Politică

Oana Stancu: Operațiune mizerabilă de distrugere. Am văzut tot!

raed4Oana Zamfir a vorbit despre operațiunea de distrugere a unui om care a creat un sistem extrem de important în România. În acest context, a explicat ce a făcut Raed Arafat în noaptea tragediei în care au pierit zeci de tineri în incendiul de la Colectiv.

Jurnalista a povestit că a văzut cum s-a desfășurat întreaga operațiune de salvare a victimelor.

“Eu am trăit din plin noaptea tragediei de la Colectiv pentru că până la ora 05:00 am stat la Spitalul Universitar. Având posibilitatea să văd cum a fost gestionat totul, îmi este foarte greu să îmi țin tonul și cuvintele în fața acestei operațiuni mizerabile de distrugere a lui Raed Arafat.

Omul acesta, într-o țară în care nimeni nu a construit nimic durabil, a pus bazele unui sistem. Fac o paranteză și spun că la ora 02:00, la Spitalul Universitar, unde erau foarte mulți răniți, era tăcere. De ce? Pentru că toate erau la locul lor. Toate erau ceas. Am văzut tot”, a spus jurnalista de la Antena 3.

Raed Arafat și cu Nicolae Bănicioiu au coordonat impecabil operațiunea de salvare a victimelor. Aceștia au umblat, în noaptea tragediei, prin toate spitalele. Au mers din spital în spital pentru a se asigura că totul este ceas. Performanța medicilor români în cazul Colectiv este uluitoare și iată că acum pacienții și rudelele lor le mulțumesc doctorilor“, a mai zis Oana Zamfir la emisiunea “Q&A cu Alessandra Stoicescu” la Antena 3.

Autor: Anca Murgoci

Sursa: DCNews

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Bun. Deci totul a mers ceas. De ce au fost dati afara capii pompierilor, subalternii lui Raed Arafat?

  • Pt. “bucuresci” : Ar trebui sa faceti diferenta intre o operatiune de salvare si una de prevenire. Capii de la ISU au fost demisi pentru ca nu au prevenit.

  • @bucuresci: Tocmai de aceia au fost dati afara pentru al distruge pe Arafat. Asupra incendiului de la colectiv planeaza suspiciunea existentei unei maini criminale si trebuie inlaturati din sistem toti oamenii incomozi care pot la un moment dat sa descopere magaria pusa la cale de servicii secrete romane si straine in stransa colaborare. Daca Ponta aproba exploatarea gazelor de sist si aurul din apuseni cu cianuri era in functie bine mersii. Serviciile secrete romanesti sunt anexele CIA-ului si a serviciilor occidentale, de aceea trebuiesc reformate din radacini dar asta inseamna alungarea lui Johanis din fruntea tarii impreuna cu capii institutiilor de forta, tradatori care trebuiesc judecati si impuscati pentru tradarea intereselor nationale in favoarea unor forte straine. Daca nu deschidem ochi si nu ne luam sorta in maini Romania nu va mai fi decat o colonie a imperilor multinationalelor, o locatie pe harta disputata intre cei mai bogati oameni ai planetei, sforarii din umbra care au pe constiinta miliardele de morti ai secolului trecut si ai inceputului acestui secol din istoria omenirii.

  • Lupule, tu nu esti roman, nici nu scrii romaneste, nu ai putea pune ‘al’ in loc de ‘a-l’… analiza bine condusa pe care ai intreprins-o nu-ti permitea sa gresesti gramatical, daca erai roman; logica intrinseca lucrurilor nu-ti permitea.

  • Sportul national al potentatilor romani… distrugerea !!!!
    O tara merge bine, o distrugem, un guvern merge cat de cat, il distrugem, o institutie merge, o distrugem, un om face ceva bine… il distrugem. Orice este bine in Romania se distruge de catre ambitiile bolnave si egoise personale ale celor care detin puterea !!! Se vrea o colonie si nu o …. tara !!!!