Politică

Din sertarele groazei, pe pielea copiilor

izuchaem_pravila_vakcinacii_detej_885Toţi miniştrii înşurubaţi după 1989 pe scaunul sănătăţii româneşti şi-au pus tălpile pe masă şi-au aşteptat să fie gîdilaţi la deciziile lor sinistre! N-au mişcat un pai ca să scoată sistemul de la perfuzii. Actualul Ministru al Sănătăţii, ginecologul Patriciu Achimaş Cadariu, cel care a făcut declaraţii jignitoare la adresa poporului român, stîrnind furie şi revoltă, revine şi conturează cu bisturiul o aberaţie mai veche a fostului ministru Bănicioiu, care va face istorie la această categorie grea, şi anume, implementarea cardului de sănătate la copiii cu vîrsta între 0-18 ani!

Cu ei nu te poţi pune, şi, probabil, pe acest subiect, penalii din Parlament vor scoate lucrări ştiinţifice şi doctorate la deja celebrele Editura „Jilava” şi „Poarta Albă”. Cardul de sănătate e tot o afacere, ca şi cartea de alegător, nefolosită pînă acum. „Am convenit cu premierul să pregătim propunerea!”, spune Achimaş! Deci, dom’ premier tace şi le face! Control total, de la cel cu suzeta în gură, pîn’ la cel cu barba sură! Ministrul Achimaş a mai vorbit şi despre cazurile de copii care ar putea să nu mai fie acceptaţi la grădiniţă şi la şcoală, dacă părinţii lor refuză vaccinarea. Art. 22 din Constituţia României prevede: „(1) Dreptul la viaţă, precum şi dreptul la integritate fizică şi psihică ale persoanei sunt garantate.” Probabil, Achimaş înţelege că acest drept constituţional ne este garantat doar pe lumea cealaltă!

Suflă în coama companiilor farmaceutice

Să ne amintim declaraţia tîmpă a ministrului Sănătăţii, care se amestecă unde nu-i fierbe oala:„Vrem o ţară ca afară? Perfect, hai să muncim ca afară! Sistemul sanitar e peste media societăţii romaneşti”! Păi, Tovarăşe Achimaş, înainte de a critica şi a tăia cu bisturiul, priviţi şi măsuraţi de zece ori! Oare chiar trăiţi cu capul în nori şi nu ştiţi că românii muncesc mai mult decît afară, exploataţi în propria lor ţară, în condiţii de program prelungit şi pe cele mai mici salarii din U.E.? Chiar nu aţi văzut simptomele sistemului nostru de sănătate, aflat în moarte clinică, în cazul crimelor de la „Colectiv”? Medicii noştri, umiliţi şi cu salarii de mizerie, au muncit peste puterile lor, au adus şi de acasă, pentru că aparatura dărăpănată din spitale nu i-a ajutat cu nimic. A conduce un spital, Tovarăşe Achimaş, a cîrpi pe ici, pe colo, pe temeiul că merge şi aşa, nu e totuna cu a conduce un Minister în baza unor stupide ipoteze de lucru! La fel ca şi Streinu Cercel, ministrul Achimaş a pedalat, încă de la start, pe vaccinuri, pe aprovizionarea cu vaccinuri, adicătelea, şi dînsul suflă cu atenţie în coama companiilor farmaceutice! Totul se reduce la bani! Să luăm cît mai mulţi bani de la asiguraţii cu coplată! Probabil, ministrul n-a auzit de drepturile şi libertăţile omului şi ale copilului! A chiulit de la lecţia asta! Să impui cu forţa sancţiuni copiilor care refuză vaccinul, iar neisprăviţii vremelnici ajunşi în fotolii ministeriale să dispună de copiii Ţării după ureche, de dragul vînzărilor de vaccinuri periculoase pentru sănătate, fascism se numeşte!

Vor încetinirea ratei natalităţii

Educaţia pentru sănătate şi profilaxie are astăzi alte conotaţii. Nu mai este prioritatea care lua în calcul protejarea copiilor de diferitele abuzuri. Mai mult, Achimaş doreşte extinderea programelor de profilaxie în zona mamei şi copilului, în zona cancerelor de col, sens în care propune vaccinarea fetiţelor începînd cu vîrsta de nouă ani! „Ideile” scorpiei Madeleinei Albright, în urma aplicării cărora au decedat fetiţe americane, sînt scoase din sertarele groazei şi reiterate de actualul Ministru al Sănătăţii din Guvernul Cioloş, pe pielea copiilor. Dacă Achimaş sau barosanii de pe scena politică se îmbolnăvesc, îşi permit tratamente în spitale private din afară, la cele mai înalte standarde, unde medicii, plătiţi cu peste 3.000 de euro pe lună, le suflă şi-n perfuzie să nu-i doară şi de aceea aceşti barosani şi ocupanţi de fotolii ministeriale sînt rupţi de realitatea medicală românească, unde medici români de excepţie fac foamea, plătesc chirii uriaşe în oraşele în care lucrează, au mii de pacienţi pe o dotare spitalicească perimată. Noi continuăm să trăim pasivi ca nişte sclavi robotizaţi, biciuiţi şi supuşi experimentelor ministeriale într-o cuşcă cu gratii, îndopaţi cu „legi pentru căţei, nu şi pentru dulăi”, iar pe post de desert, cu o libertate iluzorie şi sub controlul total, în toate ungherele vieţii, acceptînd resemnaţi o dictatură de tip gestapovistoglobalistă. Pe „apostolii” aceştia ai răului nu-i afectează nici vaccinurile, nici alimentaţia modificată genetic, nici legile, nici violarea drepturilor, nici sărăcia! Ei au doar drepturi, noi, doar obligaţii!

Cerem stoparea reclamelor la medicamente!

Ei sînt slujbaşii credincioşi ai Noii Ordini Mondiale şi ne vor adormiţi şi manipulaţi! Vă vine să credeţi sau nu, dar au fost ticluite şi demarate deja măsurile privind încetinirea ratei natalităţii, descreşterea numărului populaţiei prin vaccinarea fetiţelor, implanturi subcutanate împotriva concepţiei, sterilizare forţată, avort obligatoriu, licenţe pentru naşteri… Sănătatea românilor, a devenit o afacere extrem de profitabilă pentru companiile farmaceutice. În statele europene, reclama făcută medicamentelor şi farmaciilor este interzisă! La noi, Guvernul permite reclame Tv idioate şi abuzive, care promit promoţii şi reduceri, diverse cîstiguri şi bilete în staţiuni de odihnă, încurajînd consumul de medicamente, atît la copii cît şi la adulţi. Cine să ne scoată din mocirla asta? Farmaciile şi sediile de bănci sînt mai dese decît şcolile şi trecerile de pietoni! Industria farmaceutică nu mai serveşte la vindecarea bolilor, ci la perpetuarea lor. Medicul german Matthias Rath afirma: „Adevărata natură a industriei farmaceutice este de a cîştiga bani cu bolile cronice, nu de a se ocupa de prevenirea sau de eradicarea bolii. Trusturile farmaceutice sunt responsabile de practicarea permanentă a eugeniei şi genocidului, ucigând milioane de persoane”, iar tov’ ministru Achimaş subscrie şi se conformează dispoziţiilor Noii Ordini Mondiale, că de aia-i pus acolo! Se cuvine să mai ştim un lucru: gripa porcină n-a ajuns ea, aşa de capul ei, în excursie în Rusia, că şi-a cumpărat bilet de avion! Americanii au fost grijulii cu expedierea. Şi tot din grijă pentru „pacea” Europei, Obama a anunţat că a dublat cheltuielile cu înarmarea şi va trimite armament greu în România şi în Europa de Est, pe motivul agresiunii ruse, inexistent de fapt! Închipuiţi-vă, dacă ar fi pace în lume şi industria de armament americană s-ar prăbuşi, America ar intra în faliment! Din asta trăiesc porumbeii păcii! Din războaie şi din vînzarea de armament!

Autor: Maria Diana Popescu

Sursa: Art-Emis

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu