Analize și opinii

Binomul si protectia afacerilor guvernamentale ale aliatilor

Binomul DNA – SRI nu ar fi putut sa supravietuiasca fara o puternica sustinere externa. Si aceasta intrucat in Romania, in pofida propagandei mincinoase care se face acestor institutii de forta, acestea nu sunt iubite de romani. Ba chiar sunt asimilate de multi mafiei care a protejat coruptia din regimul Traian Basescu. As spune ca aceste institutii de forta ar fi fost spulberate demult de fostele guvernari, daca nu isi bagau coada marile ambasade.

coldea.4e2uzvdhym
Laura Kovesi si Florian Coldea, vremelnici stapani ai celor doua institutii de forta, umflati in pene ca mari capacitati profesionale si prezentati ca personaje “de temut”, in pofida rezultatelor manageriale jalnice, au fost vopsiti in adevaratele lor culori in momentul cand au acceptat sa primeasca decoratii si diplome de la marile ambasade, unde se duc disciplinati si incolonati ori de cate ori sunt chemati.

Ce fapte deosebite au facut acestia in slujba unor state straine, ca sa fie decorati cu distinctii care se acorda doar pentru servicii in slujba statelor respective?!? Raspunsul il intuiti cu totii… La cati bani au fost pompati in fundul institutiilor conduse de aceste doua personaje indoielnice, Romania arata ca un stat incapabil sa opreasca jaful programat al resurselor sale naturale si financiare.

Iata doar o mica parte din imaginea sumbra a dezastrului national, pe care Binomul pare incapabil sa il previna:

-padurile sunt defrisate barbar pentru austrieci, fara nicio opreliste chiar daca aceasta a generat schimbarea dramatica a climei Romaniei;

-petrolul romanesc e pe mana austriecilor;

-zecile de miliarde de euro alocate pentru autostrazi au fost date marilor multinationale, fara sa primim in schimb decat cateva tronsoane ametite si imprastiate;

-am fost fortati sa dam lege pentru vanzarea terenurilor catre straini si s-a ajuns ca suprafete uriase de teren sa nu mai fie ale noastre;

-suntem fortati sa contractam fara a avea nevoie credite de zeci de miliarde de euro de la FMI in schimbul carora ni se impun conditii umilitoare de a nu investi in nimic si de mentinere a salariului minim la 200 euro;

-in afaceri precum Microsoft sau jaful de la ANRP, banii au ramas la mituitori si combinatori, in timp ce beneficiarii reali ai tunurilor au ramas cu beneficiul fraudelor si nu sunt deranjati;

-cum se face ca marii beneficiari ai fraudelor de la ANRP isi vand imediat despagubirile primite unor fonduri de investitii straine, care in scurt timp vor pune mana pe circa 6% din suprafata agricola a Romaniei?

-cum a fost posibil ca 7,4 milioane de romani sa voteze pentru demiterea lui Basescu si acesta sa ramana in functie, fara ca vreo mare putere sa intervina public sa apere “democratia” din Romania?

-cum au fost fortate partidele politice sa intre in carantina, cu toti sefii de structuri captusiti cu dosare penale, pentru ca sa ni se impuna un presedinte “autist” si un guvern “tehnocrat” impus din afara si care nu face nimic romanesc?

-cum au ajuns institutiile cheie ale statului sa fie impanzite numai de oameni instruiti la cursuri pompoase prin strainatate si care ca un facut nu apara interesul national, ci afacerile multinationalelor?

-de ce Romaniei i s-a blocat accesul la fondurile europene?

Imi pare rau sa o spun, dar marii nostri aliati din UE si SUA, care ne monitorizeaza in rapoarte anuale, si ne dau note si indicatii, nu au avut niciodata vreo iesire publica de genul: romanilor, voi sunteti asa saraci incat aveti zeci de miliarde sa le dati an de an la tot felul de multinationale; cum puteti incheia contracte atat de paguboase, care va impiedica sa va dezvoltati? DNA a fost aplaudata ca aresteaza politicieni si niciodata acuzata ca nu investigheaza afacerile cu multinationale! Asta arata ca aliatii nostri nu sunt cinstiti! Faptul ca cei care ne monitorizeaza se fac ca nu vad ca avutia Romaniei se duce incorect catre multinationalele lor, dar ne taxeaza pe toate prostiile, criticand pana la distrugere institutiile cheie ale democratiei: partidele politice si Parlamentul, este semnul ca Romania este o colonie, care in schimbul “favorului” de a fi primita in UE, NATO si alte organisme, trebuie sa accepte sa nu se dezvolte, sa stea la nivel de tara de consum, si sa isi externalizeze resursele si capitalul.

Unde este DNA si SRI in fata acestor jafuri nationale de mega-anvergura, pe care orice roman le vede si le simte in rau pe pielea lui? Face coada la diplome si decoratii la ambasade?

Nu vi se pare ca in loc sa curme jaful national programat, Binomul loveste in tot ce este romanesc: Parlamentul, puterea judecatoreasca, mediul de afaceri intern, presa, partide politice? Exponenti de vaza ai societatii publice romanesti sunt ascultati, denigrati si plimbati cu catuse pentru te miri ce fapte marunte, sub acuzatii trase de par, in timp ce marile jafuri – cele care ne impiedica sa ne dezvoltam – sunt ocolite prin neinvestigare si musamalizare?

Pentru salvarea aparentelor, mai sunt date exemple de “tapi ispasitori”, care au slujit regimul, arestati, care nu inteleg ce li se intampla. De ce alde Bica, Georgescu si altii ca ei, au fost arestati cand ei au fost soldati disciplinati? E simpul: lumea trebuie sa creada ca marile jafuri din Romania au fost opera unor functionari inalti, care s-au intovarasit cu interlopi, sa dea tunuri. In realitate, dosarele penale facute pe aceste zone au o lipsa majora. Nu cauta sa dea de urma banilor, care au ajuns in buzunarele strainilor, la marile companii multinationale, pe linia unor afaceri guvernamentale tipice statelor colonialiste. Banii furati nu se recupereaza aici! Lumea trebuie sa creada ca de vina sunt cativa corupti, nicidecum aliatii care profida de marile tradari nationale.

Pentru noi aceste cazuri sunt de “mare coruptie”, pentru aliati sunt afaceri guvernamentale! Asta e diferenta dintre colonizati si colonialisti!

Cheia politicii antiromanesti poate fi sintetizata fidel in dezvaluirea fostului premier Victor Ponta, care a afirmat ca in timp ce conducea Guvernul i s-a transmis ca daca va incerca sa construiasca autostrada Sibiu – Ramnicu Valcea va fi arestat. Sa ne amintim ca Ponta a mai fost strans cu usa si sub amenintarea taierii finantarilor Romaniei, de catre fostul presedinte al Comisiei Europene Jose Manuel Barroso, care l-a obligat sa semneze “cele 11 porunci”, printre care cea ca nu va schimba sefii DNA.

Am intrat in NATO si UE, dar in genunchi si obligati sa ne dam resursele naturale si pamanturile strainilor.Evident, principala vina o au conducatorii nostri tradatori, care au permis sa fim tratati si vanduti la o asemenea maniera.

P.S. – Oare Presedintele Turciei, Recep Erdogan, cand a luat decizia arestarii masive a mii de militari, ofiteri de informatii, magistrati, si inalti functionari (cu totii instruiti in strainatate) nu a avut in vedere ca acestia nu mai serveau interesele Turciei? Nu sunt de acord cu masurile dictatoriale, nedemocratice aplicate barbar de Erdogan. Dar daca a considerat Erdogan ca doar asa putea scapa de tradatorii Turciei?

 Autor: Razvan Savaliuc

Sursa: Lumea Justitiei

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Si unde sunt romanii, cei neplatiti de Soros, care sa strige in strada:”Ajunge, ne-am saturat!” ? In mall-uri, la munte, la mare, la circul ‘Untold’…Romanul joaca sarba pe propriul mormant.

  • Captivi in reteaua creata extrem de ingenios din binoame, trinoame, servicii, ambasade,aparent in slujba sanctionarii ilegalitatilor abominabile, in subtil, invrajbite unele impotriva altora, manevre dolosive cu tinta atinsa?! Nu, inca…din cauza de genialitate strabuna!

  • Minciună idioată:”Victor Ponta, care a afirmat ca in timp ce conducea Guvernul i s-a transmis ca daca va incerca sa construiasca autostrada Sibiu – Ramnicu Valcea va fi arestat”
    Ponta îi ținea isonul prietenului lui Șova cu care au pus la cale construcția autostrăzii Comarnic-Brașov pentru 8 miliarde de euro, de unde aveau o șpagă foarte grasă. Românii nu prea mai au memorie și cred tot ce le spune Pinochio.