Politică

Dogma vaccinului, intre silire si contestare

vaccinDupa campania prin care ni se demonstreaza “stiintific” ca homosexualitatea este inscrisa in gena umana – desi studiile serioase au aratat exact contrariul – dar daca sustine asta un om de stiinta este exclus din lumea academica pentru ca incalca DOGMA, acum asistam la o alta campanie, tot stiintifica, mai ales provenita din zona BigMedia, prin care vaccinul ar trebui sa fie obligatoriu, sub sanctiuni. Pentru inceput, Vlad Mixich in Hotnews da indicatiile pretioase, pentru ca parintii nu trebuie speriati; trebuie inceput gradual: “Da, trebuie să fii foarte dur cu un părinte care refuză să-şi vaccineze copilul antipoliomielită. Sever cu cel care refuză să-şi vaccineze copilul cu ROR, dar înţelegător în cazul unui vaccin HPV.”

Cei care au scris studii si chiar carti (inclusiv in Romania a fost publicata o carte a unui medic cu reputatie, dna Todea-Gross Christa), in care se arata ca abuzul vaccinist a adus la o explozie fara precedent a bolilor neurologice si al autismului, ca in Romania se face vaccin obligatoriu contra TBC de jumatate de secol si cu toate astea avem rata cea mai mare de TBC din Europa, sunt lapidati in presa si chiar de catre medici sau reprezentanti ad hoc ai “comunitatii stiintifice”.

Dna dr. Christa T.Gross a fost salvata de dl. prof. Vasile Astărăstoae, presedintele Colegiului Medicilor, care a blocat actiunile punitive impotriva dumneaei pornite de la “coledzi”, pe motivul libertatii de expresie academica. Dupa cate stiu, in urma presiunilor, dna. dr. Christa Todea Gross a plecat din tara. Nu am informatii certe daca definitiv sau temporar.

Desi in SUA, in fata exploziei de autism si a proceselor (5.000 de cazuri la Curtea Federală solicită despăgubiri pentru vaccin legate de autism, in medie cam 1 milion de dolari pe caz), a fost interzis Thimerosalul (Mercurul) din vaccin in cateva state, la noi nimeni nu-si pune aceasta problema. Desi acum un deceniu in SUA era 1 caz de autism la 10.000 de copii iar acum avem 1 caz la 150 de copii -explozia are proportii de epidemie -, ( nota bene, in Romania NU EXISTA NICIO STATISTICA asupra incidentei autismului, insa vedem atatea cazuri in jurul nostru) “comunitatea stiintifica”, bine prelucrata de Big Pharma -care are castiguri gigantice din vanzari -, nu are decat sporadic si la nivel individual reflexul dubitatiei, raspunsul la aceasta provocare fiind stopat in fașă. Medicilor si cercetatorilor in domeniul medical le este frica sa-si mai spuna opiniile, pentru ca stiu ca se declanseaza imediat campanii impotriva lor pana la desființarea sociala.

Cel mai mare sponsor al vaccinarii mondiale este miliardarul Bill Gates, iar numai in cazul Romaniei s-au cheltuit sume considerabile ca sa fie implementat vaccinul anti-HPV (Gardasil), o cablogramă din 30 mai 2008 spune că vizita fostului Secretar de Stat Madleine Albright la Bucureşti “a fost sponso­ri­zată de compania farmaceutică Merck“, se arată într-un document Wikileaks. Vaccinul se impune in colonie de la cel mai inalt nivel.

Cred ca nu trebuie sa mai intrebam cine sta in spatele noii campanii prin care parintii ar trebui sa fie obligati ca sa-si vaccineze copiii. Dogma este sustinuta printr-un lobby finanțat masiv, exact ca si in cazul ideologiei LGTB si a “educatiei sexuale”, pe acelasi tipic.

Globalismul ne vrea numai Binele.

Autor: Iulian Capsali

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Un mucenic al zilelor noastre: profesor de religie Dorel Chiriţă

    http://www.romanialibera.ro/societate/educatie/foto–profesor-de-religie–homosexualii-ameninta-civilizatia-si-sunt-vrednici-de-moarte–376373

    Bravo domnului profesor Dorel Chiriţă! Aceasta este o atitudine demna, corecta, prin care trebuie sa li se spuna copiilor adevarul.
    Homosexualitatea este o spurcaciune pe care nici dobitoacele nu o savarsesc. LGBT este Sodoma zilelor noastra, este o asociatie careia nu ii pasa de sarmanii oameni bolnavi atat la suflet cat si la trup, ci doar ii incurajeaza in nebunia lor pentru ai folosi in pervertirea si stricarea copiilor nostri.
    Toate aceste asociatii sunt puternic finantate si nu au nici-o legatura cu drepturile omulu,i ci doar cu rasturnarea si distrugerea adevaratelor valori umane.

    „23. Şi au schimbat slava lui Dumnezeu Celui nestricăcios cu asemănarea chipului omului celui stricăcios şi al păsărilor şi al celor cu patru picioare şi al târâtoarelor.
    24. De aceea Dumnezeu i-a dat necurăţiei, după poftele inimilor lor, ca să-şi pângărească trupurile lor între ei,
    25. Ca unii care au schimbat adevărul lui Dumnezeu în minciună şi s-au închinat şi au slujit făpturii, în locul Făcătorului, Care este binecuvântat în veci, amin!
    26. Pentru aceea, Dumnezeu i-a dat unor patimi de ocară, căci şi femeile lor au schimbat fireasca rânduială cu cea împotriva firii;
    27. Asemenea şi bărbaţii lăsând rânduiala cea după fire a părţii femeieşti, s-au aprins în pofta lor unii pentru alţii, bărbaţi cu bărbaţi, săvârşind ruşinea şi luând cu ei răsplata cuvenită rătăcirii lor.
    28. Şi precum n-au încercat să aibă pe Dumnezeu în cunoştinţă, aşa şi Dumnezeu i-a lăsat la mintea lor fără judecată, să facă cele ce nu se cuvine.
    29. Plini fiind de toată nedreptatea, de desfrânare, de viclenie, de lăcomie, de răutate; plini de pizmă, de ucidere, de ceartă, de înşelăciune, de purtări rele, bârfitori,
    30. Grăitori de rău, urâtori de Dumnezeu, ocărâtori, semeţi, trufaşi, lăudăroşi, născocitori de rele, nesupuşi părinţilor,
    31. Neînţelepţi, călcători de cuvânt, fără dragoste, fără milă;
    32. Aceştia, deşi au cunoscut dreapta orânduire a lui Dumnezeu, că cei ce fac unele ca acestea sunt vrednici de moarte, nu numai că fac ei acestea, ci le şi încuviinţează celor care le fac.”
    (Epistola către Romani a Sfântului Apostol Pavel – cap.1)

  • Institutiile farmaceutice,abuzeaza intr-un mod grosolan !!! Ce inseamna sa vaccinezi un nou nascut,progresiv bineinteles,de 32 de ori ?? Pai acum 20 de ani se faceau 4-5 vaccinuri si acum ajungem la 32 ? Haideti sa fim seriosi !