Politică

Nu este revolutie, este reactiune!

Ceea ce vedem pe strada si aminteste ingrijorator de agitatiile publice din timpul ascensiunii fascismului in perioada interbelica, este reactiunea sistemului justitiar – populist, antinational si antidemocratic, fata de actiunile ceva mai robuste ale guvernului unei majoritati parlamentare consistente, de a ii reduce din puterea abuziv confiscata.

the_facebook_revolution_by_rizkallah-d3ale98

Problema suprapopularii penitenciarelor, desi reala, a devenit un pretext care ascunde miza adevarata a bataliei: revenirea natiunii romane la un sistem democratic bazat pe echilibrul institutiilor statului, respectul libertatilor cetateanului si nationalizarea sistemului judiciar, sau mentinerea sub teroarea mafiilor locale care si-au castigat protectia externa prin cedarea independentei nationale si si-au creat ca brat inarmat justitia politizata.

O legislatie penala atat de imprecisa incat lasa acestei “justitii” posibilitatea de a face din oricine un infractor, o procedura judiciara care ii permite selectarea victimelor nevinovate potrivit intereselor de putere schimbatoare si o conceptie super – represiva care aplica unor fapte minore pedepse uriase, nu numai ca au aglomerat penitenciarele, dar au transformat intreaga tara intr-o mare puscarie domiciliata pe un teritoriu sub tutela internationala.

Virulenta reactiei fata de cateva modificari legislative, altminteri timide, promovate de guvern cu sferturi de masura smecheresti (poate mai trebuie si alta data), arata cat de decis este  “statul mafiot”  auto intitulat  “stat de drept”  sa isi apere pozitia dominanta, la nevoie cu pretul tradarii de neam  si al razboiului civil.

Va sti oare natiunea romana sa iasa cu bine din aceasta incercare? Rebeliunea strazii nu anunta revolutia binelui, ci este expresia reactiunii fata de tot ceea ce poate naste o cat de mica speranta pentru mai binele natiunii.

In calitate de detinut politic nu pot face decat sa ma rog: “Doamne, ocroteste-i  pe romani!”

Autor: Adrian Severin

Sursa: Corect News

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • nu cu mult timp in urma Iohannis spunea ca el va face ce-i cere cei din strada,uite ca suntem la poarta lui si-i cerem demisia,care poate fi un gest de onoare,o avea asa ceva????

  • faci bine Severine ca te rogi la bunul Dumnezeu, pe fond ai dreptate in ceea ce sustii, sunt de acord, ceea ce nu-mi place este faptul ca tocmai tu vorbesti!

  • Ce se intampla la noi in strada nu este in spiritul fascismului si nici al nzismului, ci este mai curand in spiritul bolsevismului – totul seamana cu revolutia comunista din Rusia, exact asa s-au comportat oamenii atunci in numele comunismului ateu , crezand ca va curge lapte si miere. Odata ce oamenii au renuntat la Dumnezeu n-a curs decat sange – peste 30 de milione de morti numai in Rusia si peste 200 de milioane in intreaga lume. Este exct aceeasi atitudine “justitiara” dor ca atunci era vorba de burghezie iar astazi este vorba de “penali si puscariasi”. Proletarii de atunci au fost inlocuiti de minoritati si lucratori in multinationale. Romania este pierduta – tineretul n-are habar de parinti, patrie, natiune si Dumnezeu, preferand sa urle ca apucatii.

  • Daca progresistii astia pun mainile pe toate institutiile de forta ale statului, asa cum isi doresc, atunci s-a terminat si cu ultimul surogat de democratie in Romania, care nu va mai fi decat o Colonie plina de sclavi ce trebuie reeducati sub biciul progresistilor. Acum, aceste IUDE dispun la cheie, de presedentie prin slugoiul sasesc, de SRI si DNA si de multele cozi de topor din Justitie. Dar nu dispun inca de Parlament, care tocmai a fost predat de romani PSD-ului, nu din convingere si apreciere, ci ca un instinct de conservare ancestral al poporului nostru care presimte pericolul maxim care o sa se abata asupra tarii si a neamului. Cand vor ajunge sa puna mana si pe Parlament, atunci cercul se va inchide nefast pt poporul roman, caci oamenii de rand vor fi redusi la statutul de “sclavi pe plantatie”, in conditii de Ev Mediu, batjocoriti, umiliti, incipati ca vitele cu semnul fiarei, fara drepturi si libertati si in final omorati, prin vaccinuri obligatorii, epuizare sau prin alte metode.

  • Oameni bun, deschideti ochii! Informati-va!
    Politicienii sunt inutili si daunatori. Dictatura se ascunde in imperfectiunile democratiei. Nimeni nu va face ceva bun pentru noi. Doar noi putem schimba, iar schimbarea incepe cu fiecare dintre noi!
    Identificati raul si actionati in consecinta. Nu luati informatiile doar de la TV, doar de la partide, mafie, multinationale.
    Tara e a noastra, impreuna cu toate resursele. Putem oricand sa refuzam supunerea acestui regim imperialist. Avem suficiente resurse sa supravietuim fara UE, dar trebuie sa fim uniti. Putem oare sa gasim un limbaj comun in limba romana?