Politică

Crin, George şi Andrei şi noua jucărie cu telecomandă a lui Isărescu!

initiatorii.i8v5q9m3zs-600x338Cînd politicienii se tem de anumite drepturi constituţionale şi le îngrădesc prin noi legi şi ordonanţe, e semnul slăbiciunii lor şi un semnal clar că sistemul este complet compromis. „Ne-am procopsit! Ce soţietate”! În vîrful ei se coc legi de îngrădire şi maculare a realelor valori româneşti! Cei trei, Doamne, şi toţi trei, Crin, George şi Andrei, animaţi de un curat-murdar liberalism şi de autism, şi-au tăiat singuri craca de sub picioare înaintea anului electoral 2016, punînd pe tort o cireaşă viermănoasă – Legea 217/2015! Preşedintelui atît i-a trebuit! A şi promulgat-o!

Cine sînt făcătorii de legi? Corupţii noştri cei de toate zilele! Din cei 595 de deputaţi şi senatori ai legislaturii actuale, 142 au probleme cu Legea. Unii sînt trimişi în judecată, alţii, condamnaţi, urmăriţi penal sau acuzaţi de abateri administrative de A.N.I. George Scutaru, fost consilier al lui Klaus Iohannis, fost corespondent de presă la Moscova, unul din iniţiatorii Legii 217/2015!, este cercetat de D.N.A., fiind sub control judiciar, acuzat de complicitate la luare de mită, după ce ar fi primit 170.000 de euro. „Eu cenzurez pentru că aşa vor muşchii mei şi pentru că a venit ordin din afară”, aşa ar putea fi tradusă, în mare, Legea 217/2015! Nu mai au ruşine, nici teamă de nimic! Ai noştri aleşi, iresponsabili şi inculţi, fac politică punînd pumnul în gura celor care, dezvăluind adevărul, stîrnesc cuibul de năpîrci.

Unde este libertatea cuvîntului pentru care au murit tinerii în 1989? Cetăţenii români ar trebui să-şi dea seama că toate ordonanţele la foc automat şi organismele înfiinţate pe genunchi aduc mari deservicii Ţării, în sarcina lor căzînd susţinerea intereselor globaliste şi trădarea interesului naţional. Sau cum ar fi zis Farfuridi: „Dacă e trădare, adică dacă o cer interesele, fie”.  Cînd spun organisme, am în vedere noua jucărie a lui Mugur Isărescu – Comitetul Naţional pentru Supravegherea Macroprudenţială, o altă mega-structură prezidată de acesta, care va păpa bani de la buget pe salarii uriaşe şi va beneficia de un adevărat drept de veto asupra deciziilor luate de Executiv în domeniul financiar.  Aşadar, puteri sporite pentru Guvernator, care astfel, devine un fel de şef peste Guvern. Jurnalistul Sorin Roşca Stănescu susţine că „Faimosul Comitet Naţional Pentru Supraveghere Macroprudenţială reprezintă una dintre cele mai abile mişcări politice, autorul său fiind preşedintele Klaus Iohannis. O bună parte din terenul de joc al puterii va trece în subordinea Palatului Cotroceni, Guvernul pierzîndu-şi unele dintre cele mai importante prerogative”. Fraţii de arme se ajută la nevoie, nu-i aşa?  „Blestemată politică! Să n-ai un moment de pace!”, ar spune Tipătescu.

Referitor la Legea 217/2015!, Ilie Mihălţeanu scrie aşa: „Tovarăşu Crin Antonescu ar fi trebuit să ştie că, criminalului Mihai de Hohenzollern i se fac statui peste tot în România, iar criminalul său nume este atribuit inclusiv unor instituţii de învăţămînt, deşi regele Mihai a fost cel mai mare criminal şi trădător conducător al României. Printre alte crime, menţionez arestarea, judecarea şi condamnarea la MOARTE şi executarea celor doi Antoneşti: Ion şi Mihai Antonescu. Precizez că, „eroul” Mihai de Hohenzollern i-a arestat pe cei doi şi i-a dat pe mîna ruşilor pentru a-şi salva propria piele «regală», nu pentru a salva România, cum mint fascisto-comuniştii actuali…” Iată ce scrie Constituţia României la capitol „Drepturile şi libertăţile fundamentale”.

Art. 30 Libertatea de exprimare

(1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.(2) Cenzura de orice fel este interzisă. (3) Libertatea presei implică şi libertatea de a înfiinţa publicaţii. (4) Nici o publicaţie nu poate fi suprimată… (6) Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viaţa particulară a persoanei şi nici dreptul la propria imagine. (7) Sunt interzise de lege defăimarea ţării şi a naţiunii, îndemnul la război de agresiune, la ură naţională, rasială, de clasă sau religioasă, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violenţă publică, precum şi manifestările obscene, contrare bunelor moravuri.

Cam asta e goliciunea morală a celor ce populează politica românească, unde aerul e din ce în ce mai irespirabil! Ameţitoarea politică românească are urgentă nevoie de igienizare, deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie! Supradoza falsei democraţii, administrată la foc continuu românului, îi va fi, într-un final, fatală! Un truc periculos, brevetat în Occident pe ruinele unor imperii apuse! Mă gîndesc, însă, cu spaimă, pe unde se  vor piti, cum vor scăpa de mînia poporului aceşti trădători de profesie ai neamului românesc, cînd minciuna gogonată a democraţiei capitaliste, umflată de fundamentaliştii globalismului, e gata să explodeze!  Fiţi atenţi!, ca suflul ei să nu vă prindă nepregătiţi.

Autor: Maria Diana Popescu

Sursa: Ziarul Natiunea