-ntors curu’ la Apus, ca sa vada tot romanu’ ce-obraz GROS are rusu’ ” Nu-i asimilati, neaparat, pe americani cu evreii. America este constituita din multe popoare.

  • amuzant câte capete pătrate slugoaice jiănești intră aici să-și refuleze frustrările, într-un infantilism feroce, după care se dau „dezinteresați”:))….acuză autorul articolului de „trădare-de-țară”, după care ei o sug la multinaționale:))….acuză de „conspiraționism”, după care ei înșiși mănâncă kkt că „ne-atacă-rusia”:)))) cu o suferință imposibil de ascuns pt.mintea lor infantilă, se chinuie să intre și să comenteze aici, în speranța că nu le pot fi găsite identitățile după yp; yd:)) ca să le sucim puțin cuțitul în gură le amintim fostele alianțe ale rusiei(aia „rea”) -tocmai- cu „democrațiile” la care se-nchină ei: remember -Teheran-”43; Yalta-”45; Malta-”89….etc,….

  • Nah, nu cred. E irational sa crezi ca o manuta de americani pot apara “statul colonial” de romani. Eu vad ca-i doare tare pe rusi toata povestea cu Deveselu, patrularea Marii Negre de catre Navy/NATO fara sa mai amintesc de manevrele aeriene sau transferul de echipament militar din vestul Europei catre est. Propaganda ruseasca insa e extrem de activa in ultima vreme, asta nu cred ca mai e un secret pentru nimeni.

  • Ba prieteni cu viziuni pro ruse , ba agenti dezinformatori , ca sa nu va dau satisfactia filozofarii pe date numai de voi stiute , am sa va rog sa va duceti dracului in Rusia voastra puternic militarizata si sa ne lasati aici doar pe noi , prostii pro occidentali! Si ca sa termin intr.o nota plina de bun simt , sa va iau in car de bolsevici ce sunteti !

  • Pt.rusi nu facem doi bani ca forta militara.Hai sa fim seriosi,lasati tampeniile patriotarde pe care vi le toarna astia la istorie,nu am facut doi bani nici in Al Doilea….romanii doar au murit pe capete pe unde s-a nimerit sa se puna rusii pe ei cu adevarat!…Si,apropo,nimeni nu te stimeaza sau iarta cand intorci armele(a se citi:”tradezi”…)in ceasul al doisprezecelea.De altfel,Occidentul,cu deosebire englezii si americanii,ca ei faceau regulile,ne vandusera cu buna stiinta rusilor de la bun inceput.Englezoii aveau nevoie de o baza navala sigura in mediterana-Grecia…iar pe americani prea putin ii interesa de soarta romanilor atunci.Dupa caderea regizata a URSS,au vazut oportunitatea de a-si extinde sfera de influienta,de a jefui resurse naturale fara sa fie nevoie de un razboi si sa isi puna naze militare cat mai aproape de granita Russiei.

  • Trupele americane aduse in Romania nu sunt ca sa ne protejeze de un eventual atac al trupelor rusesti,ele sunt aici ca sa reprime drastic orice tentativa romaneasca de a refuza sa mai faca jocurile lor,ale americanilor sau daca recrutii si rezervistii romani refuza sa mearga sa moara pe unde or avea chef stapanii yankei sa ii trimita…ori…cine stie…le vine ideia trasnita sa-si foloseasca armamentul si munitia din dotare impotriva propriilor conducatori.Asa ca…

  • Ziarist de 2 bani…DOCUMENTEAZA-TE in privinta Istoriei…cum naiba sa zici ca armata Germana a fost infranta 90% de Rusi ? Creier de oaie ce esti !!! Mai citeste si apoi scrii …vezi in cate tari au luptat Rusii, vezi armata Romana pana unde a impins pe Germani si apoi UNDE au venit Rusii si au trimis “acasa” pe Romani. In Europa de Vest, in care tari au luptat Rusii? Tu zici de 90% ??? Tu stii pe ce planeta traiesti ? Cum naiba v-ati facut jurnalisti ?

  • NATO are o singura misiune:sa protejeze guvernele sioniste de ocupatie care se autodenumesc “democrate”. FUCK JEWNITED STATES OF AMERIKA!

  • @Gerula Daca ai citit atata atunci spune ce contribuţie au avut americanii la razboi. Nici debarcarea nu s-a făcut numai cu trupe americane. Au fost europeni refugiaţi în Marea Britanie unde s-au instruit!