Politică

Iulian Capsali: Macrou cu ciocolată à la parisienne

Tur doi între bancherul Macron, o Hillary cu pantaloni şi cravată, candidatul artificial al Sistemului (globalist) şi Le Pen, candidata dreptei seculariste.

macron_rothschild_1

Este exact ce se prevedea, pentru că pe gaullistul Fillon, probabil candidatul cel mai robust din punctul meu de vedere, l-au executat cu ”anticorupția”, fiind jupuit în piața publică (presa mainstream).

Neoliberalii lucrează simplu, cu concepte grosiere: Fillon şi Le Pen, ambii indezirabili, sunt, ca şi Trump în SUA, candidații lui Putin. Evident, nu?
Prevăd o victorie finală a lui Macron, pentru că Franța, ca şi Europa de V în general, este mult mai secularizată decât SUA, iar stângismul este endemic. Toți intelectualii români care au fugit în Franța în vremea comunismului au fost sufocați de marxismul elitelor găsite acolo, care până la un moment dat nu permiteau nici măcar să fie expuse public atrocitățile de dincolo de Cortina de Fier. Nu uitați că ideile lui Pol Pot au fost forjate în atmosfera Sorbonei, unde îşi făcea studiile. Deci nicio şansă, Macron va câştiga împotriva ”fascistei rusofile” care va atenta la democrația strălucitoare ca lama ghilotinei din Place de la Concorde.
Însă pronosticul meu este că Marine Le Pen va câştiga din primul tur următoarele alegeri, dacă nu va fi o catastrofă planetară (un război mondial de ex.)

Din aceste alegeri va câştiga Uniunea Europeană, care se va mai târâ o perioadă, dar va pierde Franța, distrusă deja de multiculturalismul pe fondul anti-creştin al elitelor iluministe, ”revoluționare” (masonice).

Mes enfants, oricum va fi nasol. Lumea din Bătrânul Continent nu mai are vlagă să reziste la ispita ideologică pe fondul exilării creştinismului din cetate. Noi, europenii, nu mai avem proprietatea de a fi vechi, nobili. Suntem doar nişte hipsteri onanişti cu reumatism şi scleroză, care şi-au uitat trecutul şi îşi îngroapă, fără popă, viitorul.

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali