Cultură și Familie Economie Extern Politică

Ludovic Orban denunță: ”DNA, DIICOT SI GUVERNUL DISTRUG CAPITALUL ROMANESC!”

Acuzațiile tot mai dure ale lui Băsescu privind distrugerea controlată a capitalului românesc, în special de către DNA, își găsesc un susținător cu totul neașteptat, în persoana liberalului Ludovic Orban.

DIICOT DNA

Într-o postare pe Facebook, acesta acuză direct și explicit guvernul Cioloș, DNA, DIICOT ori ANAF că vor să lichidieze complet capitalul românesc în România:

”Mai avem putin si vom avea un capitalism original: capitalismul fara capital romanesc. Prigoana statului impotriva oamenilor de afaceri romani trebuie sa inceteze. Nu sunt impotriva capitalului strain. Avem nevoie de investitii straine ca de aer pentru dezvoltare, dar ceea ce face statul roman, Guvernul, ANAF, DNA, DIICOT este profund nociv pentru Romania.

In constructii, petrochimie, comert, asigurari, utilitati, consultanta, practic in aproape domeniile capitalul romanesc a fost pus intre paranteze, fiind aproape pe cale de disparitie. Discriminarile intre capitalul autohton si cel strain sunt prezente la tot pasul. Romanii nu au acces la capital, nu au acces la ajutoare de stat, sunt “ciuca controalelor”, sunt clienti constanti ai diferitelor parchete, sunt victime ale unor reglari de conturi sunt impinse in insolventa de cel mai mare tepar al zilelor noastre, adica statul, care nu isi onoreaza obligatiile contractuale.

Astept si tot astept ziua in care sa vad un sef de stat sau un premier roman care atunci cand face o vizita oficiala sa plece insotit si de oameni de afaceri romani care au interese in tara respectiva” afirmă liberalul.

Autor: B.T.I.

Sursa: InPolitics

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu