Politică

Donald Trump: O relație bună cu Rusia e un lucru bun. Doar proștii cred că este un lucru rău

Președintele ales al SUA continuă să ia apărarea Rusiei, în ciuda recentelor dezvăluiri privind implicarea rușilor în campania de influențare a rezultatului scrutinului prezidențial din SUA.

donald-trump-russia-us-election-741957

Donald Trump a scris sâmbătă, pe Twitter, că o relație bună cu Rusia este un lucru bun, nu un lucru rău, și că oricine nu este de acord este “prost”.

“O relație bună cu Rusia este un lucru bun, nu un lucru rău. Numai proștii sau nebunii ar putea crede că este ceva rău. Avem destule probleme în toată lumea, fără încă una în plus. Când voi fi președinte, Rusia ne va respecta mult mai mult decât acum și ambele țări, probabil, vor lucra împreună pentru a rezolva multe din problemele atât de presante din toată lumea”, este mesajul transmis de Donald Trump, pe Twitter.

Serviciile secrete din SUA susțn, în cel mai recent raport de evaluare, că președintele Vladimir Putin ar fi ordonat campania de influențare a rezultatului scrutinului prezidențial din SUA în scopul discreditării democratei Hillary Clinton și facilitării victoriei lui Donald Trump și în ambiția de a submina sistemul liberal-democratic occidental.

Autor: Stafania Brandusa

Sursa: Active News

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Alianta Geo-Socio-Politica Russia-U.S.A. reprezinta cea mai mare realizare a Omenirii din ultimii 10000 ani in ceea ce priveste relatiile interumane deoarece aceste doua state-natiuni-societati absolut marete au realizat in ultimii 300 ani pentru Umanitate infinit mai mult decat toate culturile si civilizatiile din toata Istoria la un loc. Amin!!!

  • Sunt sigur că nu peste mult timp lui Putin o să-i pară rău că la sprijinit pe Tramp. Mi-e frică să nu sufere toată omenirea de această prietenie după modelul Hitler-Stalin.