Politică

Cum se cumpără și se vinde lumea

Bankers-Rule-The-WorldThe-Network-Of-Global-Corporate-Control1Revoluția sexo-marxistă continuă. Și este posibilă, chiar impusă, prin infiltrarea în teritoriul „inamic” a sumelor imense de bani pentru implementarea ideologiei care să scoată din rădăcini tradiția creștină a Bătrânului Continent – iar aici vedem cum a fost manipulat cu cei 25 de milioane de euro ai asociației americane Atlantic Philanthropies referendumul din Irlanda (important pol catolic) pentru obținerea legalizării căsătoriilor între persoane de același sex.

La asta se adaugă arsenalul binecunoscut: atacurile permanente împotriva Bisericii prin media obedienta, prin campanii publice și infiltrarea ideologică a mediului academic/universitar – la noi, cazurile infanticizilor si eugenistilor Julian Savulescu si Peter Singer, ultimul facand si apologia zoofiliei, care au primit titlul de Doctor Honoris Causa ai Universității București.

Se poate face o analogie intre finanțarea distrugerii Imperiului Țarist, reprezentant al Tradiției, prin sprijinul dat de bancheri lui Lenin în lovitura de stat și impunerea ideologiei comuniste (celebrul tren cu 50 de milioane de mărci-aur), și expansiunea actuală a ideologiilor LGTB-iste prin activiștii (noii bolşevici) şi ong-urile (celulele revoluționare) care primesc sume imense de la oligarhia bancar-corporatistă ca să sape tot la rădăcina Tradiţiei şi mai ales la destructurarea ideii de Familie. Scopul: dacă-i tai rădăcinile unui om, ai asupra lui puterea absolută.

Asta au vrut toate totalitarismele moderne, asta vrea acum şi totalitarismul globalist (neoliberal), care folosește intens mijloacele soft-power (persuasiunea), calomnia, denigrarea, ignorarea realitatii, mass media fiind instrumentul esenţial alături de ong-urile stipendiate. Apropos de presa noastră, exemplul cel mai recent este cel al preşedintelui Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean, care a declarat în Templul Coral din Bucureşti în cadrul unui eveniment ce a marcat primirea de către Moise a Torei (Legii) pe Muntele Sinai. Acesta a comentat cu firească îndreptățire răstălmăcirea Decalogului: “Cinstește pe tatăl tău şi pe mama ta – cine o fi tatăl tău, când fecundarea este făcută în vitro? Cine o fi mama ta, când ai fost purtat în pântece de o mama surogat? Dar dacă tatăl tău este un bărbat şi mama ta este tot un bărbat?” Presa ideologizată a făcut cu această ocazie paradă de indignare: cum e posibil să crezi că Decalogul mai are vreo valoare astăzi?

Este simptomatic faptul că principalul finanţator al revoluţiei globaliste (sexo-marxiste) în lume, este vorba de George Soros, este şi cel mai vocal instigator la război împotriva Rusiei – o Casandră a unui nou război mondial. Acum Rusia a fost schimbată din prim-plan. Zilele trecute a avertizat asupra riscului unui război mondial care să pornească de la o agresiune chineză: “În cazul unui conflict între China şi un aliat militar al SUA, cum ar fi Japonia, atunci nu este o exagerare să spunem că suntem în pragul unui al treilea război mondial”, a spus Soros, potrivit Agerpres. Dar pentru că totuşi China poate fi persuadată, prezenţa ei în Asia fiind deja esențială, acelaşi speculator financiar propune o soluţie de îmblânzire și subordonare: “SUA să facă o concesie majoră şi să permită monedei chineze, yuanul, să se alăture coşului de valute al Fondului Monetar Internaţional (FMI). În acest caz – a adaugat Soros – yuanul chinez ar deveni un potenţial rival al dolarului american ca monedă de rezervă la nivel mondial. În schimb, China ar trebui să facă concesii majore similare pentru a-şi reforma economia şi să accepte statul de drept.”
Sigur că recentele misiuni militare comune ruso-chineze, inclusiv în Marea Mediterană și în Marea Neagră – o premieră istorică – au dat o altă percepţie asupra realităţii imediate.

Însă problema esenţială este de fapt alta: panica ce se ascunde în spatele acestor declaraţii este evidentă, întrucât posibilitatea ca dolarul să piardă treptat supremaţia în schimburile comerciale ale Asiei (deja un fapt) şi chiar pe plan mondial este reală. Iar dacă pierzi întâietatea financiara nu mai poți face revoluții iar Noua Ordine Mondiala este în “pericol” de a nu se înfăptui.

Moneda națională a Chinei, yuanul, a depăşit ca pondere, înca de anul trecut, în tranzacţiile internaţionale, moneda europeană, devenind conform Societăţii pentru Telecomunicaţii Financiare Interbancare (SWIFT) cea de-a doua cea mai tranzacţionată monedă a lumii.
Consecințele? Franţa, Germania şi Italia au urmat, la milocul lunii martie a.c., exemplul Indiei, Marii Britanii, Israelului, Iranului şi a altor 50 de state alăturându-se Băncii Asiatice de Investiţii Infrastructurale (AIIB), înfiinţată la iniţiativa Chinei – ca principal acţionar. AIIB devine rivalul major al Băncii Mondiale şi FMI, instrumentele globaliste de fragilizare şi demantelare a economiilor naţionale, principalele instrumente de colonizare.
Obedienta Românie, condusă metodic spre marasm, nici măcar nu visează sa iasă din pluton, pentru că SUA și-a exprimat insatisfacția față de această inițiativă bancară. Tarile UE și Israelul însă vor profita de această excelentă oportunitate financiară.

Altă iniţiativă de spargere a monopolului Băncii Mondiale este componenta bancară a BRICS. Totodată, Rusia îşi converteşte în aur toate exporturile de petrol şi gaze, devenind cel mai mare cumpărător mondial al acestui metal pretios. Este posibil ca Rusia să încerce reconvertibilizarea rublei la aur, fapt care ar da o nouă perspectivă durabilă acestei monede.
Această iniţiativă, care pare ciudată astăzi, probabil că urmăreşte acel statu quo anterior deciziei preşedintelui Nixon din anul 1971 ca dolarul (principala monedă mondială) să nu mai depindă de valoarea sa în aur. Anularea unilaterală a convertibilităţii directe a dolarului la aur (sistemul Bretton Woods), a schimbat total economia mondială şi a permis, dacă se poate spune aşa, îmbogăţirea bogaţilor prin speculaţii financiare fără precedent, dar şi începutul crizelor economice și a sărăcirii clasei de mijloc din Occident, proces care începe să se desăvârşească acum, sub ochii noștri.

Speculaţiile financiare se fac mai ales prin practica rezervelor fracţionare. Ce înseamnă asta? Înseamnă că băncile pot să ofere împrumuturi fără a avea acei bani în rezervă, creând astfel bani din nimic. Chiar dacă banca centrală tipăreşte bani, deci sunt mai mulţi bani în economie, asta nu înseamnă creştere economică, ci doar inflaţie. La această oră, speculațiile financiare depășesc de mii de ori economia reală și se pot transforma uneori în bule financiare, care cutremură și fisurează economiile mondiale, pauperizând populația.

Convulsiile sociale datorate erodării de cinci decenii a clasei de mijloc au fost temporizate până acum de creditele ieftine şi de o inflaţie ţinută în frâu artificial. Dar asta nu este o soluţie de lungă durată, iar crizele financiare pot fi instrumente de presiune asupra masei de oameni, care trăiesc sub spectrul insecurității lor și a propriilor familii.

În fond, dispariţia clasei de mijloc înseamnă dispariţia unei mari mase de oameni liberi, constituita mai ales în primele decenii de după 1945. Însă neoliberalismul (globalismul) nu are nevoie decât de oameni dependenți de job-ul de la multinaţională, în cel mai bun caz.
Globalismul nu are nevoie de proprietari, însă are nevoie de indivizi care lucrează mult peste program în corporații ca sa-și plătească datoriile făcute pe zeci de ani la bănci.
Cea mai mare parte dintre cei cu averi mari îşi plasează banii în paradisuri fiscale, sustrăgându-se de la obligația civică de a plăti taxe, iar prin sărăcirea clasei de mijloc statul, lipsit de resurse, intră în colaps. Soluţia este, în afara celei extreme, războiul, de a se îndatora la organismele internaţionale de credit.
Cum s-a văzut din precedentele doua războaie mondiale, băncile prosperă chiar și în aceste situații dramatice.

Nu trebuie uitat că Federal Reserve, banca guvernamentală a SUA, care se substituie unei bănci naţionale, este o bancă privată. Cei care o deţin pot, în principiu, controla guvernul şi implicit Banca Mondială şi FMI, deci pot lua decizii care să aibă impact geopolitic. Ajungem atunci la principiul care a fost enunţat de fondatorul imperiului Rothschild, Mayer Amschel Bauer: “Give me control of a nation’s money and I care not who makes it’s laws” – Daţi-mi controlul banilor unei naţiuni şi nu mă mai interesează cine-i face legile.

Spectrul sărăcirii (crizei) despre care am amintit deja, ca şi spectrul războiului, sunt cele două prăpăstii între care se duce viaţa umanităţii în zilele noastre, supusă operației de mancurtizare și în care se induce metodic ideologia LGTB, încă din scoală sau, mai nou, din grădiniță.

Fără să mai fie conectate la verticala spiritului, asistam astăzi la transformarea popoarelor în populații gregare, direcționate ideologic spre scopuri contrare legilor firii și bunului simt comun. Acestei ideologii revoluționare euro-atlantice trebuie sa-i fie contrapusă o gândire maximalist hristocentrică. Orice alt tip de abordare va fi în zadar.

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • O mizerie de articol. Paranoia + propaganda anti-homosexuala? Sigur ca da. Rusine cui gandeste aceste mizerii si neadevaruri. Dusman al progresului si al evolutiei liberale firesti.