Politică

Legea porcului lui Orwell, actualizată de Dragnea!

download (1)În înalta lor (ne)înţelepciune, butoniştii de la guvern, adormiţii neamului şi lefegii autohtoni, puşi în slujba Noii Ordin Mondiale (N.W.O.), scot pe bandă rulantă diktate restrictive şi înrobitoare pentru cetăţenii Ţării. Dau circulare şi ordine pentru eliminarea Limbii Române şi a Istoriei Neamului Românesc din programa şcolară, introduc noi „discipline” cu efect sedativ pentru conştiinţa naţională, scopul fiind controlul total al minţii românilor. Totul este parte dintr-un plan de „privatizare” a lumii, de predare a întregului control social, economic şi militar în mâinile unor corporaţii patronate de „dumnezei” de conjunctură.

După ce deputatul Marius Manolache a declarat cu aroganţă „fără frontiere”: „nu putem să punem egalitate între un demnitar şi un cetăţean normal, fie el muncitor, inginer sau medic”, iată că un alt „luminat” (mercenar al aceluiaşi partid, la fel de dăunător cetăţenilor ca şi celelalte), nu de Cel de Sus, ci de „raza” emisă din Turnul Babel de la Bruxelles, a aruncat pe băncile Casei Poporului o aberaţie legislativă criminală, prin care se vrea punerea zăbalei în gura mass-media şi a oricărui cetăţean al României, care are o altă opinie decât cea drăgănisto-bruxellesistă.

Aşa-numita Lege anti-defăimare oferă steaguri false sub camuflajul cărora se va aplica muţenia totală a libertăţii de exprimare, mai drastic decât pe timpul ocupaţiei sovietice sau, potrivit altor păreri, precum în Coreea lui Kim Jong-un. Amenzi astronomice şi pedepse cu închisoarea sunt propuse pentru „disciplinarea” celor care vor mai îndrăzni să arate oamenilor cruda realitate şi instaurarea regimul neo-sclavagist pe care îl impune Noua Ordine Mondială prin oficina sa, via „Guvernul meu” & Co. De parcă n-ar fi fost destulă încălcare a Constituţiei României prin condamnabila Lege 217/2015!

Sub diversiunea „steagurilor false” de tipul „toleranţă”, „nediscriminare” şi „multiculturalism”, condamnatul de ieri şi pocăitul comisionar de azi al N.W.O., atacă legea fundamentală a Ţării, Constituţia României jucând pe cartea Înaltei Porţi. Vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans a somat statele Uniunii Europene să legifereze căsătoria între persoane de acelaşi sex: „Comisia ar trebui să avanseze şi să încerce să obţină ca toate statele U.E. să accepte căsătoria între persoane de acelaşi sex ca pe celelalte căsătorii”. Atunci, să ne mai întrebăm de unde vine „lumina”? Proiectul „Legii lui Dragnea”, deşi a trecut nu doar de Senat, ci şi de Comisiile Juridică şi pentru Drepturile omului din Camera Deputaţilor, nu a mai fost dezbătută şi votată la data planificată (miercuri, 10 februarie a.c.) în plenul Camerei Deputaţilor. După o dispută de două ore, Valeriu Zgonea a recunoscut că regulamentul nu a fost respectat, neomiţând să precizeze: „Regulamentul a fost în ultimii 26 de ani încălcat sistematic. În funcţie de interese. A devenit cutumă. Cutuma bate regulamentul. Dacă erau cinci zile, lumea era mai frumoasă?”. După cum, pertinent şi raţional, s-a exprimat dr. Virgiliu Gheorghe: „[…] punerea la index a acestui subiect (homosexualitate – n.r.), transformarea lui într-un tabu care nu poate fi pus în discuţie”. Sintagma „extraordinar de sensibilă” nu este decât o exprimare eufemistică, corectă politic, prin care homosexualitatea ne este propusă ca una dintre dogme, o parte a discursului public occidental, o impunere în fundamentarea unei noi ordini morale a lumii. […] Legalizarea căsătoriei între homosexuali şi adopţia de copii de către aceştia deschide cutia Pandorei, pentru că redefineşte familia şi scopurile ei, produc mutaţii teribile în percepţia colectivă şi individuală relaţiile dintre bărbat şi femeie şi a dragostei naturale a părinţilor pentru copii. Instituţionalizarea atracţiei homosexuale şi punerea ei sub umbrela familiei atrag, în mod logic, instituţionalizarea căsătoriilor poligame sau a căsătoriei poliamoroase (căsătoria unui număr oarecare de bărbaţi şi femei), dar şi a pedofiliei, că şi ei susţin că-i iubesc pe copii şi le vor numai binele. […] Dacă homosexualii, adică minoritatea sexuală, susţin o minciună pe post, indiferent de post, canalele respective nu sunt obligate să prezinte şi punctul de vedere al majorităţii. Aşadar, potrivit acestei legi, toţi suntem egali, dar homosexualii sunt mai egali decât majoritatea heterosexuală, că aşa a profeţit Orwell în «Ferma Animalelor»” şi, spun eu : aşa se fac legile în România!

Alăturând cele relatate prevederilor gestapovistelor legi – a porcului lui Orwel şi a lui Dragnea -, constatăm că, în cazul punerii în aplicare a acestui condamnabil abuz, vor fi înfiinţate noi structuri poliţieneşti numite „Departamentul pentru promovarea demnităţii umane şi toleranţei”. Toate instituţiile statului fiind obligate să deţină un departament special de „luptă împotriva defăimării sociale!”, adică un fel de „Gestapo” intern. De asemenea, „Legea lui Dragnea” va fi impusă ca model tip „Hitlerjugend” în şcoli, iar evaluarea cadrelor didactice va fi condiţionată de prevederile strâmbe şi neconstituţionale ale mizeriei legislative menţionate. Televiziunile se vor supune şi toate instituţiile statului vor raporta anual executarea întocmai a prevederilor dictaturii neonaziste impuse.

Ca să fie meniul complet, Centrul Naţional pentru Combaterea Discriminării (C.N.D.C.) situat pe poziţia de „Sicherheitsdienst” ae prelua prerogativele, iar instanţele de judecată nu vor mai judeca plângerile, ci doar le vor înregistra, iar hotărârea se va comunica numai C.N.C.D. Citând, putem face o paralelă între „Lege Dragnea” şi romanul distopic „Ferma animalelor” al lui George Orwell, asemănarea dintre personajele Liviu Dragnea şi Porcul lui Orwell fiind izbitoare. „Cu trei zile înainte de a muri, Porcul le arată animalelor cât de periculos este Omul: «Pentru ce continuăm să trăim în aceste condiţii de mizerie? Pentru că aproape întregul produs al muncii noastre ne este furat de fiinţele omeneşti. Iată, tovarăşi, răspunsul la toate problemele noastre! El se rezumă la un singur cuvânt: Omul! Omul este singurul nostru duşman adevărat. Scoateţi Omul din scenă şi cauza fundamentală a foametei şi a muncii excesive este abolită pentru totdeauna! Omul este singura fiinţă care consumă fără să producă. El nu dă lapte, nu face ouă, e prea slab ca să tragă plugul, nu poate fugi destul de repede ca să prindă iepuri. Cu toate astea, el e stăpân peste toate animalele». Şi încheie apoteotic: «nu vă uitaţi niciodată datoria de duşmănie faţă de Om şi toate cele legate de el»! […] alţi doi porci mai tineri au preluat misiunea de a împlini Revoluţia: porcii Snowball şi Napoleon. Primul lucru pe care l-au dat mulţimii de dobitoace din Fermă a fost un fel de Lege a defăimării, asemănătoare cu Legea lui Dragnea, care avea doar 7 precepte, ultimul fiind: „Toate animalele sunt egale”.

„[…] Dacă tăcem şi nu reacţionăm în continuare la aceste măsuri abuzive ne îndreptăm cu paşi repezi către un nou totalitarism. Unul însă mai cosmetizat, deocamdată, care, prin ideologiile neomarxiste promovate, nu face altceva decât să distrugă familia, credinţa şi educaţia noilor generaţii. Cauza aceasta nu este a mea sau a dumneavoastră, ci este cauza întregii lumi care iubeşte libertatea, adevărul şi, în ultimă instanţă, familia şi această minunată lume pe care ne-a dăruit-o Dumnezeu”. Ar fi o aberaţie infantilă din partea lupilor de la Putere să ne considere nişte oi ce pot fi mânate spre prăpastie fără a ne opune.

Autor: Ion Maldarescu

Sursa: Ziarul Natiunea

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Iata ca aproape am ajuns la situatia in care, nici in cele mai cumplite cosmaruri nu credeam ca vom ajunge vreodata in Romania “democratica” a anului 2015: incalcarea pe fata, cu Constitutia in mana, a unui drept fundamental al fiintei umane si anume libertatea de expresie. Ar trebui sa fie evident pt toata lumea, ca ideea acestui proiect de lege nu apartine zarzavagiului si hotului de bani publici din Teleorman, Dragnea, caci acest “taran cu maserati” nu poate avea alte idei decat, cum sa mai ia vreun comision sau vreo spaga,sa-si mai construiasca vreun palat sau sa-si puna apropiatii in functii publice, ci sunt pregatite din timp in laboratoare demonice din afara Romaniei.
    Asa ca , daca nu vrem iarasi, ca o minoritate infima sa-si impuna punctul de vedere malefic in defavoarea cetatenilor obisnuiti, trebuie sa iesim hotarati in strada si sa protestam cu toata taria fata de aceasta barbarie strigatoare la cer, care ni se pregateste.
    Atunci cand discriminezi un intreg neam, asa cum o face Dragnea prin legea sa infecta si draceasca, pedeapsa prin amenda nu mai este suficienta, oricat de mare ar fi aceasta, caci aici se impune clar, plutonul de executie.