Analize și opinii Politică

Biruința dreptei stă sa răsară, udată de lacrimi

Foarte simpatici intelectualii basisti care sunt intrigati ca Ponta a fost primit de Merkel. Pai loazelor ramase la stadiul de baieti razgaiati care-i faceau curte Nutzicii Udrea ca sa intre in gratiile matrozului vag priapic, voi o sa pricepeti politica atunci când o sa va dați doctoratul in șpilhozeni. Inca mai am inclusiv amici care sunt absolut, dar ABSOLUT convinsi ca Ponta este OPUSUL lui Basescu. Dar ei sunt…politicieni, si nu vor sa-si lase amorul propriu sufocat de nelinisti pentru ca au crezut enorm atunci cand dl. Plesu le zicea ca unul e aproape acceptabil (in consecinta, poate fi flancat viril), iar celalalt, de nefrecventat. Sa le reamintesc: asta se intampla pana acum cateva luni, nu acum cateva generatii. Vai! dupa marea deruta de dupa congresul PDL, cand saracii au ramas fara coledzi iar favoritul le-a facut cu mana de la fereastra plina de amintiri, sunt intr-o stare de sughit cronic.

Doar vicleanul copil de casa, cel care si-a adus contributia la DEX cu celebrul “basescofobie”, este cel care s-a desprins mai rapid din prostatia bovarica si insista in negare spunand ca nu a mâncat niciodată usturoi, ci doar il poarta pe dupa gat ca sa-i simta aroma purificatoare. Iar căpățâna scoasa de pe geamul WC-ului de partid în campanie, era doar o metafora . Dl. Pleșu, alt virgin, deja spunea deunazi ca Ponta trebuie laudat cand face atatea lucruri placute fundatiilor germane care tin si micul așezământ ludic numit “Noua Europa”. Un fost ministru de externe s-a aruncat extenuat de atâta politică in bratele unei puicuțe tinere de parc, o rasă duioasă, că poate asa se remarcă în noile construcții de dreapta pan-europene. Restul, câțiva dintre boii cu principii ferme, nu au decât sa isi spună ca nu au avut noroc in viata si sa încerce sa se aboneze la următoarea tragere la sorti.

Pana una alta, diva de Plescoi este intr-o masiva pierdere de Cocos. In partea dreapta, se casca hăul din care vor ieși luminițe strategice, ca atunci cand Cristi Preda, cel care scoate generatii de politologi si politruci, se spăla pe dinți după ce scria la “Scânteia”.

Nimic nu mai e ce-a fost. Chiar si Tismaneanu vrea sa scoata o carte de convorbiri cu actualul presedinte al Chinei, rod al unui prolific exil autoimpus. Boia a devenit un clasic, concertand chiar azi la Ateneu în duet -falsetto cu Liiceanu. Deci, in timp ce dreapta romaneasca face ce stie, adica viermuieste, lopata globalistă a vidanjorilor cu șorțulețe imaculate bătătorește locul pe care va fi ridicata statuia lui Al Bapho, biruitor de moment și perdant în vecie.

sursa: Iulian Capsali

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Era si cazul ca românii sa raspunda prin clasicul Boia arogantei euroatlanticilor, semnalând ca Occidentul risca sa arate ca Moartea Obosita! In plus, grelele incercari iminente pentru Suveranitate nu pot decât aduce like-uri la epuizarea posibilitatilor eseistice de a genera bestselleruri Humanitas luând la misto valorile nationale, bine fiind ca Sfârsitul Postromânismului sa-l anunte acest succes editorial mutat spre alte geografii. Daca România e altfel, prost condusa, explicatia tine insa doar de pacatele clasei politice si intelectuale de azi, iara nu de trecutul istoric, care aduce mai degraba circumstante agravante, pentru ca, de pilda, generatia aproape tot asa de prolificului istoric, uitat sau cenzurat, Nicolae Iorga au facut România Mare Regala cu ACELASI Neam Românesc.