Analize și opinii Cultură și Familie Economie

HAI SĂ NE NUMĂRĂM!

Pentru că EI sunt mai gălăgioși, nu înseamnă că sunt mai mulți! Pentru că NOI suntem mai discreți, nu înseamnă că suntem mai puțini. Pentru că EI și-au intabulat, fără ezitări, acest loc pe numele lor, deși aparține tuturor, pentru că s-au autointulat proprietari ai închipuitului adevăr spus aici, pentru că sunt organizați și extrem de vocali, în vreme ce noi ezităm să reacționăm de teama „viiturii” ce abia așteaptă să se reverse peste orice român care îndrăznește să formuleze o opinie diferită de a LOR, vă propunem tuturor, un exercițiu extrem de simplu! Dragilor, HAI SĂ NE NUMĂRĂM!

noi-ei

Nu NOI am împărțit România! Nu NOI i-am împărțit pe români în buni sau răi, în hoți sau sfinți, în penali sau mai puțini penali, în galbeni sau în roșii! ALȚII au făcut acest lucru! Și, pentru că omit cu bună știință să-și desăvârșească „opera”, să ne numere, pentru că, nu-i așa, asta le-ar invalida munca din secretele lor laboratoare ticsite de „inteligențe malefice”, vă propunem să le dăm o mână de ajutor!

Da, “au uitat” să ne numere! Și pe unii și pe ceilalti! Motiv pentru care, ar fi cazul să ne numărăm singuri, CU GLAS TARE, și să distribuim tuturor această postare! Și, cine va dori să se numere, o va face! Cine nu, va rămâne în continuare captiv fricii de a spune ce crede!

Dacă EI, cei gălăgioși sunt mai mulți, ca ei să fie! Dar, dacă NOI, cei discreți, suntem mai mulți, vom înțelege că este timpul să vorbim și noi, ca și EI! Vom înțelege că trebuie să ne apărăm cu GLAS TARE opiniile și să facem tot ce este omenește posibil ca nemernicii care-i împart pe români în buni sau răi să-și caute altă țară, un alt popor!

Este simplu: în stânga suntem NOI, iar în dreapta sunt EI! Comentați, distribuiți, înjurați (asta vor face cu siguranță EI), dați un like…dar să faceți ceva! Pentru că doar așa vom afla, în sfârșit, câți suntem, ce fel suntem și… DACĂ MAI SUNTEM!

Autor: Gandeste.org

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Dna are suspiciuni, noi avem temeri cu privire la atentatu la democratie, institutiile statului de DREPT, si, mai avem indicii temeinice asupra metodelor care provoaca intentionat ruperea faliilor tectonice pe directia est,nord-est,cu tinta Moldova, in conditiile in care mesajul istoric este clar transmis peste vremuri “Moldova nu-i a noastra si nici a voastra, ci a urmasilor, urmasilor vostri, in veacul vecilor.Amin!”

  • “CINEVA” ne-a impartit pe categorii, dupa diferite criterii/hibridari/incrucisari/segregari, pe grupe ca la gradinita, dandu-ne la toti terapie cu apa, paie si bataie, seceta, cutremur, aer polar, cu pretentia si scopul de a ne adapta la mediu, obsevand cu atentie daca reactionam normal, echilibrat,rational, in armonie cu natura, in context strategic global. Genial! Imi amintesc de formula armistitiului care ne marcheaza copilaria “Pace, Pace, intre doua dobitoace/ Dobitoaca cea mai mare…sunt chiar eu!” ???!!!
    in conexiune cu evolutia speciilor pe Pamant: Noi? EI?