Politică

Călin Popescu Tăriceanu denunță planul lui Iohannis: ”Mi-a spus că vrea să declanșeze un război total, iar asta văd că prinde contur!”

Klaus Iohannis și Călin Popescu Tăriceanu au surprins după ce au avut o întâlnire secretă, deși ALDE anunțase, laolaltă cu PSD, că nu merge la prima rundă de consultări de la Palatul Cotroceni, imediat după alegeri, înainte ca BEC să anunțe rezultatele oficiale.

klaus-iohannis-declaratii-dupa-societatea-civila-6-nov-2015a

Liderul ALDE cutremură România și dezvăluie ce a conținut discuția secretă dintre cei doi. Astfel, Tăriceanu spune că Iohannis drept plan ca PSD să nu ajungă la guvernare.

”Lipsa oricărei motivații întărește bănuiala multora că președinte se angajează cu noi într-o luptă de putere sfidând votul dat în 11 decembrie. Din timpul campaniei i-am cerut să spună deschis dacă va respecta votul românilor. De la întrevederile de după algeri mi-a spus că va face tot ce îi stă în putință pentru a nu numi un premier din partea PSD și pentru a aduce PSD al guvernare.

A vorbit că vrea să declanșeze un război total, iar asta văd că prinde contur. I-am atras atenția că trebuie să privească la harta alegerilor. El ignoră în dorința de a arăta că poate face un exces de putere, de autoritate. Se dorește declanșarea unei crize politice majore. Va trebuie să cumpănim bine ce decizie vom lua, nu dorim o criză politică. Presedintele forteaza declansarea unei crize politice. Gestul nemotivat al presedintelui nu poate fi tradus decat ca un exces de putere extrem de pagubos”, a spus Călin Popescu Tăriceanu, co-președinte ALDE.

Autor: Cristi Selaru

Sursa: Stiri pe surse

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Cutremur, razboi total, crize politice majore…
    Pai, Legea Atractiei, una dintre cele mai puternice legi ale Universului, spune ca tot ceea ce se intampla in viata ta, este atras de tine, acelasi concept care se regaseste in lg. CAUZA/EFECT, FAPTA/RASPLATA, efectul de BUMERANG. Procesele din mintea ta atrag catre tine ceea ce ti se intampla. Astfel, GANDURILE devin vorbe, fapte, actiuni, lucruri, rezultate. Daca gandim negativ si avem emotii/trairi/vibratii negative: furie, ciuda, ura, dezamagire, deznadejde etc., atragem catre noi oameni rai, maniosi, dizarmonici si situatii negative: cutremur, razboi total, crize politice majore, in speta si, nu ne-am cutremurat, la propriu, azi noapte pe la ora 1,20 de 5,3 grade pe scara Richter?!?!?! Nu poti avea un univers fara a intra in el cu MINTEA. MINTEA OMULUI modeleaza de fapt lucrul perceput. Maica Tereza spunea: “Nu ma voi alatura niciodata miscarilor anti-razboinice. Invitati-ma doar daca este vb. de miscari pt. PACE.” Ea stia secretul. Trebuie sa te concentrezi pe ceea ce iti doresti, in speta: PACE, COEZIUNE, STABILITATE POLITICA, ECHILIBRU, NORMALITATE…

  • “Nu Dumnezeu ne pedepseste, ne pedepsim singuri, aici, pe Pamant. Exista o LEGE COSMICA, dupa care tot ce facem altora se repercuteaza asupra noastra, mai devreme sau mai tarziu, prin: boala, necazuri si nefericire. Iadul e mai degraba o stare de spirit, o stare a CONSTIINTEI NOASTRE incarcata de rele”, Dumitru C. Dulcan
    “Manca-v-ar RAIUL!”, Parintele Cleopa

  • Ii recomand dulapului Slugannis, ca atunci cand se intoneaza imnul national, sa nu mai stea cu palma la piept, ci sa si-o puna la cur, adica exact acolo unde-l doare de neamul acesta si de votul romanilor.