Politică

Credeţi că integrarea în Uniunea Europeană a adus beneficii pentru dezvoltarea României?

ue_c4000f1f81Să ne reamintim doar că România a fost obligată, pentru a fi acceptată în UE, să îşi vîndă virtual pe nimic principalele capacităţi de producţie. Statul român a trebuit să renunţe la industrie, la băncile sale, şi-a concesionat extrem de ieftin resursele naturale, agricultura a fost pusă pe butuci ca urmare a implementării normelor europene. Am cedat practic controlul economiei.
România a devenit doar o piaţă de desfacere pentru economiile dezvoltate din UE, o furnizoare de forţă de muncă ieftină şi slab pregătită, de căpşunari şi bone. Colonia perfectă, poligonul în care îşi confruntă forţele diversele interese financiare şi economice externe.

Pentru a doua oară după cel de-al doilea Război Mondial, România este victima unei agresiuni externe. Aşa cum foarte bine a fost de către unele voci, amestecul fără precedent şi de netolerat al intereselor politico-economice europene şi americane în politica internă se constituie într-un adevărat Dictat de la Bruxelles.

PS. Suntem o tara bogata în resurse, dar cu oameni saraci… în timp ce alte țări beneficiază de resursele noastre. Austria [Petrom ] , Franta [ Dacia ] , Grecia [ Romtelecom ] etc. iar cu toate astea mulți români au ajuns sclavi în străinătate.  Să mai adaug că în acest moment firme străine din Europa,America extrag în secret diferite resurse ?

Sursa: Ganduri din Ierusalim, preluare dupa Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Pai noi, muritorii de rand, abia acum aflam, gratie dezvaluirilor, ca, in realitatea, aderarea la UE, a insemnat CEDAREA CONTROLULUI TARII sub toate aspectele, adica depus natiunea la picioarele unor STRUCTURI care se dovedesc a fi organizate in regim infractional. Ma intreb: conducatorii, demnitarii nostri au avut cunostinta de acest lucru, in virtutea atributiilor d.lor? Ca-i foarte GRAV, daca au stiut, exercitandu-si cu INTENTIE, atributiile in defavoarea intereselor tarii. Aflandu-ne pe marginea prapastiei, nu ne ramane decat sa cugetam, fiecare la postul lui, dupa pricepere, experienta, abilitati, entuziasm si sa procedam in consecinta. In timp ce legea talionului a apus, legea universala, a cauzei si efectului a supravietuit de-a lungul vremurilor si-ar fi potrivit sa ne raportam la aceasta cu intelepciunea caracteristica lasata din mosi stramosi. Suntem un popor genial si cu asta ne ocupam tot timpul!

  • “Aflandu-ne pe marginea prapastiei, …”
    Aflandu-ne in lanturi…
    Ce sa mai cogeti cand este clar:
    UE + NATO = sinucidere.

  • Credeţi că integrarea în Uniunea Europeană a adus beneficii pentru dezvoltarea României?
    Nu prea.Ca intotdeauna adevarul este pe la mijloc Nici prea-prea,nici prea,dar era loc si de mai bine.
    Daca n-a fost sa fie ni se cam datoreaza.Nu suntem straini de obiect.Cu ceva circumstante atenuante.La momentul zero eram ca nou-nascuti.Cei care fusesera si pana atunci in formati cum sta treaba in lume n-au asteptat invitatii si s-au pus in capul bucatelor si-au profitat pana peste poate.Nici acum nu-s toate cartile jucate Depinde de noi sa ne gasim oamenii care au o viziune si putinta de a face.Trebuiedoar sa-si gaseasca calea afirmarii.si curajul

  • DA! Primul beneficiu este acela de a nu mai avea nimic. Daca nu mai ai nimic nu mai ai nici griji. Al doilea beneficiu… Am demolat si vindut si ce am avut… industrie, agricultura, sanatate, invatamint, granite, valori nationale, insemne statale iar acum plecam cu totii, de nebuni sa cautam ceva cu care sa traim. Beneficiu? Este dar nu al nostru. NE MERITAM SOARTA! Cind atit de putini, ne fura si ne ticalosesc, de un sfert de secol, pe atit de multi… ce naiba mai poti comenta? Putem fi oricit de profunzi si intelepti, aici, in virtual. Cui ii pasa? LOR? Niciodata… In timp ce o natiune moare noi nu facem decit sa ne lamentam si sa comentam…

  • se stia de la bun inceput.totul a fost premeditat.principali vinovati pentru distrugerea economiei sunt aici in Romania care in loc sa infunde puscariile pe viata sunt liberi si pe deasupra mai candideaza pentru parlament si presedentie.

  • Sà CRAPà “UNIUNEA EUROPEANÔ A PORCILOR HOMOSEXUALI, MASONILOR, MARXISTILOR SI DERBEDEILOR MULTICULTURALISTI, TOTI CRIMINALI ANTI-EUROPENI CARE AU ADUS MILOANE DE MAIMUTE SI ANALFABETI STRÃINI!

  • Romania nu are nici un beneficiu, dimpotriva, a platit prin devalizare,pentru iluzia apartenentei la ce ?