Politică

Iulian Capsali: Dezintegrarea ca proiect politic

12241179_1514426958883453_6112235193364697821_nAcest guvern este o mare cacealma neoliberală – nu că eu nu aş fi bănuit de la început intenţiile celor care au manipulat mişcările de stradă profitând de tragedia umană din “Colectiv”.

A fost dat jos un guvern care funcţiona onorabil, toată presa de acum două zile anunţând că România a înregistrat cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană în trimestrul al treilea al acestui an, conform estimărilor preliminare publicate vineri de Oficiul European pentru Statistică (Eurostat).

Pionul otrăvit din vechiul guvern a fost în mod cert Oprea, care va fi folosit în toate combinaţiile murdare de acum înainte, inclusiv ca să susţină acest guvern de cyborgi tehno.

A fost dat jos guvernul Ponta pentru ca să avem un guvern ce este direct condiţionat din partea FMI şi BERD. Pentru că nimănui nu-i convine ca România să scoată capul din mizeria politicilor corporatiste, ea trebuind să fie complet disfuncţională la nivelul politicilor economice.

Un guvern care să susţină producţia internă, IMM-urile şi, punctul nevralgic de care NIMENI NU VREA SĂ SE ATINGĂ, AGRICULTURA, care ar putea să scoată definitiv România din starea de sclavie economică şi implicit de sărăcie, încă este un deziderat care se pierde în rumoarea crizelor mediatice.

Avem astăzi un guvern de sorginte băsistă – cu o fantomă macovistă la justiţie care și-a început cariera în Fundația SOROS -, emanat dintr-un proiect care a dus România la faliment economic și social.

Justiţia este instrumentul prin care economia românească este îngenunchiată în faţa marilor oligopoluri, pe lângă demantelarea partidelor politice viabile.

Dacian Cioloş este doar un exponent al forţelor externe ale “pieţelor libere”, iar cei care cred că asta poată să ţină loc de viziune strategică pentru dezvoltarea economico-socială a unui stat care ar trebui să fie important în zonă, suferă de naivitate congenitală.

Membri în CA al marilor corporaţii, miniştri? Nu este o glumă!

Aşa, România nu poate decât să rămână la un nivel de mediocritate statală, cu o voce castrată în politica europeană, nu mai vorbim de cea mondială, unde nu mai există.

Iar accentul pe ideologia Corectitudinii Politice va deveni mult mai pregnant de acum înainte.

“Tinerii frumoşi şi liberi”, cu largul sprijin al serviciilor şi al presei controlate, au pus din nou umărul la disoluţia statală românească în Marele Proiect Globalist.

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali