Analize și opinii

CE ÎNSEAMNĂ NAȚIONALIZARE?

Naționalizare înseamna ca poporul roman sa reintre in proprietatea a ceea ce i-a fost furat incepand cu 1989!
refugiati_ap-9

Ce inseamna nationalizarea EMITERII SI DISTRIBUTIEI MIJLOACELOR DE PLATA? Inseamna ca  BNR  sa redevina  proprietatea poporului  roman  iar  profitul din  SENIORAJ ( 50-60 de miliarde de EURO, adica vreo 1500 de tone de aur anual ) sa ramana in buzunarul romanilor. Inseamna   ca   GUVERNUL   viitoarei   Republici   Socialiste Romania   nu   mai recunoaste legitim niciun contract  de credit semnat de vreunul dintre infractorii perindati la conducerea coloniei de dupa 1989. Inseamna ca   GUVERNUL ARE  PROPRIILE  RESURSE FINANCIARE  PENTRU  A  OFERI  SERVICII   PUBLICE   DE CALITATE. Inseamna ca  se desfiinteaza TVA, impozitul  pe locuinta, pe masina, acciza pe carburant si tot restul taxelor. Orice operator economic cu capital strain dispare iar in ROMÂNIA companiile care vor opera vor  fi  cu  capital  ROMÂNESC.  Inseamna SUVERANITATE!  Inseamna   sa  avem  mancare din belsug fara grija  preturilor  care  vor  fi  fixe, inseamna  sa  avem  carburant ieftin, apa  si curent  electric  gratis ( caci  sunt  ale noastre  lasate  mostenire  de strabunii nostri ), gaze  si lemne gratis! Inseamna sa ne autodefinim un standard  de  viata care sa fie decent! Inseamna ASISTENTA MEDICALA GRATUITA la standardele cele  mai inalte! Inseamna  EDUCATIE GRATUITA pana la nivelul maxim superior! Inseamna  somaj  ZERO  fiindca la reconstructia tarii va avea fiecare un rol activ!

Dar  pentru  toate  acestea  poporul  trebuie  sa   isi   recastige suveranitatea!

Pe această planetă sunt doar două probleme:

1) GUVERNELE TUTUROR ȚĂRILOR ÎMPRUMUTĂ BANI ÎN NUMELE POPOARELOR FĂRĂ SĂ LE CONSULTE! Fac asta din două motive evidente: în general sunt pline de trădători lacomi care sunt servitorii celor CE TIPĂRESC BANII și NU AU DREPTUL DE A TIPĂRI BANI.

2) BĂNCILE COMERCIALE ÎMPRUMUTĂ BANI DIN NIMIC ȘI PE CARE NU ÎI AU. În 2008 Goldman SACHS dădea credite de 350 de ori mai mari decat lichiditățile pe care le deținea.
BANII sunt sângele economiei și sunt o invenție bună pentru că ajută la grăbirea schimburilor economice. Problema este CINE CONTROLEAZĂ BANII! Pornind de la cele două probleme globale ajungem de fapt la una singură: UN GRUP INFRACȚIONAL PLANETAR CONTROLEAZĂ TOȚI BANII DE PE PLANETĂ! Îi tipăresc DOAR EI, îi distribuie TOT EI cu CAMĂTĂ și apoi îi colectează prin intermediul unui SISTEM DE RECUPERATORI LEGALI numiți GUVERNE. Popoarele în aceste condiții NU SE POT ELIBERA NICIODATĂ ȘI NICI NU POT PROSPERA. Pe o planetă care poate hrăni lejer 300-400 de miliarde de locuitori, din 7.3 miliarde cati sunt acum, cel puțin 50% suferă de foame!

CAPITALISMUL de acum este un cancer care provoacă genocidul planetei! Este IMORAL, ILEGAL și împotriva legilor firești ale UNIVERSULUI!

De aceea este inevitabil ca această formă arhaică și despotică de totalitarism să dispară ca efect la uneia dintre cele mai puternice legi din UNIVERS: LEGEA COMPENSĂRII! Oamenii din diverse părți ale planetei (majoritatea au sub picioarele lor o bogăție incomensurabilă) nu au nevoie să se omoare pentru resurse. Orice OM are o formă de capital: MUNCA pe care o poate lesne schimba pe ce are nevoie! SOCIALISMUL în forma sa autentică va rezolva toate aceste probleme: va READUCE POPOARELOR SUVERANITATEA PRIN NAȚIONALIZAREA EMITERII și DISTRIBUȚIEI DE MIJLOACE DE PLATĂ, prin NAȚIONALIZAREA RESURSELOR/ACTIVELOR și prin reinstaurarea REPUBLICII (puterea poporului)!

Autor: Luci Lucescu

Sursa: Luci Lucescu

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Corect, legal, moral!
    Principiul constitutional cf. caruia “Nimeni nu este mai presus de lege” in forma actuala, nu face trimitere la LEGEA UNIVERSALA, a COMPENSARII, ca LEGE NATURALA, fireasca, si, de aici, in opinie personala, decurge confuzia generala: care lege?! terestra, divina, stricto sensu, lato sensu (OG, HG, coduri, legi speciale, directive, acorduri, tratate etc.)?! Daca mai reusim sa intelegem si conceptele de REPUBLICA si NATIONALIZARE in litera si spiritul LEGII UNIVERSALE, instaurate pasnic in mentalul colectiv, global, ne-am salvat cu totii!

  • Frumos articol dar total nerealist. Cum poti implementa asa ceva? Majoritatea au intelectul unui copil de 13-14 ani si sistemul de invatamant obligatoriu se asigura ca nu vor depasi acest prag. Cu cine sa faci asta? O sa zica ca le vrei raul cand ei defapt habar nu au pe ce lume traiesc. Si de ce sa faci asta cu forta? Cine te va sustine impotriva sistemului totalitar care te va lovi foarte puternic deoarece le deranjezi apele si aranjamentele de milenii? Sunt 100% de acord cu tine dar nu e chiar asa simplu. Cei vinovati trebuiesc omorati pt dezastrul pe care l-au creat in numele BANULUI si al PUTERII. Cum crezi ca vor reactiona cand vor fi pusi la colt. Dar rudele lor? Se vor sinucide ca sa nu ne murdarim noi pe maini? Cu ce armata crezi ca vom reusi noi doi? Trebuie sa ne facem si serviciu secret si tot in secret sa complotam, oare cum vom reusi? Pe FACEBOOK? Stai ca avem nevoie de sateliti ca treaba e globala si trebuie dintr-un singur foc rezolvata treaba. Pricepi? Intelegi?

  • Orice bonav inainte de interventia operatorie se pregateste, tehnica cunoscuta sub numele de ingrijire pre-operatorie, in care pacientului i se dau explicatii, informatii, incurajari etc. Pe acelasi rationament, se trateaza o oranduire bolnava, inlocuindu-se de cand e lumea cu o alta, de data asta in formula adevarata, corecta, legala si morala. “Un om informat valoreaza cat doi si este mai greu de manipulat”. Istoria se scrie si se corecteaza din mers, pas cu pas! si…in sfarsit, trebuie sa ne dezmeticim, adica sa gandim ca niste vii, ca adormiti, am fost destul! Pesimismul si frica, teama de schimbare, creeaza panica si dauneaza grav sanatatii omului, societatii in general! Ce-am avea de pierdut daca incepem cu totii sa privim lucrurile intr-o nota optimista? Nici asta nu mai suntem in stare?! Ne-am pierdut mintile chiar de tot?!

  • Mulțumesc mult echipei de la GÂNDEȘTE ORG că au înțeles valoarea informației expuse și au făcut-o vizibilă unui segment extrem de educat de cititori!

  • Autorul știe economie, la fel ca și Maduro din Venezuela. Cum puteți publica asemenea aberații, a unui neica-nimeni ?

  • Adevaratul Marian Radulescu este un om de un caracter si o valoare inestimabila…..ìn niciun caz nu ar fi facut asemenea comentarii….de remarcat reactia Sistemului Sclavagist la informatia expusa…

  • Adevaratul Marian Radulescu este un om de un caracter si o valoare inestimabila…..ìn niciun caz nu ar fi facut asemenea comentarii….de remarcat reactia Sistemului Sclavagist la informatia expusa…

  • Ma intreb daca atunci cand poporul roman o sa-si ia inapoi toata averea o sa mai aiba cu ce sa-si cumpere gheare de pui, adidasi de porc, 10 litri de benzina/luna dupa ce vor sta la coada 3 zile. Comunisti-nationalisti ticalosi nu aveti nici un pic de rusine.

  • DA, solutia salvatoare la niv planetar, national, individual, cosmic! Solutie care dealtfel a existat dintotdeauna la dispozitie in Univers, doar ca nu am fost suficient de constienti sa o percepem…pana in prezent, semn ca umanitatea a atins pragul critic care ii confera prilejul de a evolua in conformitate cu normele universal-valabile, in pace, prosperitate, cooperare reciproc avantajoasa, in lumina si adevar. Nimic nou sub Soare!

  • Normalitate inseamna Spiritologie, Cunoastere / Filosofie / Stiinta inseamna Universologie, Patriotism inseamna Ecologie, iar Nationalism inseamna Sociologie. Tara noastra este Planeta Gheea / Terra si Poporul nostru este Omenirea / Umanitatea. Toate -ismele reprezinta ignoranta, imoralitate si incultura de la minus la plus infinit! Pentru numele lui Dumnezeu treziti-va!!!