Politică

Emmanuel Macron, un Nicușor Dan al francezilor

Marine Le Pen știe mai toată lumea cine este, așa că să-l analizăm puțin pe Emmanuel Macron, celălalt „finalist” de la prezidențialele din Franța.

15805686-emmanuel-macron-prodige-politique-ou-narcisse-ivre-de-lui-meme

Macron are 39 de ani și este un produs tipic al globalismului progresist, un fel de Nicușor Dan, dar mai charismatic și mai descuiat la minte. La fel, pseudo-partidul lui, „En Marche!” – chipurile anti-sistem! – este identic, până la suprapunere, cu USR-ul românesc, fiind înființat tot așa, în pripă și parcă la comandă, cu doar un an în urmă.

Fără o doctrină clară și asumată, cu candidați de „strânsură”, atât de dreapta, cât și de stânga, plus un electorat dezorientat, provenit de la foștii votanți ai partidelor clasice (socialiștii de stînga și republicanii de dreapta) care s-au perindat la putere și au dezamăgit, „En Marche!” se vrea un partid anti-sistem, deși este o creație a „sistemului” – ca și Uniunea „Salvați România!” (USR) –, iar Emmanuel Macron este o maimuțică ascultătoare, care execută ordinele magnaților financiari mondiali, adică șefii iudeo-masonilor globaliști. „En Marche!”, această ciudățenie fabricată în laboratoarele stăpânilor de sclavi, reprezintă un melanj, coroziv pentru societate, între neoliberalism și neomarxism, chiar dacă aceste două ideologii sunt aparent diametral opuse. Certe sunt orientarea acestei formațiuni hibrid către globalism, via UE și o pregnantă orientare anti-naționalistă. Regăsim aceiași membri de partid și un electorat identic și la USR-ul anti-naționalist și cosmopolit de la noi. Cică, atât „En Marche!”, cât și „Uniunea „Salvați România!” (USR), sunt anti-sistem. Aiurea, praf în ochii naivilor! Ambele clone politice sunt creații ale „sistemului”, aruncate pe piața electorală ca forțe proaspete pentru perpetuarea pseudo-democrației dezastruoase pentru toate popoarele, cu aceleași obiective ale globalizării, multiculturalizării și restul ingredientelor „politically correct”.

Cu mare priză la tinerii frumoși și liberi francezi, până și gerontofilia lui Macron – căsătorit cu fosta lui profesoară de franceză, mai mare cu 24 de ani decât el – este prezentată de către propaganda creierelor spălate ca fiind dezinhibiție și nonconformism. Adică, femeia, măritată și cu copii, l-a corupt atunci când pămpălăul era minor, avea 17 ani și l-a păcălit să o ia de nevastă, după ce și-a abandonat familia și l-a urmat la Paris, iar acum cei doi pozează în repere morale avangardiste.
Propaganda „tefelistă” (Tinerii Frumoși și Liberi – TFL), ca să fie penibilă până la capăt, îl compară pe gerontofilul francez cu Donald Trump, care – să vezi coincidență! – este mai în vârstă decât soția lui tot cu 24 de ani. Legea nescrisă a parteneriatului heterosexual spune că bărbatul trebuie să fie mai în vârstă pentru ca prin maturitatea lui să poată proteja femeia. Diferența normală merge până la maximum zece ani, peste această limită deja sunt interese financiare, că dragoste nu cred că mai poate să fie!
Dar opțiunea lui Trump este de înțeles. Ia întrebați un bărbat de 39 de ani, cât are Emmanuel Macron, dacă preferă o soție de 59 de ani sau una de 19 de ani, diferența față de el fiind aceeași (20 de ani) și vedeți ce o să aleagă. Doar un nebun ar opta pentru prima variantă! Soția lui Macron nu are „doar” 59 de ani, ci 63…

Autor: Marius Albin MARINESCU

Sursa: Justitiarul

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Napoleon se rasuceste in mormant. Franta a devenit vasalul Germaniei si a evreimii mondiale. Germania are 100 milioane morti pe constiinta si vrea sa joace tontoroiul in Europa. Este timpul ca poporul francez sa se trezeasca la realitate si sa ceara iesirea rapida din capcana UE. Apoi este timpul Italiei, Spaniei si a altor popoare din batrana Europa. Germania trebuia zdrobita in 1945 si impartita intre statele care au fost atacate de ea. Germania trebuia stearsa din Europa pentru monstruoasele crime facute in secolul XX. Tinerii germani de azi, trebuie sa plateasca pacatele parintilor si bunicilor lor, de ieri.