Politică

Mare ghinion a avut România că s-a pricopsit cu un preşedinte care ne lucrează „pe la spate” de la distanţă şi la fără frecvenţă!

O oală sub presiune! Asta-i România în acest moment! Iar Iohannis măreşte într-una flacăra aragazului, asmuţind o parte a populaţiei împotriva celeilalte! Koveşi, „capo di tutti capi”, este buba cu puroi, care trebuie urgent incizată!

Klaus-Iohannis-presidential-campaign

Pe Iohannis îl are la mînă sistemul, dar şi el şi şefa D.N.A. au pus statul de drept în pericol, din postura unor curele de transmisie ale unui mecanism din afară, care doreşte federalizarea României. Adevăratele manifestaţii pentru binele poporului sînt cele din faţa palatului Cotroceni. Acolo se cere demisia „nazistului” Klaus Werner Iohannis şi a Codruţei Koveşi.

În număr tot mai mare de la o zi la alta, protestatarii huiduiesc şi scandează: „Pas cu pas, vom scăpa de sas”, „Ghinion, ai rămas fără binom!”, „Iohannis, penalul penalilor!”, „Vânzătorul de copii!”, „Iohannis Trădătorul!”, „Jos infractorul Iohannis!”, „Huo mass-media securistă!”, „Votul meu contează!”. „Jos labele de pe popor!”, „Nu avem nevoie de un tiran!”. „D.N.A., fără cucuvea!”, „Să plece şi cucuveaua mov!”, „Iohannis şi ai lui, trădătorii neamului!”, „Demisia! Iohannis!”, „Iohannis, primul penal al ţării!”, „Iohannis să lase poporul în pace!”.

Un penal care strigă penalii

Trei zile pe săptămînă! Marţi, miercuri şi joi! Atîta e la post Iohannis! În caz că nu e în excursii, peste graniţă! Dar, ca unuia căruia îi lipseşte ideaţia, cultura generală, componenta cognitivă şi moralitatea, şi atunci cînd e la Cotroceni, trage sfori, dă foc, sapă neamul românesc la rădăcină, calcă Constituţia în picioare, nu vrea ca românului să-i fie mai bine, se „pune” în drum şi blochează bugetul, astfel ca românii să nu mai primească măriri la salarii şi pensii, supervizează „pas cu pas” „treaba mare” a agitatorilor, infiltraţilor şi acoperiţilor amestecaţi printre manifestanţi, bate din picioare sau se trînteşte cu fundul de pămînt, dacă schema nu-i iese cum vor muşchii lui de profesor-meditator! Huiduit de mii de români, vinerea ia calea Sibiului, păzit de un convoi de maşini oficiale (navetă privată pe banii statului) sau ne sfidează de pe pîrtia de schi, umăr la umăr cu personaje aflate în slujba concernului care taie şi vinde pădurile României… şi se întoarce abia luni la Cotroceni, cu o falcă în cer şi cu una în pămînt, precum un hoţ care strigă hoţii! Deci, cam trei zile pe săptămînă se „stoarce” Iohannis la lucru!

„O gaşcă de oameni politici cu probleme penale”, aşa a numit Iohannis Guvernul! Oameni buni, da’ Iohannis, ăsta, cu dosar în instanţă pentru fals, uz de fals şi foloase necuvenite, şi cu alte capete de acuzare în aşteptare, cum poate fi numit? Cumva, „primul penal al ţării!”? Neam prost pur-sînge? Ca să nu mai vorbim de Nicuşor Dan (de averea nejustificată şi finanţările din campanie), văzut alături de procurorul general al României, Augustin Lăzar, la un chef, potrivit RTv. Mare ghinion a avut România că s-a pricopsit cu un preşedinte care ne lucrează „pe la spate” de la distanţă şi la fără frecvenţă!

Şeful chiloţiadei de la metrou

Un alt neam prost pur-sînge, filmat în miez de iarnă în chiloţi la metrou, în aşa-zisa zi a umblatului fără pantaloni, oengistul Florin Alexandru Bădiţă, „un ins căzut în animalitate”, exemplarul care vrea cu tot dinadinsul infestarea populaţiei creştine a României cu microbul prostituţiei americane, cu microbul manifestaţiilor de stradă, că doar de acolo s-a răspîndit kiloţiada şi destrăbălarea stradală în lume, a creat un cont pe feisbucul astă manipulator de iohannişti, un cont numit, după vorba minţii înguste din vîrf, „Corupţia ucide”. Pe acea pagină, Bădiţă cere bani fără jenă, zice dubiosul, necesari manifestaţiilor împotriva guvernului legal al României! „Am deschis un cont pentru donații”, scrie oligoelementul! „Scopul este să folosim banii strânși pentru organizarea logistică a protestelor din Bucureşti. Vom face un raport săptămânal cu toate lucrurile achiziționate şi-l vom posta pe pagină”, scrie agitatorul.

Florin Bădiţă declara pentru Metropotam că, unul din obiectivele sale este acela de a organiza un eveniment care „implică o bâtă şi lucruri pe care să le spargem”. Deci, violenţa cu „V” mare! Cam ăştia sînt susţinătorii lui Iohannis, pe lîngă „dirijorii” celor aduşi cu de-a sila şi cu ameninţări că-și vor pierde slujbele. Conform aceleiaşi surse, Florin Bădiţă vrea să lupte pe viaţă şi pe moarte cu „îndoctrinarea religioasă din şcoli” şi să se „bată cu Biblia în 6 ore”. Vedeţi cum ateii şi descreieraţii sînt lăsaţi să altereze societatea românească! Regretabil e că tot mai mulţi naivi pun botul la mizeriile lui şi îl urmează precum oile, spre prăpastie. Arestaţi-l domnule chestor pe instigator! Probabil, Florin Bădiţă, unul din organizatorii de faţadă ai manifestaţiilor neautorizate din Piaţa Victoriei, omul plin de idei induse, îi va cere lui Iohannis într-o bună zi zi contraserviciul de a se „despantaloniza” la metrou, alături de alţi idioţi prinşi în plasă! Sau poate un scaun în Parlament! Mintea lui Iohannis, puţină, ce-i drept, va accepta fie una, fie, alta. Unor idioţi ca ăştia (Nicuşor Dan, Cristian Şoimaru, Darrell şi Sharon Desrosiers din Canada, Raegan Joy Glugosh din California, Dan şi Mardell MacTavish din Canada, Ruben si Rachelle Mihai, Alexandru Popp şi Ileana Cernat etc – Ioan Spânu – Gândul) ar trebui să li se permită accesul în public doar sub supraveghere. Cetăţenii de bună credinţă nu trebuie obligaţi să suporte dezbinarea, agresivitatea şi nesimţirea! O evaluare psihiatrică a preşedintelui, a şefei D.N.A. şi a celor care ocupă funcţii importante este imperios necesară. În public şi cu martori! Animalele sălbatice de pradă trebuie să stea în ţarc sau să poarte botniţă! Am încredere că românii nu se vor mai lăsa păcăliţi de astfel de oligofreni şi idioţi care înfig cuţitul în spinarea României! Ăştia trebuie izolaţi şi făcuţi inofensivi, conform legii.

În curte la Cotroceni cîntă cucuveaua

Protestatarii lui Iohannis din Piaţa Victoriei cu căţei, copii şi purcei, i-au provocat o plăcere vecină cu nirvana lui Iohannis, de aceea a ales asceza pe pîrtia de schi! Nu înainte de felicita părinţii iresponsabili, care încălcînd legea o dată cu paiaţa cu giacă roşie, şi-au adus minorii şi sugarii le proteste. În schimb, s-a făcut tărăboi cînd un manifestant împotriva lui Iohannis a venit la Cotroceni cu o cucuvea vie. Vezi, Doamne, cucuveaua ar fi fost suferit de frig, astfel s-ar fi încălcat legea protecţiei animalelor. Mare alertă şi în sînul autorităţile sanitar-veterinare! De aia au trimis o ambulanţă veterinară în mijlocul manifestanţilor din Piaţa Victoriei, o maşinărie dotată cu tehnică de ultimă generaţie, bună de prăjit creierii mulţimii şi, în special, pentru salvarea cucuvelei mov.

Şi preşedintele Raiffaissen Bank, Van Groningen a fost văzut la proteste! Ăsta a făcut sute de milioane pe cîrca statului şi a cetăţeanului român şi a dat România în judecată la instanţele internaţionale din cauza legii dării în plată! Că doar unei filiale Raiffaissen a închiriat Iohannis casa din Sibiu, obţinută cu acte false! Apoi, se aude în toată ţara cum cîntă cucuveaua mov în curte la Cotroceni! Dacă tot vorbeşte într-una despre moralitate, într-un argou de penali, e timpul ca Iohannis să-şi asume repetatele încălcări ale Constituţiei, dosarul din instanţă pentru fals şi uz de fals, faptul că a pus umărul din greu la tunul de 15 miliarde dolari, din retrocedarea către Forum Democrat al Germanilor din România (succesoarea organizaţiei naziste „Deutsche Volksgruppe in Rumänien”) a unor importante imobile de patrimoniu naţional! Guvernul Grindeanu a fost acuzat c-a lucrat noaptea, la programul de guvernare! Da, a lucrat noaptea, dar pentru cetăţeanul român. Tot noaptea a lucrat şi guvernul Cioloş, cel mai întunecat guvern din istoria postdecembristă, dar nu pentru cetăţean, ci pentru interese străine Țării, pentru privilegiile, salariile şi pensiile nesimţite ale parlamentarilor şi preşedintelui. Ordonanţa de mărire a veniturilor demnitarilor a fost întocmită tot în miez de noapte! Justiţia nu se face în stradă, nu poate fi terfelită după voia protestatarilor manipulaţi de minţi diabolice. Ori Iohannis asta doreşte. Îi aşteptăm demisia cerută de manifestanţi: „Pas cu pas, vom scăpa de sas”. Nu el spunea că acordă tot ceea ce îi cere strada? După maimuţărelile ruşinoase din Parlament, nemaiîntîlnite la niciun preşedinte de stat, după doi ani de erori grave, încălcări ale Constituţiei României, trădări şi totalitarism, Iohannis a scăzut drastic în sondaje, înregistrînd un umil 20%. Degeaba a luat lecţii de dicţie şi oratorie! Nu-l ajută deloc cultura generală! Grimasele oribile, ardelenismele şi rîsul sfidător îi trădează caracterul deplorabil, orgoliile, teama şi lipsa de bun simţ.

Un alt neam prost pur-sînge de-a dreapta lui Iohannis

Prelungirea manifestaţiilor din Piaţa Victoriei nu-i decît o acţiune antiromânească de amploare, cu participarea unor instituţii din România, de care Iohannis nu e străin. Iohannis nu a transmis niciun mesaj de încetarea a protestelor, niciun mesaj la calm şi mediere, așa cum prevăd îndatoririle și obligațiile Președintelui României. Iohannis a reuşit să creeze o traumă naţională! Un război între servicii şi instituţii ale statului, un atentat la Siguranţa naţională, fapte de vinovăţie, pe care trebuie să şi le asume, dimpreună cu cei peste trei sute de ultraşi incendiatori şi violenţi. Dacă refuză, îl vom ajuta noi! „Jos Cucuveaua mov!” „Jos Iohannis!” strigă manifestanţii la poarta Cotroceniului! Mare sfidare şi neruşinarea să încerce să-i mituiască cu un pahar de ceai pe protestatarii care îi cereau demisia. Românii nu şi-au vîndut demnitatea pe un ceai, şi i-au refuzat gestul batjocoritor. Demisia, Iohannis! Studenţii din Piaţa Victoriei au fost aduşi pe gratuitatea dată de guvernul Grindeanu, pe care guvernul de cioloşişti-iohannişti n-au vrut s-o acorde. Să vedeţi neobrăzare pe unul, Goţiu! Cel care cu cîţiva ani în urmă îi aducea, pe bună dreptate lui Iohannis, cele mai grele acuze în publicaţia „România curată”, cel care dormea pe rupte în Parlament tocmai cînd se dezbătea bugetul! Acest Goţiu cu pletele în vînt a dat cinstea pe ocară şi merge acum de-a dreapta lui Iohannis. Vedeţi cum parveniţii îşi schimbă blana şi îşi împrumută oasele între ei! După circul de două parale pe care l-a făcut în Parlament, Iohannis s-a prăbuşit şi mai mult în sondaje! Demisia lui Iohannis este o necesitate de mare urgenţă! Vrem demisia unui preşedinte corupt, protejat de imunitate şi servicii! Într-o mai veche postare pe feisbuc, Iohannis declara că se află printre politicienii care vor trebui să plece, pentru a asigura o schimbare reală: „Toţi, dar absolut toţi (cei din societatea civilă) aşteaptă să vină în faţă politicieni noi, politicieni care nu au avut nimic de-a face cu corupţia, care nu au fost urmăriţi penal, care nu au făcut afaceri dubioase…”. Potrivit acestei declaraţii şi luînd în considerare afacerile imobiliare de la Sibiu, unde Justiţia s-a pronunţat că Iohannis a intrat cu acte false şi ilegal în posesia unor case, vrem ca preşedintele să pună în practică propriile declaraţii! Adică să stingă lumina şi să plece! Excursionistului îi stă bine cu drumul!

Autor: Maria Diana Popescu

Sursa: Art-Emis

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu