Politică

Dr. Paul Craig Roberts – E foarte posibil ca CIA să fie in spatele asasinării lui Boris Nemțov la Moscova pentru a da vina pe Putin

cia_seal_menCea mai mediatizata stire zilele acestea din Moscova, este asasinarea lui Boris Nemțov. Dr. Paul Craig Roberts a vorbit astazi pentru King World News despre CIA și uciderea lui Nemțov. Aceasta este o călătorie fascinantă într-o gaura de iepure cu fostul oficial al Trezoreriei SUA, in care avertizeaza ca CIA ar putea scăpa total de sub control.

Paul Craig Roberts a declarat urmatoarele pentru KWN: “Există numeroase istorici și memorii care au documentat faptul că CIA a folosit profesori universitari și jurnaliști pentru a sprijini agenda CIA. CIA timp de mai multe decenii a manipulat poporul american.

Tot ce pot să vă spun este că CIA este puternica și nu a avut niciodată aripile tăiate. În cazul în care audierille Comitetului Bisericii nu au reusit să-i țină în frâu, as suspecta că este literalmente scăpata de sub control.

Uitati-va la ceea ce i-au făcut lui Kennedy când era gata să reorganizeze CIA

Trebuie să țineti cont de faptul că, atunci când președintele John F. Kennedy a aflat ce se întâmplă cu adevărat cu CIA și a încercat să facă ceva cu ei, pur și simplu l-au asasinat. Acest lucru este în conformitate cu mai multe istorii bine documentat și martori oculari. ” (CIA este de fapt doar o unelata a papusarilor prin care lucreaza si fac treburile murdare. Motivul real pentru care Kennedy a fost impuscat, are legatura cu documentul semnat de fostul presedinte prin care desfinta practic Federal Reserve, adica Banca Centrala Privata a SUA, condusa de familiile Rotschild si Rockefeler, aceiasi papusari care conduc si CIA)

Dr. Paul Craig Roberts Fost Oficial al Trezoreriei SUA

28 februarie (King World News) – Boris Nemtsov, un politician disident rus extrem de critic al președintelui Vladimir Putin, poate chiar agent al Washington-ului a fost împușcat și ucis astăzi pe o stradă în apropiere de Piața Roșie.

Dacă Nemtsov nu a fost asasinat de CIA, în scopul de a da vina pe Putin, cel mai probabil Nemtsov a fost ucis de naționaliștii ruși, care l-au văzut ca agent al Washington-ului.

Amintindu-și de afacerea Magnitsky, care a dus la sancțiunile impuse Rusiei ca urmare a reactiei exagerate a Congresului SUA in legatura cu un deces petrecut intr-o închisoare în Rusia, moartea lui Nemtsov va fi probabil pusa pe seama lui Putin. Mass-media occidentala va repeta la nesfârșit, cu nici o dovada, că Putin l-a ucis.

“Putin mult prea inteligent pentru a pica in plasa  Washington-ului”

Pot să vă spun un singur lucru, și anume că Putin este mult prea inteligent pentru a pica in plasa Washington-ului în acest fel. Mai mult decât atât, Nemtsov, deși o gură tare, nu a avut nici un impact asupra ratingului de sustinere a lui Putin de 85%. Sprijinului lui Nemtsov era doar din partea ONG-urillor finanțate de la Washington.

CIA l-a asasinat pe Nemtsov?

n cazul în care CIA l-a asasinat pe Nemtsov, si-au ucis practic propriul sobolan. Rămâne de văzut dacă propaganda care va urma, va reusi sa inflameze spiritele intr-atat ,incat sa fi meritat asasinarea unui agent propriu care era si un oponent vehement a lui Putin” – kingworldnews.com

Urmariti va rog cu mare atentie care sunt de fapt intentile CIA-ului referitoare la situatia din Ucraina.

Important jurnalist german: CIA MEDIA face presiuni pentru un RĂZBOI MONDIAL

CIA in spate si la asa zisele decapitari efectuate de catre ISIS:

Video si Imagini. Studiourile CIA Film prezinta serialul: Decapitarea

Sa vedem care este si adevaratul scop al CIA-ului cand incearca sa-l discrediteze pe Vladimir Putin:

Un ex-agent CIA propune asasinarea lui Vladimir Putin

Urmariti va rog si:

Sursa: Vremuri Tulburi

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • După atâtea asasinate în Rusia e STUPID să se dea vina pe CIA. Înțeleg să nu-i iubiți pe americani, dar să iubiți pe ruși e o mare idioțenie!

  • Adica nu am voie sa fiu de acord cu un articol ca sint catalogat ba prorus de unii, ba proamerican de altii.
    Brucan s-a inselat cu aia 20 de ani da a avut dreptate cu “stupid people”.

  • Moş Brucan era senil deja. Nu prea le avea cu cifrele. Scrisese el pe hârtie 200 de ani, dar a citit 20. Pentru că atâţi ani îi trebuie poporului român să devină spălat pe creier şi tâmpit, că prost este deja, în proporţie de 80% conform datelor oficiale. .

  • Bai “Paulica de peste girla”, NU “e foarte posibil ca CIA …”, ci CHIAR ASA SI ESTE .