Politică

Ne-am luat casa înapoi!

Klaus-Iohannis-declaratii-dupa-societatea-civila-6-nov-2015aNe-am luat casa înapoi, știu, de fapt nu înseamnă mare lucru, ei și-au luat o întreagă țară dar, spre deosebire de ei, noi avem răbdare și mai ales, noi avem dreptate. În ultimii doi ani am asistat la o propagandă asemănătoare cu cea făcută de Goebbels și cu mult mai agresivă decât cea ceaușistă,  care ne-a picurat în ureche că domnul președinte Iohannis este imaculat, că el are dreptul să acuze pe oricine de orice, dar mai ales să-și acuze adversarii politici de corupție pentru că el este atât de departe de acest fenomen încât îl rostește silabisit, pentru că îi este impropriu.

După anii aștia de propagandă, după dosarele fabricate pentru orice politician care îndrăznea să ridice glasul, după ce Victor Ponta este efectiv obligat să plece de la Palatul Victoria de ”vocea străzii”, care însemnă mai puțin de 5% din numărul de cetățeni care l-au ales, după desemnarea unui premier mai mult decât indoielnic, dar prezentat ca un ”tehnocrat european” care ne va scăpa de corupție, președintele Klaus Werner Iohannis este astăzi, un corupt dovedit.

”Curtea de Apel Brașov a respins astăzi recursul prin care Klaus Iohannis a încercat să își salveze casa pe care o deține în centrul Sibiului. E vorba de casa luată de la stat, cu acte false, al cărei parter l-a închiriat, acum 14 ani, băncii Raiffeisen – câștigând, în acest fel, aproximativ 320.000 de euro.”[1]

Klaus Werner Iohannis – „Corupţia este duşmanul competiţiei libere, un flagel care blochează deopotrivă dezvoltarea civică, investiţiile străine, iniţiativa şi inovaţia” se arată într-un discurs al președintelui, cu care sunt total de acord. Corupția ucide s-a strigat la Universitate, și președintele a fost de acord, în aceste condiții rămâne de văzut dacă același președinte Iohannis își va armoniza faptele cu vorbele și va demisiona.

5 motive pentru care președintele Klaus Iohannis trebuie să-și dea demisia de onoare

În cazul politicienilor putem vorbi foarte rar de onoare, în cazul domnului Iohannis se aplică, în mod evident, aceeași măsură ca și în cazul celorlaltor politicieni, dar aduc astazi în discuție onoarea, tocmai pentru că actualul președinte îi cerea, acum câteva zile, demisia de onoare luiVictor Ponta.

  1. Ați promis o altfel de politică, ați promis că nu vom asista la un regim ”Băsescu 2” și că veți asigura o bună comunicare cu guvernul (acum, este ilar că cineva a crezut că puteți asigura o bună comunicare, când este evident că nu puteți comunica coerent în genere).
  2. Ați folosit moartea celor din clubul Colectiv pentru a da jos un guvern legitim.
  3. Ați preluat mesajele anti-corupție, dumneavoastră fiind un personaj profund corupt (acum și dovedit  corupt) care a beneficiat mereu de sprijinul sistemului.
  4. Ați ignorat o propunere de premier din partea unei coaliții parlamentare ce deținea majoritatea în Parlament pentru a desemna o persoană agreată de dumneavostră.
  5. Ati vorbit în campania electorală de renunțarea la imunitate, bănuiesc că în situația actuală acestă măsură iese din discuție.

Bineînțeles că Iohannis nu-și va demisia, că propaganda ”de dreapta” va găsi scuze și toată lumea va ajunge la concluzia că a fost o mare neînțelegere. Probabil în februarie, acest subiect nu va mai exista, dar este datoria noastră, a celor care încă mai gândesc să nu uităm că președintele Klaus Iohannis a beneficiat timp de 14 ani de foloase necuvenite, obținute cu acte false.

[1] http://www.riseproject.ro/iohannis-a-pierdut-casa-fabrica-de-bani-luata-de-la-stat/

Autor: Alexandru David

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • “În ultimii doi ani am asistat la o propagandă asemănătoare cu cea făcută de Goebbels”. NUUU! Propaganda lui Goebbels era mult mai inteligenta, mai omenoasa, mai decenta decat asta basiato-iohanista. Hitler si Goebbels recunosteau ca este propaganda, nu o numeau relatii cu publicul. Chiar exista un minister numit al propagandei. Goebbels macar era sincer.

  • Un asemenea individ, corupt şi de asta şantajabil, va executa întocmai orice ordine venite din afară pentru a-şi pune cît mai repede Ţara pe chituci. Că doar după “guvernul meu”, urrmează “Ţara mea”, nu-i aşa ? De parcă a adus-o teutonul cu el subsuoară, odată cu actele false cu care a obţinut fraudulos un bun ce nu-i aparţinea !
    Refuz să mă reprezinte un asemenea individ, nici la nivel de scară de bloc, nu la nivel de Ţară !
    Demisia !
    Simplă !
    Că de unde, onoare ?

  • – Jaf imobiliar la Sibiu, retrocedări ilegale către FDGR, succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German
    http://bit.ly/1F0rpbL

    – Cum au zburat de pe Aeroportul Sibiu peste 100 de milioane euro. Un gheșeft al primarului Klaus Iohannis, în colaborare cu fostul șef al CJ, Martin Bottesch
    http://bit.ly/1gNqz8M

    – Expropierea românilor si scopul final: Transilvania, numai pentru proprietari unguri si germani, românii in gazdă!
    http://bit.ly/1KToK3K

    – Un sfert de secol de retrocedări ilegale
    http://bit.ly/1IT7AQ1

    – Inconştienţă, prostie sau corupţie: avem grofi despăgubiţi a treia oară
    http://bit.ly/1YYejUb

    – Orașul românesc care a ajuns zestrea unui criminal de război
    http://bit.ly/1MhwcVi

  • Daca ciolanis este colonel de securitate, cum se svoneste, si am suficiente motive sa cred acest lucru, atunci de ce sa ne miram ca a facut acelasi lucru ca si ceialalti securisti; si-au insusit averea poporului roman !
    Ce veti spune cand se va afla ca el a vandut copiii pentru organe ?